Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Senat države Michigan izglasao zakon kojim se zabranjuje oralni i analni seks – Prekršitelji će se suočiti sa 15 godina zatvora

Senat države Michigan izglasao zakon kojim se zabranjuje oralni i analni seks – Prekršitelji će se suočiti sa 15 godina zatvora

spavaca-sobaZa vrijeme nedavne sjednice, senat države Michigan je odobrio prijedlog zakona koji učinkovito zabranjuje sve oblike sodomije, analni seks, oralni seks, gay i ne-gay – a kršitelji zakona će biti kažnjavani do 15 godina zatvora

Začudo, Michigan nije sam u ovim arhaičnim i opresivnim propisima. Michigan, zajedno s državama Idaho, Utah, Virginia, Sjevarna Carolina, Južna Karolina, Florida, Alabama, Mississippi i Louisiana, ima zakone koji konsenzualni oralni i analni seks, čine ilegalnim, između svih pojedinaca. Montana, Kansas, Oklahoma, i Texas, su zabranili ta djela samo ako su obje osobe gay.

Prolaz ovog prijedloga zakona je uspio usprkos odluci Vrhovnog suda SAD-a iz 2003. u državi Teksas u kojoj je proglašeno neustavnim zabrana sodomije.

U pokušaju da se pomaknu zakonske granice, Michigan obuhvaća ove takozvane “seksualne zločine” u zakonu o bestijalnosti – kao da su obje povezane na bilo koji način.

“Osoba koja počini gnjusan i odvratan zločin protiv prirode ili s ljudima ili s bilo kojom životinjom smatra se krivom za krivično djelo”, navodi priejdlog zakona senata pod brojem 219.

A, ako vas država uhvati u počinjenju ovog kaznenog djela, suočit ćete se sa više od 15 godina u zatvoru.

Drakonski zakon koji zabranjuje ljudsku sodomiju mogao bi lako biti promijenjen samo uz uklanjanjem izraza “bilo s ljudima” iz zakona. Ali to bi bilo preteško prema senatoru Rick Jonesu.

U intervjuu za “The New Civil Rights Movement”, senator Jones je objasnio da uključujući i ljude u bestijalnost, je jedini način da se zaštite životinje.

Prema mišljenju senatora Jonesa, ljudi koji imaju konsenzualni oralni i analni seks trebaju se suočiti sa zatvaranjem u kavez na desetljeće i pol, tako da država može zaštititi životinje. Etatistička logika je zbunjujuća, najblaže rečeno.

Prolaz ovog prijedloga zakona pokazuje da je Vlada još toliko zainteresirana za nadzor i reguliranje aktivnosti odraslih da će slobodu baciti u smeće i nametnuti svoju verziju morala.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,