Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Senat dr┼żave Michigan izglasao zakon kojim se zabranjuje oralni i analni seks – Prekr┼íitelji ─çe se suo─Źiti sa 15 godina zatvora

Senat dr┼żave Michigan izglasao zakon kojim se zabranjuje oralni i analni seks – Prekr┼íitelji ─çe se suo─Źiti sa 15 godina zatvora

spavaca-sobaZa vrijeme nedavne sjednice, senat dr┼żave Michigan je odobrio prijedlog zakona koji u─Źinkovito zabranjuje sve oblike sodomije, analni seks, oralni seks, gay i ne-gay – a kr┼íitelji zakona ─çe biti ka┼żnjavani do 15 godina zatvora

Za─Źudo, Michigan nije sam u ovim arhai─Źnim i opresivnim propisima. Michigan, zajedno s dr┼żavama Idaho, Utah, Virginia, Sjevarna Carolina, Ju┼żna Karolina, Florida, Alabama, Mississippi i Louisiana, ima zakone koji konsenzualni oralni i analni seks, ─Źine ilegalnim, izme─Ĺu svih pojedinaca. Montana, Kansas, Oklahoma, i Texas, su zabranili ta djela samo ako su obje osobe gay.

Prolaz ovog prijedloga zakona je uspio usprkos odluci Vrhovnog suda SAD-a iz 2003. u dr┼żavi Teksas u kojoj je progla┼íeno neustavnim zabrana sodomije.

U poku┼íaju da se pomaknu zakonske granice, Michigan obuhva─ça ove takozvane “seksualne zlo─Źine” u zakonu o bestijalnosti – kao da su obje povezane na bilo koji na─Źin.


“Osoba koja po─Źini gnjusan i odvratan zlo─Źin protiv prirode ili s ljudima ili s bilo kojom ┼żivotinjom smatra se krivom za krivi─Źno djelo”, navodi priejdlog zakona senata pod brojem 219.

A, ako vas dr┼żava uhvati u po─Źinjenju ovog kaznenog djela, suo─Źit ─çete se sa vi┼íe od 15 godina u zatvoru.

Drakonski zakon koji zabranjuje ljudsku sodomiju mogao bi lako biti promijenjen samo uz uklanjanjem izraza “bilo s ljudima” iz zakona. Ali to bi bilo prete┼íko prema senatoru Rick Jonesu.

U intervjuu za “The New Civil Rights Movement”, senator Jones je objasnio da uklju─Źuju─çi i ljude u bestijalnost, je jedini na─Źin da se za┼ítite ┼żivotinje.

Prema mi┼íljenju senatora Jonesa, ljudi koji imaju konsenzualni oralni i analni seks trebaju se suo─Źiti sa zatvaranjem u kavez na desetlje─çe i pol, tako da dr┼żava mo┼że za┼ítititi ┼żivotinje. Etatisti─Źka logika je zbunjuju─ça, najbla┼że re─Źeno.

Prolaz ovog prijedloga zakona pokazuje da je Vlada još toliko zainteresirana za nadzor i reguliranje aktivnosti odraslih da će slobodu baciti u smeće i nametnuti svoju verziju morala.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,