Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » DVIJE ┼ŻLI─îICE DNEVNO ZA PODMLA─ÉIVANJE: Japanski napitak za novu mladost i potpunu detoksikaciju!

DVIJE ┼ŻLI─îICE DNEVNO ZA PODMLA─ÉIVANJE: Japanski napitak za novu mladost i potpunu detoksikaciju!

nigari-slikaMagnezijev klorid ili Nigari se na Dalekom istoku, a sve ─Źe┼í─çe i u zapadnoj medicini, smatra jakim saveznikom u prirodnim metodama o─Źuvanja i obnavljanja zdravlja

Nigari nastaje kao nusproizvod pri ekstrakciji kuhinjske soli iz morske vode, a upotrebljava se za zgru┼íavanje sojinog mlijeka u sirutku, koja daljnjim cije─Ĺenjem i obradom postaje tofu.

Ali, u Japanu se pije i u napitku poznatom kao nigarisui, a pravi se rastapanjem ─Źetvrtine do pola ┼żli─Źice ljuskica nigarija u jednoj litri vode. U Japanu je nigarisui cijenjen kao napitak pomla─Ĺivanje i potpunu detoksikaciju.

Ako u nigari dodate ┼żlicu meda i svje┼ż, iscije─Ĺen sok limuna, dobit ─çete izvrstan napitak – magnezij i vitamin C poti─Źu jedan drugog na apsorpciju!

Rezultati klini─Źkih ispitivanja o utjecaju magnezija na imunitet pokazali su da on ja─Źa imunitet i do 300 posto, a u kombinaciji s vitaminom C i kvalitetnim medom postaje nezaobilazan prijatelj u o─Źuvanju zdravlja. Blagodati ima jo┼í mnogo, ali da se vratimo na temu.

Nigari ili magnezijev klorid se mo┼że nabaviti u svim trgovinama zdrave hrane, po pristupa─Źnoj cijeni. Ako ┼żelite pomladiti svoj organizam i izvana i iznutra, napravite smjesu po sljede─çem receptu:

PRVI NA─îIN: U destiliranoj ili izvorskoj vodi rastopite Nigar u koncentraciji od 10% soli prema 90% vode, stavite u bo─Źicu s raspr┼íiva─Źem i poprskajte po ko┼żi. Kori┼ítenje je neograni─Źeno i nema nuspojava.

DRUGI NA─îIN: Rastopite sol u destiliranoj ili izvorskoj vodi (od 10 do 30 g na litru vode) i pijte jednu do dvije ┼żlice dnevno. Sa ovim ne smijete pretjerivati, jer je mogu─ça pojava dijareje.
 
(Sensaklub.hr)

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , ,