Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » DVIJE ŽLIČICE DNEVNO ZA PODMLAĐIVANJE: Japanski napitak za novu mladost i potpunu detoksikaciju!

DVIJE ŽLIČICE DNEVNO ZA PODMLAĐIVANJE: Japanski napitak za novu mladost i potpunu detoksikaciju!

nigari-slikaMagnezijev klorid ili Nigari se na Dalekom istoku, a sve češće i u zapadnoj medicini, smatra jakim saveznikom u prirodnim metodama očuvanja i obnavljanja zdravlja

Nigari nastaje kao nusproizvod pri ekstrakciji kuhinjske soli iz morske vode, a upotrebljava se za zgrušavanje sojinog mlijeka u sirutku, koja daljnjim cijeđenjem i obradom postaje tofu.

Ali, u Japanu se pije i u napitku poznatom kao nigarisui, a pravi se rastapanjem četvrtine do pola žličice ljuskica nigarija u jednoj litri vode. U Japanu je nigarisui cijenjen kao napitak pomlađivanje i potpunu detoksikaciju.

Ako u nigari dodate žlicu meda i svjež, iscijeđen sok limuna, dobit ćete izvrstan napitak – magnezij i vitamin C potiču jedan drugog na apsorpciju!

Rezultati kliničkih ispitivanja o utjecaju magnezija na imunitet pokazali su da on jača imunitet i do 300 posto, a u kombinaciji s vitaminom C i kvalitetnim medom postaje nezaobilazan prijatelj u očuvanju zdravlja. Blagodati ima još mnogo, ali da se vratimo na temu.

Nigari ili magnezijev klorid se može nabaviti u svim trgovinama zdrave hrane, po pristupačnoj cijeni. Ako želite pomladiti svoj organizam i izvana i iznutra, napravite smjesu po sljedećem receptu:

PRVI NAČIN: U destiliranoj ili izvorskoj vodi rastopite Nigar u koncentraciji od 10% soli prema 90% vode, stavite u bočicu s raspršivačem i poprskajte po koži. Korištenje je neograničeno i nema nuspojava.

DRUGI NAČIN: Rastopite sol u destiliranoj ili izvorskoj vodi (od 10 do 30 g na litru vode) i pijte jednu do dvije žlice dnevno. Sa ovim ne smijete pretjerivati, jer je moguća pojava dijareje.
 
(Sensaklub.hr)

Prorok Muhamed je za ovu biljku rekao da 'liječi sve osim smrti'!
DOSTA JE BILO IGRE: Rusija prebacuje naoružanje Amerikancima pod nos! U Latinsku Ameriku!

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , ,

reklama