Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » DVIJE ŽLIČICE DNEVNO ZA PODMLAĐIVANJE: Japanski napitak za novu mladost i potpunu detoksikaciju!

DVIJE ŽLIČICE DNEVNO ZA PODMLAĐIVANJE: Japanski napitak za novu mladost i potpunu detoksikaciju!

nigari-slikaMagnezijev klorid ili Nigari se na Dalekom istoku, a sve češće i u zapadnoj medicini, smatra jakim saveznikom u prirodnim metodama očuvanja i obnavljanja zdravlja

Nigari nastaje kao nusproizvod pri ekstrakciji kuhinjske soli iz morske vode, a upotrebljava se za zgrušavanje sojinog mlijeka u sirutku, koja daljnjim cijeđenjem i obradom postaje tofu.

Ali, u Japanu se pije i u napitku poznatom kao nigarisui, a pravi se rastapanjem četvrtine do pola žličice ljuskica nigarija u jednoj litri vode. U Japanu je nigarisui cijenjen kao napitak pomlađivanje i potpunu detoksikaciju.

Ako u nigari dodate žlicu meda i svjež, iscijeđen sok limuna, dobit ćete izvrstan napitak – magnezij i vitamin C potiču jedan drugog na apsorpciju!

Rezultati kliničkih ispitivanja o utjecaju magnezija na imunitet pokazali su da on jača imunitet i do 300 posto, a u kombinaciji s vitaminom C i kvalitetnim medom postaje nezaobilazan prijatelj u očuvanju zdravlja. Blagodati ima još mnogo, ali da se vratimo na temu.

Nigari ili magnezijev klorid se može nabaviti u svim trgovinama zdrave hrane, po pristupačnoj cijeni. Ako želite pomladiti svoj organizam i izvana i iznutra, napravite smjesu po sljedećem receptu:

PRVI NAČIN: U destiliranoj ili izvorskoj vodi rastopite Nigar u koncentraciji od 10% soli prema 90% vode, stavite u bočicu s raspršivačem i poprskajte po koži. Korištenje je neograničeno i nema nuspojava.

DRUGI NAČIN: Rastopite sol u destiliranoj ili izvorskoj vodi (od 10 do 30 g na litru vode) i pijte jednu do dvije žlice dnevno. Sa ovim ne smijete pretjerivati, jer je moguća pojava dijareje.
 
(Sensaklub.hr)

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , ,