Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Novi Svjetski Poredak » NAPOKON! Putin protjerao obitelj Rothschild iz Rusije

NAPOKON! Putin protjerao obitelj Rothschild iz Rusije

putin-rothschild-rusiaPutin je igrao igru Novog Svjetskog Poretka dovoljno dugo da dođe na položaj predsjednika – onda im je naglo okrenuo leđa, što je navelo Jacob Rothschilda ga optuži da je “izdajnik Novog svjetskog poretka”

Hrabri Vladimir Putin je zabranio Jacob Rothschildu i njegovom bankarskom obiteljskom kartelu Novog Svjetskog Poretka ulazak na ruski teritorij “u bilo kojim okolnostima”.

Putin je na nedavnom sastanku podsjetio svoj ​​kabinet da je platio dug Rothschildima i “da ih je uhvatio za vrat i izbacio ih Rusije na stražnja vrata.”

Ovaj sastanak je istaknuo predsjednikovo lupanje šakom o stol i obećanje da će uništiti Novi Svjetski Poredak, a prema izvoru Kremlja, Putin provodi velike korake prema tom cilju.

“Oni ne posjeduju svijet, a oni nemaju “prazan ček” (carte blanch) uz pomoć kojeg mogu raditi što god žele. Ako im se ne suprotstavimo, stvorit će se novi problemi. Ne želimo od njih više biti zlostavljani.”

Razumljivo je da je bankarski reket Rothschilda bio omča vezana oko vrata ruskog gospodarstva. Jednom kada bi se čvor učvrstio još i više, gospodarstvo bi nastavljalo propadati i gušiti se.

Rano u svojem predsjedavanju dao je prioritet ujedinjenju Rusije – društveno, duhovno i ekonomski. On je naredio uhićenje oligarha Mihail Hodorkovskog, koji je omogućio Rothschildima, Henry Kissingeru i Arthur Hartmanu da budu direktori zaklade “Otvorena Rusije”.

Bio je toliko uzrujan sa banksterima u svojoj državi, da je prevrnuo njihove stolove, a njih istjerao bičem.

Revni student povijesti, dobro upućen u svjetske afere, ruski predsjednik je proučavao povijest svjetske najneuhvatljivije organizacije i shvatio središnju ulogu njihovih financijskih suradnika koji su igrali u poticanju glavnih međunarodnih sukoba u 20. stoljeću.

Sada nas žele uroniti u Treći svjetski rat.

Invazivno korijenje i grane Novog svjetskog poretka se stalno šire diljem svijeta, ali je predsjednik Putin zaustavio njihovo širenje u Rusiji.

To je veliki udarac njihovim planovima za svjetsku dominaciju, i sada ga vide kao stvarnu prijetnju. On ih je uplašio, što je razlog zašto je Putin degradiran i ocrnjivan u zapadnim medijima, u svakoj prilici.

Realnost je da nas Putin vodi prema multi-polarnom svijetu, daleko od jedne vlade, jedne religije i budućnosti isplanirane od strane Novog Svjetskog Poretka.

Kad je doveo svoje snage u Siriju kako bi zaštitile suverene države, dodatno je pojačao svoj ugled kao snažni vođa.

Ljudi diljem svijeta su se počeli buditi i primijećivati.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, Novi Svjetski Poredak · Tags: , , , , , , , , , ,