Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » Bankarski insajder upozorava: ‘Stvari će biti puno gore’

Bankarski insajder upozorava: ‘Stvari će biti puno gore’

ekonomija-krizaBankarska insider je upozorio da se gospodarstvo uskoro potonuti u ponor, i da će biti puno gore nego što bilo tko može zamisliti

Prema anonimnom članku na internetu bankarski insajder upozorava: “Banke će doživjeti pad od čak 40% – 80% (ovisno o ustanovi financijske stabilnosti koja ih drži.)”

Razgovarali smo sa anonimnim bankarskim insajderom.

On ona je pozvan natrag sa godišnjeg odmora, i nema šanse više da dobije godišnji odmor u bilo koje vrijeme u budućnosti.

“Stvari su mnogo gore nego bilo tko ostvaruje. “Banke će doživjeti pad od čak 40% – 80% (ovisno o ustanovi financijske stabilnosti koja ih drži.)”.

Oni planiraju kako izrezati dobro meso na mrtvom lešu trulog američkog gospodarstva. I to dobro meso nećemo biti niti vi niti mi.

“Stvari su već u stanju panike”, “Ne bih se iznenadio ako se desi do kraja godine”.

“Ne bih se iznenadio ako se desi i do kraja ljeta”.

Kad smo pisali onome što je Greenspan rekao o Americi da će izgledati kao Grčka i Cipar, ne Venezuela, on se ne slaže da će biti kao u Venezueli.

Ovo je samo još jedna potvrda, da nova velika kriza nije godinama daleko već nekoliko mjeseci. Finalne pripreme za te planove su počele i u tijeku su!
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , ,