Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ŽENSKE BRADAVICE SU UZROKOVALE POMUTNJU NA INTERNETU! EVO ZAŠTO

ŽENSKE BRADAVICE SU UZROKOVALE POMUTNJU NA INTERNETU! EVO ZAŠTO

pokret-prosvjed-bradaviceŠto se događa sa ženskim bradavicama? Zašto naše društvo reagira na ženske bradavice kao da su to mistične stvari koje se samo trebaju spominjati u spavaćoj sobi?

Glavna svrha ženskih bradavica je osigurati prolaz majčinog mlijeko bebama i stvoriti vezu između majke i djeteta.

Muške bradavice, s druge strane, nemaju gotovo nikakvu svrhu, i one su slobodno izložene na internetu i na javnim mjestima.

Zašto je to točno dobro za muškarce kojima su bradavice izložene, a na žene – čak i one koje doje – često se gleda s podsmijehom, i prijezirom?

Da ne spominjem činjenicu da smo stalno izloženi ekstremno spolno, provokativnim reklamama žena, ali bradavica ne smije biti prikazane na Instagramu. Zašto skrivamo ženske bradavice, postoji li agenda ili neki plan za to?

Dakle, u masivnom pokušaju da bi uzrokovaliu društvene promjene i ravnopravnost spolova, bradavice se otkrivene, na internetu!

bradavica-musko-zenska“Protuzakonito je da žene idu u toplesu u većini gradova, ali možete kupiti časopis sa ženama u kojima su žene bez grudnjaka u bilo kojoj trgovini. Na taj način možete prodati grudi, ali ne možete nositi grudi, u Americi.” – Violet Rose

Oslobodite bradavicu!

Dokumentarac koji je izašao 2014. godine pod nazivom “Oslobodite bradavicu!”

Ovaj osnažujući 90-minutni film je napravljen od strane scenaristice i redateljice Line Esco i definitivno pomogla pokrenuti revoluciju bradavica. Cilj ove produkcije je bio dekriminalizaciju tijela prosvjedujući i podižući svijest o zakonima cenzure u SAD-u

Film pokazuje vojsku izrazito strastvenih žena, a ima za cilj podizanje svijesti prosvjedima zbog izuzetno licemjernog zakona koji reguliraju javnu “golotinju”. Također je namijenjen za promicanje ravnopravnost spolova, zakonski i kulturno, u SAD-u.

Mnoge slavne osobe su skočile na brod za ovu kampanju

Keira Knightley, Madonna, Miley Cyrus, Cara Delevingne i Scout Willis, samo su neke od ženskih slavnih osoba koje su otvoreno poduprle prosvjed.

Scout Willis, kći Demi Moore i Brucea Willisa, puno je pomogla podići svijest ove kampanje kad je hodala uokolo New York Cityja u toplesu za jedan dan. Ona je objasnila u postu na “XOjane” da je bila uklonjena sa Instagram i da ona više nije dobrodošla u njihovoj zajednici je nakon što je objavila sliku majice na kojoj su bile slike dviju žena golih grudi.

Instagram je nedavno obnovio njihovu politiku golotinje i donio ovu izjavu:

“Mi znamo da postoji vrijeme kada ljudi možda žele dijeliti golišave slike koje su umjetničke i kreativne po prirodi, ali iz raznih razloga, ne dopuštamo golotinju na Instagramu.

To uključuje fotografije, videa i neki drugi digitalno-kreirani sadržaj koji pokazuju spolni odnos, spolni organe, i izbliza potpuno gole stražnjice.

To također uključuje i neke fotografije ženskih bradavica, ali fotografije ožiljaka nakon mastektomije i aktivno dojenje žena, su dozvoljene. Golotinja na fotografijama slika i skulptura su isto tako OK, također. “

Hmmm … Koje su vaše misli? Mislite li da bismo trebali #freethenipple? Ili bi trebale ostati skrivene zauvijek?
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,