Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE » JEDNA SVJETSKA RELIGIJA DOLAZI: FRANJO PRIGRLIO VRHOVNOG ISLAMSKOG KLERIKA U VATIKANU

JEDNA SVJETSKA RELIGIJA DOLAZI: FRANJO PRIGRLIO VRHOVNOG ISLAMSKOG KLERIKA U VATIKANU

PAPA-FRANJO-SVJETSKA-RELIGIJA“Papa je prigrlio glavnog imama na povijesnom vatikanskom sastanku u pokušaju da spoji katoličku ili muslimansku crkvu zajedno”. Dakle, koju nam vrstu “poruke” papa Franjo pokušava prenijeti?

Kada se Franjo susreo sa vrhovnim islamskim klerikom Sheikh Ahmed al-Tayebom u ponedjeljak, on mu je rekao da je “naš susret je poruka”.

Dakle, koju nam vrstu “poruke” papa Franjo pokušavao prenijeti? Sheikh Ahmed al-Tayeb je Veliki Imam Al-Azhar džamije u Kairu, a neki su ga opisali kao “najveću ličnost u sunitskom islamu”.

Daily Mail je rekao da je sastanak između njih dvojice bila “povijesna ponuda za ponovno otvaranje dijaloga između dviju crkava”, a kao što ćete vidjeti u nastavku ovo je još jedan od dugih niza pokušaja pape Franje da izgradi mostove između katoličanstva i raznih drugih vjera. Na kraju, što mi imamo od svega toga?

Je li moguće da Franjo postavlja temelje za svjetsku super crkvu” i nadolazeću jednu svjetsku religiju, kako su David Wilkerson i mnogi drugi su upozoravali?

Franjo je bio siguran kad je zagrlio Sheikh Ahmed al-Tayeba, a dosta novinara je dokumentiralo taj trenutak. Slijedi izvadak iz članka Daily Mail pod nazivom “Papa je prigrlio glavng imama na povijesnom vatikanskom sastanku u pokušaju da spoji katoličku ili muslimansku crkvu zajedno” …

“Franjo je prihvatio velikog imama Al-Azhara, prestižnog sunitskog muslimanskog središta učenja, u povijesnom pokušaju ponovnog otvaranja dijaloga između dviju crkava.

U vrijeme porasta islamskih ekstremističkih napada na kršćane, šeik Ahmed el-Tayyib je fotografiran kako grli Franju tijekom posjeta u Apostolskoj palači u Vatikanu.”

Ovaj susret dolazi u kontekstu nekih vrlo znatiželjnih izjava pape o islamu i kršćanstvu u zadnje vrijeme. Ako ne znate što priča, ovdje je jedan primjer …

“Danas, ja ne mislim da postoji strah od islama kao takvog, nego ISIS-a i njegovog osvajačkog rata, koji je djelomično sastavljen od islama”, rekao je papa za francuski dnevnik La Croix.

Istina je da je ideja o osvajanju svojstvena duši islama, međutim, također je moguće interpretirati taj cilj u Evanđelja po Mateju, gdje je Isus šalje svoje učenike svim narodima, po istoj ideji osvajanja“.

Papa je također rekao da se “boji” za “kršćanske korijene Europe”, jer, prema njemu, oni se “kolonijalne naravi” i pozvao europske zemlje da “integriraju” muslimanske imigrante u Europu.

“Ova integracija je sve više potrebna danas, jer, kao rezultat sebične potrage za dobrobiti, Europa prolazi kroz teški problem opadanja nataliteta”, naveo je on. “Demografska praznina u razvoju.”

U drugom slučaju, Papa je izjavio da su “kršćani i muslimani braća i sestre”. Franjo izgleda kao da ima jaku želju za oslikavanjem kršćanstva i islama kao dvije strane iste medalje, i on je poduzeo korake kako doprijeti do muslimana koje ni jedan drugi papa u povijesti nije učinio. Kako bi to ilustrirali, želimo podijeliti prošireni izvod iz jedne od naših prethodnih članaka …

“Vrlo rano u svom papinstvu, on je ovlastio “islamske molitve i čitanje iz Kurana” u Vatikanu po prvi put u povijesti. I kao što smo dokumentirali u prethodnom članku pod naslovom, za vrijeme svog boravka u katedrali svetog Patrika na Manhattanu on im je pojasnio da on vjeruje da kršćani i muslimani štuju istog Boga.”

“Želio bih izraziti dva osjećaja za svoju muslimansku braću i sestare: Prije svega, moje čestitke da su proslavili blagdan žrtve. Ja bi želio da moj pozdrav bude toplije. Moji osjećaji bliskosti, u lice tragedije. Tragedija koju su pretrpjeli u Meki.

U ovom trenutku, ja predstavljam sigurnost moje molitve. Ja se ujedinjujem sa svima vama. Molitva za svemogućeg boga, sve milostivog.”

U islamu, jedna od osnovnih imena Alahovih je “Svemilosrdni jedan”. Ako sumnjate u to, samo napraviti Google pretraživanje. A to sigurno nije bio prvi put da je Franjo koristio takav jezik.

Jeste li počeli dobivati sliku o čemu se ovdje radi?

Tu je vrlo jasan obrazac razvoju. Franjo vjeruje da kršćani i muslimani štuju istog Boga, a on želi da znamo da on smatra da islam bude savršeno prihvatljiv način traženja Boga.

Ako sumnjate u to na bilo koji način, želimo da pogledate ovaj video koji je objavljen od strane Vatikana u siječnju 2016. (video dolje)

U ovom video, Franjo objašnjava da ljudi diljem svijeta “traže Boga ili susret s Bogom na različite načine”, te da “postoji samo jedna izvjesnost za sve: svi smo djeca Božja”.

Na oko 20 sekundi u videu, vjerski vođe iz različitih velikih religija su prikazani govoreći u što oni vjeruju. Kao prvo, žena budist izjavljuje “Vjerujem u Budu”.

Drugo, židovski rabin izjavljuje: “Vjerujem u Boga”. Treće, katolički svećenik kaže da “Vjerujem u Isusa Krista”, i na kraju islamski vođa izjavljje: “Vjerujem u Boga, Allaha”.

Ako niste vidjeli ovaj video , to je jedna od najčudnijih stvari koje sam ikad vidio na YouTubeu.

Postalo je veoma jasno da papa Franjo vjeruje da su sve glavne religije potpuno valjani putevi do istog Boga, i gotovo ne postoji nikakva dilema oko toga.

To samo pokazuje koliko smo kasno shvatili tu igru.

Jedna svjetska religija koja je prorokovana prije gotovo 2000 godina u knjizi Otkrivenja i počinje dolaziti u stvarnost, a svjedoci smo da su se događaji posljednjih dana počeli razvijati ispred naših očiju.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , ,