Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PAPA FRANJO USPOREDIO ISUSA SA ISIS-OM, I REKAO DA SE MUSLIMANI MORAJU RAZMNO┼ŻAVATI SA EUROPLJANIMA

PAPA FRANJO USPOREDIO ISUSA SA ISIS-OM, I REKAO DA SE MUSLIMANI MORAJU RAZMNO┼ŻAVATI SA EUROPLJANIMA

papa-franjo-isisPapa Francis tvrdi da je ISIS sli─Źan Isusu koji je slao svoje u─Źenike svim narodima na Zemlji

U ┼íokantnom intervjuu, papa Franjo je povezao Isusa Krista i ISIS i rekao da se muslimanski useljenici moraju uzgajati s Europljanima kako bi se zaustavilo “opadanje nataliteta.”

“Danas, ja ne mislim da postoji strah od islama kao takvog, nego ISIS-a i njegovog osvaja─Źkog rata, koji je djelomi─Źno sastavljen od islama”, rekao je papa za francuski dnevnik La Croix .

“Istina je da je ideja o osvajanju svojstvena du┼íi islama, me─Ĺutim, tako─Ĺer je mogu─çe interpretirati cilj u Evan─Ĺelja po Mateju, gdje je Isus ┼íalje svoje u─Źenike svim narodima, po istoj ideji osvajanja.”

Papa je tako─Ĺer rekao da se “boji”┬á za “kr┼í─çanske korijena Europe”, jer, prema njemu, oni su “kolonijalnog prizvuka” i pozvao je europske zemlje da “integriraju” muslimanske imigrante.

“Ova integracija je sve vi┼íe potrebna danas, jer, kao rezultat sebi─Źne potrage za dobrobiti, Europa prolazi kroz te┼íki problem opadanja nataliteta”, naveo je on. “Demografska praznina se razvija.”

Njegova mi┼íljenja su nevjerojatno sli─Źna onima vrhovnog Imana Sheikh Muhammad Ayed, koji je rekao da muslimani trebaju iskoristiti migrantsku krizu da bi se mno┼żili s Europljanima i “osvojili njihove zemlje.”

Imam navodi, “Europa je postala stara i oronula i treba poja─Źanje u ljudima … oni nisu motivirani suosje─çanjem za Levanta, njenih ljudi i njezinih izbjeglica … uskoro ─çemo ih zgaziti nogama, Allahova je volja”, naveo je on.

“U Europi, sva su srca odu┼íevljena mr┼żnjom prema muslimanima. Oni ┼żele da smo mrtvi, ali oni su izgubili svoju plodnost, tako da tra┼że plodnost u na┼íoj sredini.”

“Mi ─çemo im dati plodnost! Mi ─çemo uzgajati djecu s njima, jer ─çemo pobijediti njihove zemlje! “, rekao je Imam.

Franjo je tako─Ĺer promovirao socijalizam tijekom intervjua.

“Potpuno slobodno tr┼żi┼íte ne funkcionira”, tvrdi on. “Tr┼żi┼íta su po sebi dobra, ali ona tako─Ĺer zahtijevaju oslonac, tre─çu stranu, koja ─çe ih pratiti i uravnote┼żiti ih.”

“Drugim rije─Źima, ono ┼íto je potrebno je socijalnog tr┼żi┼ínog gospodarstva.”

Procjenjuje se da je samo u 20. stolje─çu, socijalizam i komunizam rezultiralo smr─çu najmanje 130 milijuna ljudi. (izvor)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,