Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PAPA FRANJO USPOREDIO ISUSA SA ISIS-OM, I REKAO DA SE MUSLIMANI MORAJU RAZMNOŽAVATI SA EUROPLJANIMA

PAPA FRANJO USPOREDIO ISUSA SA ISIS-OM, I REKAO DA SE MUSLIMANI MORAJU RAZMNOŽAVATI SA EUROPLJANIMA

papa-franjo-isisPapa Francis tvrdi da je ISIS sličan Isusu koji je slao svoje učenike svim narodima na Zemlji

U šokantnom intervjuu, papa Franjo je povezao Isusa Krista i ISIS i rekao da se muslimanski useljenici moraju uzgajati s Europljanima kako bi se zaustavilo “opadanje nataliteta.”

“Danas, ja ne mislim da postoji strah od islama kao takvog, nego ISIS-a i njegovog osvajačkog rata, koji je djelomično sastavljen od islama”, rekao je papa za francuski dnevnik La Croix .

“Istina je da je ideja o osvajanju svojstvena duši islama, međutim, također je moguće interpretirati cilj u Evanđelja po Mateju, gdje je Isus šalje svoje učenike svim narodima, po istoj ideji osvajanja.”

Papa je također rekao da se “boji”  za “kršćanske korijena Europe”, jer, prema njemu, oni su “kolonijalnog prizvuka” i pozvao je europske zemlje da “integriraju” muslimanske imigrante.

“Ova integracija je sve više potrebna danas, jer, kao rezultat sebične potrage za dobrobiti, Europa prolazi kroz teški problem opadanja nataliteta”, naveo je on. “Demografska praznina se razvija.”

Njegova mišljenja su nevjerojatno slična onima vrhovnog Imana Sheikh Muhammad Ayed, koji je rekao da muslimani trebaju iskoristiti migrantsku krizu da bi se množili s Europljanima i “osvojili njihove zemlje.”

Imam navodi, “Europa je postala stara i oronula i treba pojačanje u ljudima … oni nisu motivirani suosjećanjem za Levanta, njenih ljudi i njezinih izbjeglica … uskoro ćemo ih zgaziti nogama, Allahova je volja”, naveo je on.

“U Europi, sva su srca oduševljena mržnjom prema muslimanima. Oni žele da smo mrtvi, ali oni su izgubili svoju plodnost, tako da traže plodnost u našoj sredini.”

“Mi ćemo im dati plodnost! Mi ćemo uzgajati djecu s njima, jer ćemo pobijediti njihove zemlje! “, rekao je Imam.

Franjo je također promovirao socijalizam tijekom intervjua.

“Potpuno slobodno tržište ne funkcionira”, tvrdi on. “Tržišta su po sebi dobra, ali ona također zahtijevaju oslonac, treću stranu, koja će ih pratiti i uravnotežiti ih.”

“Drugim riječima, ono što je potrebno je socijalnog tržišnog gospodarstva.”

Procjenjuje se da je samo u 20. stoljeću, socijalizam i komunizam rezultiralo smrću najmanje 130 milijuna ljudi. (izvor)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,