Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » MAĐARI PONOVO ŽESTOKO: Zla trojka želi uništiti Europu!

MAĐARI PONOVO ŽESTOKO: Zla trojka želi uništiti Europu!

Viktor-Orban-imigrantiIz ureda mađarskog premijera rekao je da se George Soros, koji je zaštitinik Bill Clintona, zalaže standarde Obamine politike useljavanja u Europi

Šef kabineta mađarskog premijera Janos Lazar izjavio je da američki predsjednik Barack Obama i SAD potiču ilegalnu imigraciju kako bi “u Europi bilo što je više moguće muslimana”.

Prema Lazarovim riječima, američki milijarder mađarskog podrijetla George Soros zagovara standarde Obamine imigracijske politike u Europi.

“Određene američke grupacije žele da Europa bude razrijeđena kako bi EU i Amerika mogle surađivati bez ograničenja”, rekao je Lazar, a prenijela agencija AP.

Lazar je Sorosa nazvao “zaštitnikom” bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona i njegove supruge Hillary, aktualne kandidatkinje za nominaciju demokrata na izborima za predsjednika SAD-a.

Prozvao i Sorosa

Mađarski dužnosnik je dodao i da Soros podržava američku Demokratsku stranku, koja je “spremna intenzivirati kritiku” premijera Viktora Orbana.

AP podsjeća kako su Obama i supružnici Clinton više puta kritizirali mađarskog premijera zbog njegovog navodnog autoritarizma i pokušaja da, kako je navedeno, izvrši pritisak na organizacije poput onih koji se zalažu za prava homoseksualaca i Roma.

Orban je neke od tih organizacija nazvao “plaćenim stranim aktivistima”.
 
(Agencije)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,