Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » MA─ÉARI PONOVO ┼ŻESTOKO: Zla trojka ┼żeli uni┼ítiti Europu!

MA─ÉARI PONOVO ┼ŻESTOKO: Zla trojka ┼żeli uni┼ítiti Europu!

Viktor-Orban-imigrantiIz ureda ma─Ĺarskog premijera rekao je da se George Soros, koji je za┼ítitinik Bill Clintona, zala┼że standarde Obamine politike useljavanja u Europi

┼áef kabineta ma─Ĺarskog premijera Janos Lazar izjavio je da ameri─Źki predsjednik Barack Obama i SAD poti─Źu ilegalnu imigraciju kako bi “u Europi bilo ┼íto je vi┼íe mogu─çe muslimana”.

Prema Lazarovim rije─Źima, ameri─Źki milijarder ma─Ĺarskog podrijetla George Soros zagovara standarde Obamine imigracijske politike u Europi.

“Odre─Ĺene ameri─Źke grupacije ┼żele da Europa bude razrije─Ĺena kako bi EU i Amerika mogle sura─Ĺivati bez ograni─Źenja”, rekao je Lazar, a prenijela agencija AP.

Lazar je Sorosa nazvao “za┼ítitnikom” biv┼íeg ameri─Źkog predsjednika Billa Clintona i njegove supruge Hillary, aktualne kandidatkinje za nominaciju demokrata na izborima za predsjednika SAD-a.

Prozvao i Sorosa

Ma─Ĺarski du┼żnosnik je dodao i da Soros podr┼żava ameri─Źku Demokratsku stranku, koja je “spremna intenzivirati kritiku” premijera┬áViktora Orbana.

AP podsje─ça kako su Obama i supru┼żnici Clinton vi┼íe puta kritizirali ma─Ĺarskog premijera zbog njegovog navodnog autoritarizma i poku┼íaja da, kako je navedeno, izvr┼íi pritisak na organizacije poput onih koji se zala┼żu za prava homoseksualaca i Roma.

Orban je neke od tih organizacija nazvao “pla─çenim stranim aktivistima”.
 
(Agencije)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,