Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Čudni zvukovi sa neba potaknuli paniku u Njemačkoj

Čudni zvukovi sa neba potaknuli paniku u Njemačkoj

njmacka-zvukoviČudni zvukovi sa neba su prijavljeni u gradu Schwabingu u Njemačkoj prošlog tjedna, što je uzrokovalo paniku među stanovnicima koji su opisali zvuk “glasan kao helikopter”

Možda je netko od vas prije gledao video sa You Tubea u kojem su snimljeni zvukovi sa neba. U Njemačkoj je snimljen isti takav zvuk kojeg ima u stotinama videa na ineternetu.

Prema jednom od stanovnika “buka je bila tako glasna sam telefonirao svoje susjede, nismo znali što je to.”

Tz.de izvještava:

Pretraživanjem interneta radi mogućih odgovora na ovu strašnu pojavu, naišli smo na video na You Tubeu. On je prikazivao upravo onakvu neobičnu buku kakva je zabilježena u Njemačkoj.

Video je sakupio već blizu 40 tisuća pogleda, a komentari su bili poput: “Rat u gradu Schwabingu. Da li ste čuli taj zvuk u četvrtak? Koji je to vrag??”

U München se policija prilično zabavljala pozornošču koju su građani dali ovom videu, ali ni oni ne mogu objasniti stvar.

Dana 12. svibnja u 8 navečer nije bilo policijske intervencije u području s helikopterima. Helikopterski tim je bio priupitan i prilično su sigurni da to nije bio zvuk helikoptera.

Tu su uvijek misteriozni zvukovi. Pretražite internet i vidjet ćete da se radi o istom zvuku. Čekamo znanstvenike da u svojoj uobičajenoj maniri zaglupljivanje građana objave izvještaj “To je jako rijetka pojava, no to je prilično normalno…”
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,