Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » BREXIT – film (VIDEO)

BREXIT – film (VIDEO)

brexit-filmBREXIT film je dugometra┼żni dokumentarni film koji se nada da ─çe potaknuti da ┼íto je vi┼íe ljudi mogu─çe glasa za napu┼ítanje EU na referendumu 23. lipnja

Da li je sigurno dati udaljenoj vladi koja je izvan naše kontrole, moć da stvara zakone?

Da li je sigurno da se ve┼żemo na zemlje koje su blizu financijske propasti, plutaju─çi prema strahovitom politi─Źkom ekstremizmu, i dugoro─Źnim patnjama, i samosatalno izazvanom gospodarskom padu?

Sljede─çi dokumentarni film navodi opasnosti od ostanka zemlje u Europskoj uniji.

BREXIT FILM pokazuje stranu EU-a koju oni ne ┼żele da vidimo: izvaljena samo-poslu┼żuju─ça birokracija, politi─Źki cinizam, nedostatak odgovornosti, otpad, kronizam, korupcija.

BREXIT FILM govori o pokroviteljskom intelektualizmu plemenitih, vi┼íim ciljevima “Projekta Europe”, koji otkriva samodostatnost politi─Źko-birokratske klase koja ima koristi od EU.

BREXIT FILM nagla┼íava opasnosti da postanete zatvorenik u odvojenoj, nazadnoj tvr─Ĺavi Europe. On istra┼żuje uzbudljive mogu─çnosti koje se otvaraju kad gledamo izvan uskih granica EU-a.

“BREXIT THE MOVIE” gleda u budu─çnost, tvrde─çi sna┼żno i uvjerljivo da je sigurnije i mudrije ┼żivjeti u zemlji koja je slobodna, neovisna, koja sama sobom upravlja, koja je sigurna i globalna.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,