Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » BREXIT – film (VIDEO)

BREXIT – film (VIDEO)

brexit-filmBREXIT film je dugometražni dokumentarni film koji se nada da će potaknuti da što je više ljudi moguće glasa za napuštanje EU na referendumu 23. lipnja

Da li je sigurno dati udaljenoj vladi koja je izvan naše kontrole, moć da stvara zakone?

Da li je sigurno da se vežemo na zemlje koje su blizu financijske propasti, plutajući prema strahovitom političkom ekstremizmu, i dugoročnim patnjama, i samosatalno izazvanom gospodarskom padu?

Sljedeći dokumentarni film navodi opasnosti od ostanka zemlje u Europskoj uniji.

BREXIT FILM pokazuje stranu EU-a koju oni ne žele da vidimo: izvaljena samo-poslužujuća birokracija, politički cinizam, nedostatak odgovornosti, otpad, kronizam, korupcija.

BREXIT FILM govori o pokroviteljskom intelektualizmu plemenitih, višim ciljevima “Projekta Europe”, koji otkriva samodostatnost političko-birokratske klase koja ima koristi od EU.

BREXIT FILM naglašava opasnosti da postanete zatvorenik u odvojenoj, nazadnoj tvrđavi Europe. On istražuje uzbudljive mogućnosti koje se otvaraju kad gledamo izvan uskih granica EU-a.

“BREXIT THE MOVIE” gleda u budućnost, tvrdeći snažno i uvjerljivo da je sigurnije i mudrije živjeti u zemlji koja je slobodna, neovisna, koja sama sobom upravlja, koja je sigurna i globalna.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,