Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » PRVI PUT U AMERICI PODIGNUT JUMBO PLAKAT u Južnom Jerseyju koji educira ljude o CHEMTRAILSIMA

PRVI PUT U AMERICI PODIGNUT JUMBO PLAKAT u Južnom Jerseyju koji educira ljude o CHEMTRAILSIMA

shemtrails.jumboPrvi jumbo plakat takve vrste u Americi, u južnom Jerseyju upozorava prolaznike na opasnost od Chemtrailsa

Billboard (jumbo plakat) koji se nalazi u gradu Woodstown, kaže: “PAZITE! Vaše vrijeme je projektirano” i usmjerava ljude kako bi saznali više na web stranici byebyebluesky.com

Dio njihove misije i izjave glasi:

“BBBS je posvećen globalnom javnom pokretu za zaštitu okoliša, koji traži da bude glasnogovornik za sva živa bića i ekosustav, radi zaštite ljudskog zdravlja i zaštite prirodnog okoliša, zraka, vode, zemljišta i onoga o čemu naša potpora ovisi.”

“Koristimo edukaciju, miran prosvjed i kreativnu komunikaciju da bi razotkrili jednu od najvećih i najznačajnijih svjetskih ekoloških prijetnji i neposredne katastrofe, takozvane Chemtrails i geoinženjering.”

Bye Bye Blue Sky je nezavisni pokret kojem se neka osoba ili grupa može pridružiti.”

Truth Kings izvještava:

Brian Hickey sa portala PhillyVoice.com pokrivena priču o kampanji BBBS-a. On predstavlja na svojim stranicama svoju zaljubljenost u fotografiranje Chemtrailsa (u nastavku su neke od njegovih bisera).
 

 
Kampanja kao što i sama kaže je upala u financijske nevolje. Prema Hickeyu, koji je objavio novu priču samo nekoliko dana kasnije, BBBS doživljava nedostatak sredstava da bi kampanja jumbo plakata ostala živa i zdrava. BBBS pokušava očajnički skupiti sredstva za nastavak ove poučne kampanje.

Kampanja preko jumbo plakata je vrlo važna.

Činjenica je da je prva takve vrste u SAD-u. Chemtrails se odavno smatraju od strane mainstream medija kao teorija zavjera, bez temelja u stvarnosti.

Tradicionalna kampanja, kao što su jumbo plakati, pomažu donijeti novih stavove nakon novog preispitivanja starih stavova ljudi, tvrdolinijaških stavova.

Vladina manipulacija na našem nebu je stvarnost.

shemtrails
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , , , , ,