Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » PRVI PUT U AMERICI PODIGNUT JUMBO PLAKAT u Ju┼żnom Jerseyju koji educira ljude o CHEMTRAILSIMA

PRVI PUT U AMERICI PODIGNUT JUMBO PLAKAT u Ju┼żnom Jerseyju koji educira ljude o CHEMTRAILSIMA

shemtrails.jumboPrvi jumbo plakat takve vrste u Americi, u ju┼żnom Jerseyju upozorava prolaznike na opasnost od Chemtrailsa

Billboard (jumbo plakat) koji se nalazi u gradu Woodstown, ka┼że: “PAZITE! Va┼íe vrijeme je projektirano” i usmjerava ljude kako bi saznali vi┼íe na web stranici byebyebluesky.com

Dio njihove misije i izjave glasi:

“BBBS je posve─çen globalnom javnom pokretu za za┼ítitu okoli┼ía, koji tra┼żi da bude glasnogovornik za sva ┼żiva bi─ça i ekosustav, radi za┼ítite ljudskog zdravlja i za┼ítite prirodnog okoli┼ía, zraka, vode, zemlji┼íta i onoga o ─Źemu na┼ía potpora ovisi.”

“Koristimo edukaciju, miran prosvjed i kreativnu komunikaciju da bi razotkrili jednu od najve─çih i najzna─Źajnijih svjetskih ekolo┼íkih prijetnji i neposredne katastrofe, takozvane Chemtrails i geoin┼żenjering.”

Bye Bye Blue Sky je nezavisni pokret kojem se neka osoba ili grupa mo┼że pridru┼żiti.”

Truth Kings izvještava:

Brian Hickey sa portala PhillyVoice.com pokrivena pri─Źu o kampanji BBBS-a. On predstavlja na svojim stranicama svoju zaljubljenost u fotografiranje Chemtrailsa (u nastavku su neke od njegovih bisera).
 

 
Kampanja kao ┼íto i sama ka┼że je upala u financijske nevolje. Prema Hickeyu, koji je objavio novu pri─Źu samo nekoliko dana kasnije, BBBS do┼żivljava nedostatak sredstava da bi kampanja jumbo plakata ostala ┼żiva i zdrava. BBBS poku┼íava o─Źajni─Źki skupiti sredstva za nastavak ove pou─Źne kampanje.

Kampanja preko jumbo plakata je vrlo va┼żna.

─îinjenica je da je prva takve vrste u SAD-u. Chemtrails se odavno smatraju od strane mainstream medija kao teorija zavjera, bez temelja u stvarnosti.

Tradicionalna kampanja, kao ┼íto su jumbo plakati, poma┼żu donijeti novih stavove nakon novog preispitivanja starih stavova ljudi, tvrdolinija┼íkih stavova.

Vladina manipulacija na našem nebu je stvarnost.

shemtrails
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , , , , ,