Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, Novi Svjetski Poredak » JOHN KERRY: Pripremite se za NOVI SVJETSKI POREDAK i svijet bez granica

JOHN KERRY: Pripremite se za NOVI SVJETSKI POREDAK i svijet bez granica

kerry-graniceDržavni tajnik John Kerry je naglasio planove američke vlade za Novi svjetski poredak “svijeta bez granica”, koji kaže da su naša neizbježna budućnost

Tijekom svog govora na Sveučilištu Northeastern, Kerry je “udario” po Donald Trumpu koji predlaže da SAD izgradi zid da bi se obranio od terorista.

Washingtonexaminer.com izvještava:

“Mnogi od vas su bili su u osnovnoj školi kada smo naučili najtežu lekciju od svih na 9/11″, rekao je on.

“Ne postoje zidovi dovoljno veliki da se zaustave ljude s bilo kojeg mjesta, na desetke tisuća milja daleko, koji su odlučili uzeti vlastiti život, dok ciljaju druge ljude.”

“Dakle, mislim da nam sve što smo proživili i naučiti kaže da nikada nećemo izaći na iz toga ako prihvatimo savjet od “prodavača” i “karnevalskih lajavaca” koji tvrde da najmoćnija zemlja na svijetu može ostati velika gledajući prema unutra,” dodao je Kerry.

“I da se krijemo iza zidova u vremenima kada je tehnologija omogućila da je to nemoguće učiniti niti mudro za pokušati.”

Kerry nije spomenuo Trumpa po imenu, ali Trump je u više navrata pozvao na izgradnju zida na južnoj američkoj granici, a mnogi demokrati, i neki republikanci, su ga počeli nazivati karnevalskim lajavcem.

Činilo se da je Kerry odbacio važnost nacionalnih granica i rekao da će tehnologija preoblikovao svijet u onaj u kojem se SAD mora suočiti sa opasnostima jer će inače biti ostavljena pozadi. Rekao je da Trump i drugi koji žele gledati prema unutra čine pogrešku, čak u lice rastuće napetosti i nasilja u svijetu.

“Za neke ljude, sve što im je potrebno je samo da se penju pod plahtama, zatvore oči i gurnaju svijet daleko od sebe”, rekao je Kerry.

“I šokantno je da smo čak vidjeli taj stav od onih koji misle da im trebamo povjeriti posao upravljanja međunarodnim odnosima.”

“Budućnost od nas traži nešto više od nostalgije za nekim ružičastim verzijama prošlosti koje zapravo ne postoje, u svakom slučaju”, rekao je on.

“Vi ćete diplomirati u složemo svijetu bez granica.”, rekao je Kerry studentima.
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: MEDIJI, Novi Svjetski Poredak · Tags: , , , , ,