Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » JESTE LI SPREMNI? IMIGRANTSKA NOĆNA MORA 2.0 – 2. MIGRACIJSKI TSUNAMI U EU JE ZAPOČEO

JESTE LI SPREMNI? IMIGRANTSKA NOĆNA MORA 2.0 – 2. MIGRACIJSKI TSUNAMI U EU JE ZAPOČEO

ilegalni-imigrantiPlimni val koji bi mogao biti dvostruko ili trostruko veći od prošlogodišnjeg potopa

Migracijski tsunami koji je zatrpao Europu s 1,5 milijuna “izbjeglica”, u 2015. godini, urla da se vrati nazad sa plimnim valom koji bi mogao biti dvostruko veći od prošlogodišnjeg potopa.

U stvari, čini se da nisu svjesni da je njihovi neizabrani i neodgovorni vladari u Europskoj komisiji, u svojem izvješću Europske ekonomske prognoze objavljenom prošle jeseni, objavili upravo to. NOVI VAL!

To jest, oni projiciraju (s očitim prihvaćanjem i odobrenjem), koja tri milijuna izbjeglica/migranta da će stići u Europi u 2016. godini, piše Infowars.

Sve ljepše vrijeme u proljeće / ljeto duž Mediterana sada znači mirnije more, što znači da će mnogi od stotina tisuća ilegalnih migranata koji su se utaborili na sjevernoj obali Afrike, posebice u Jordanu i ratom uništenoj Libiji, uskoro biti na ilegalnim brodovima na putu u Grčku i Italiju.

Prema nedavnom izvješću za Spiegel International Online, web stranica njemačkog dnevneika Der Spiegel, dvostruki val kojeg je projicirala Europska komisija je već počeo, zapravo, trostruki ili četverostruki val, u smislu veličine u odnosu na 2015.

“Europa je i dalje fokusirana prvenstveno na ratne izbjeglice koje dolaze iz Sirije, Iraka i Afganistana”, navodi Der Spiegelov dopisnik Walter Mayr. “Ali često se zaboravlja da sve veći broj ljudi iz zemalja južno od Sahare pokušavaju krenuti na sjever, isto tako”.

Samo u 2015. godini, navodi se u agenciji granične kontrole Europske unije Frontex, 108.000 Afrikanaca je pronašlo svoj ​​put ilegalno u Europu. To predstavlja povećanje od 42 posto u odnosu na 2014. godinu – a stručnjaci vjeruju da je ovaj iznos ništa naspram onoga što bi uskoro moglo zadesiti Europu”.

“Samo u ožujku 2016., Italija je registrirala dolazak 9,676 ilegalnih imigranata – četiri puta više nego u ožujku 2015.”, napisao je Mayr.

“Čak i više nego alarmanntno, izbjeglice iz Sirije i Afganistana – skupine koje su najviše pogođene zatvaranjem balkanske rute – još nisu krenuli na put preko središnjeg Mediterana”, Der Spiegel izvještava.

“Trenutno, migranti dolaze u Italiju uglavnom iz Nigerije, Gambije, Senegala i Gvineje, unatoč činjenici da će njihov zahtjev za azilom vjerojatno biti odbijen, kao što je slučaj za većinu onih koji dolaze iz Afrike.

Manje je od 30 posto tražitelja azila su iz Nigerije ili Malija, na primjer, koji mogu očekivati ​​da će im se zahtjev za azilom odobriti u EU”.
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , ,