Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Moskva dokazala da su SAD i generalni sekretar UN Ban Ki-moon lagali da je 27. travnja razorena bolnica u Alepu

Moskva dokazala da su SAD i generalni sekretar UN Ban Ki-moon lagali da je 27. travnja razorena bolnica u Alepu

bolnica-alepSNIMCIMA DRONA I SATELITA POKAZALI SU DA JE TA BOLNICA OŠTEĆENA JOŠ 15. LISTOPADA 2015.

Ministarstvo obrane Rusije uhvatilo je u novoj velikoj laži sirijske “Liječnike bez granica”, zapadne obavještajne službe i zapadne medije.

Glasnogovornik Ministarstva obrane Rusije, general Igor Konašenkov, predstavio dvije fotografije. Prvu je napravila ruska bespilotna letjelica 29. travnja i na njoj se, kako je naglasio, “jasno vide razaranja na zgradi bolnice Al-Kuds.

Na drugoj fotografiji – koja je dobivena sa špijunskih satelita – vidi se ista bolnica, s potpuno istim oštećenjima, ali je taj snimak napravljen još 15. listopada 2015-te godine! Konašenkov je zaključio: “Snimci na nesumnjiv način pokazuju da su sva tobožnja “svjedočenja očevidaca” o tobožnjem avio-udaru po bolnici 27. travnja obična manipulacija

Dokazalo je da je bolnica Al-Kuds, kojom upravljaju Liječnici bez granica, uopće nije bila ni gađana ni razarana u travnju, kao što je ta međunarodna organizacija objavila, a svi zapadni mediji rastrubili. Da Washington, London i Bruxelles mogu optužiti sirijski vojno-državni vrh da krši primirje i izaziva novi rat i humanitarnu katastrofu u Alepu.

Kako je danas precizirao glasnogovornik Ministarstva obrane RF – general Igor Konašenkov – nikakvog avio-udara po bolnici Al-Kuds 27. travnja nije bilo, a njena zgrada je djelomično razorena još prošle godine.

Konašenkov je ukazao da je nad Alepom 27. travnja “radio” samo jedan zrakoplov, ali iz američke “anti-isilovske koalicije”.

A laž i manipulacija su bili tako veliki da je i glavni tajnik UN – vazal Washingtona Ban Ki-Moon – odgovornost za “bombardiranje bolnice u Alepu”, u kojoj je tobože poginulo 20 ljudi, pripisao “sirijskoj vojsci”

General Konašenkov je sve postavio na mjesto – samo nekoliko sati prije zasjedanja Vijeća sigurnosti UN koje će biti posvećeno “situaciji u Alepu”.
 
(fakti.org/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , ,