Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Moskva dokazala da su SAD i generalni sekretar UN Ban Ki-moon lagali da je 27. travnja razorena bolnica u Alepu

Moskva dokazala da su SAD i generalni sekretar UN Ban Ki-moon lagali da je 27. travnja razorena bolnica u Alepu

bolnica-alepSNIMCIMA DRONA I SATELITA POKAZALI SU DA JE TA BOLNICA O┼áTE─ćENA JO┼á 15. LISTOPADA 2015.

Ministarstvo obrane Rusije uhvatilo je u novoj velikoj la┼żi sirijske “Lije─Źnike bez granica”, zapadne obavje┼ítajne slu┼żbe i zapadne medije.

Glasnogovornik Ministarstva obrane Rusije, general Igor Kona┼íenkov, predstavio dvije fotografije. Prvu je napravila ruska bespilotna letjelica 29. travnja i na njoj se, kako je naglasio, “jasno vide razaranja na zgradi bolnice Al-Kuds.

Na drugoj fotografiji – koja je dobivena sa ┼ípijunskih satelita – vidi se ista bolnica, s potpuno istim o┼íte─çenjima, ali je taj snimak napravljen jo┼í 15. listopada 2015-te godine! Kona┼íenkov je zaklju─Źio: “Snimci na nesumnjiv na─Źin pokazuju da su sva tobo┼żnja “svjedo─Źenja o─Źevidaca” o tobo┼żnjem avio-udaru po bolnici 27. travnja obi─Źna manipulacija

Dokazalo je da je bolnica Al-Kuds, kojom upravljaju Lije─Źnici bez granica, uop─çe nije bila ni ga─Ĺana ni razarana u travnju, kao ┼íto je ta me─Ĺunarodna organizacija objavila, a svi zapadni mediji rastrubili. Da Washington, London i Bruxelles mogu optu┼żiti sirijski vojno-dr┼żavni vrh da kr┼íi primirje i izaziva novi rat i humanitarnu katastrofu u Alepu.

Kako je danas precizirao glasnogovornik Ministarstva obrane RF – general Igor Kona┼íenkov – nikakvog avio-udara po bolnici Al-Kuds 27. travnja nije bilo, a njena zgrada je djelomi─Źno razorena jo┼í pro┼íle godine.

Kona┼íenkov je ukazao da je nad Alepom 27. travnja “radio” samo jedan zrakoplov, ali iz ameri─Źke “anti-isilovske koalicije”.

A la┼ż i manipulacija su bili tako veliki da je i glavni tajnik UN – vazal Washingtona Ban Ki-Moon – odgovornost za “bombardiranje bolnice u Alepu”, u kojoj je tobo┼że poginulo 20 ljudi, pripisao “sirijskoj vojsci”

General Kona┼íenkov je sve postavio na mjesto – samo nekoliko sati prije zasjedanja Vije─ça sigurnosti UN koje ─çe biti posve─çeno “situaciji u Alepu”.
 
(fakti.org/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , ,