Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » PROCURILA NAJNOVIJA ŠOKANTNA ISTINA: POZNATI ZNANSTVENIK KOJI SE BAVI KLIMATSKIM PROMJENAMA PRIZNAO DA JE U KRIVU

PROCURILA NAJNOVIJA ŠOKANTNA ISTINA: POZNATI ZNANSTVENIK KOJI SE BAVI KLIMATSKIM PROMJENAMA PRIZNAO DA JE U KRIVU

klimatske-promjene-jones-mocktonPoznati klimatolog Lord Christopher Monckton priznao da je formula za izračunavanje temperature globalnog zagrijavanja kriva i da se dobiva po njoj čak i do tri puta veći rezultat

Propaganda o klimatskim promjenama se nastavlja rušiti. Laži izlaze na vidjelo, a sve više je onih koji se kaju što su manipulirali mase.

Alex Jones i Lord Christopher Monckton raspravljaju o najnovijoj vijesti koja dolazi iz svijeta “Klimatskih promjena lude elite”.

Lord Monckton je u razgovoru sa Jonesom objelodanio da ima najnovija istraživanja koja još nisu nigdje ekskluzivno objavljena.

Model po kojem se do danas računala globalna temperatura je kriv. Monckton je naglasio da globalna temperatura nije rasla 3-4 stupnja kako su znanstvenici govorili, već možda za samo 1 stupanj celzijus.

“Mi više nemamo problem klimatskih promjena”, izjavio je Monckton.

“Formula po kojoj se računala temperatura globalnog zagrijavanja ima vrlo veliku pogrešku! To demonstrira kolika je to velika greška. Ona množi povišenje globalne temperature čak 3 puta”, kaže poznati klimatolog.

Više možete pogledati u videu:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: KLIMA · Tags: , , , ,