Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA » Farmaceutske kompanije su svjesno zarazile HIV-om na tisuće djece (VIDEO)

Farmaceutske kompanije su svjesno zarazile HIV-om na tisuće djece (VIDEO)

bayer-hiv-tvornicaVelika farmaceutska tvrtka Bayer svjesno je prodavala lijek tisućama djece u ranim 1980-im koji je bio kontaminiran virusom HIV-a – što je dovelo do smrti bezbroj djece

Godine 1984. Bayer je postao svjestan da je nekoliko šarži njihovog lijeka za hemofiliju pod nazivom “Faktor 8″ bilo kontaminirano sa AIDS-om.

Od FDA je Bayer dobio odobrenje i dozvolu za prodaju tog zaraženog lijeka u svijetu u zemljama kao što su; Argentina, Indonezija, Japan, Malezija i Singapur.

Zbog nemogućnosti prodaje svojeg lijeka “​faktor 8″ u SAD-u, Bayer je zajedno sa FDA-ovim odobrenjem (da to je istina, FDA je dozvolio da Bayer potencijalno ubije tisuće) prodao ovaj lijek zaražen HIV virusom zemljama kaš to su Argentina, Indonezija, Japan, Malezija, i ​​Singapur nakon veljače 1984. godine, u skladu s dokumentima dobivenim od NY Timesa.

Dokumenti su pokazali kako je Cutter Biological, podkompanija Bayera, isporučila više od 100.000 bočica negrijanog koncentrata, ukupne vrijednosti više od 4 milijuna $.

Rezultat ove prodaje zaraženih lijekova AIDS-om je bilo deseci tisuća zaraženih i tisuće ubijenih ljudi. Tisuće nevine djece i odraslih osoba umrlo je u rukama ove korporacije i niti jedna kaznene prijava nije poduzeta protiv njih.

Čelnici Ministarstvo zdravstva u Argentini, Indoneziji, Japanu, Maleziji i Singapuru su svi završili u zatvoru, dok je američka FDA i dalje na svom paklenom putu.

Na pitanje o prodaji zaraženog lijeka “Faktor 8″, Bayer je odgovorio: “Odluke koje su prije gotovo dva desetljeća donesene su se temeljile na najboljim znanstvenim informacijama tog vremena i bili su u skladu s propisima.”

Ovo se može tumačiti kao da je Bayer tražio od FDA dopuštenje da ubije djecu za profit i FDA je dao svoje odobrenje.

Nitko u američkoj Vladi niti Bayer se nije nikada teretio u odnosu na ovo pitanje. Bayer i dalje prodaje svoj lijek “Faktor 8″ do današnjeg dana.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , ,