Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PUKO MU FILM! Putin naredio ispaljivanje nuklearne rakete iznad Balti─Źkog mora kao upozorenje SAD i NATO-u (VIDEO)

PUKO MU FILM! Putin naredio ispaljivanje nuklearne rakete iznad Balti─Źkog mora kao upozorenje SAD i NATO-u (VIDEO)

putin-raketa-mornaricaRuski predsjednik Vladimir Putin odobrio je lansiranje nuklearno sposobne krstare─çe rakete 3M-54 prema Balti─Źkom moru kao upozorenje NATO-u i SAD-u

… s ciljem da prestanu svoje napore u poku┼íaju otkrivanja informacija o misterioznom objektu poznatom kao “Anomalija Balti─Źkog mora”

Tijekom posljednja 2 tjedna SAD i NATO su razmje┼ítali ratne brodove u Balti─Źkom moru i regiji, prekinuv┼íi sav me─Ĺunarodni pomorski promet na mjestu gdje se nalazi misteriozni podvodni objekt izme─Ĺu ┼ávedske i Finske.

Whatdoesitmean.com izvještava:

Dakle, rusko Ministarstvo obrane je postalo zabrinuto u svezi napora SAD-NATO prema tom tajanstvenom predmetu, kako ovaj izvještaj piše.

Putin je ovlastio brojne borbene manevre protiv tih zapadnih ratnih brodova koji su uklju─Źivali i deaktivaciju ratnog broda USS Donald Cook u Balti─Źkom moru i presretanja ameri─Źkih ┼ípijunskih zrakoplova koji su preletali preko ove regije.
 

 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,