Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » POLICIJA: Prince je UBIJEN!

POLICIJA: Prince je UBIJEN!

prince-ubojstvoPolicija je navodno pokrenula istragu o ubojstvu u svezi smrti poznatog pjeva─Źa Princea, vjeruju─çi da je ‘vrlo vjerojatno’ zvijezda ubijena u sablasno sli─Źnim okolnostima kao i Michael Jackson

Detektivi istra┼żuju da li je Princeu bilo pripisana pretjerana koli─Źina lijekove koji su bili uzrok njegove smrti. Policija je postavila tim za istra┼żivanje droge “crack” na mjestu zlo─Źina i odbijali su izdati javnu informaciju o samoubojstvu, kaznenog odjela za umorstva.

‘On je definitivno bio ubijen, samo moramo saznati tko je to u─Źinio”, rekao je policijski insajder.

Potvr─Ĺene su sumnjive okolnosti

Njegovi nasljednici su ga odlu─Źili kremirati samo jedan dan nakon njegove smrti. ┼áto su htjeli sakriti?

Njegov kona─Źni Instagram, objavljen tjedan dana prije njegove smrti, sadr┼żi ─Źudnu poruku koja je glasila: “Kad misli┼í da su siguran”.

Da li se ta poruka odnosi na “paklene pse” glazbene industrije koji su bili na njegovu repu, neprijatelja protiv kojih je proveo bore─çi se ─Źitav svoj ÔÇőÔÇő┼żivot? Da bi stvari bile jo┼í vi┼íe sumnjive, naziv ovog Instagram posta misteriozno je obrisan nakon njegove smrti.

prince-ubojstvo-instagramNekoliko dana prije smrti, u svom posljednjem javnom pojavljivanju, princ je rekao fanovima da “pri─Źekaju nekoliko dana prije nego ┼íto tro┼íe svoje molitve”.

To zvu─Źi kao rije─Źi nekoga tko je znao da ga Iluminati glazbene industrija ima na svojem ni┼íanu.

Povijest se ponavlja – isti stari prljavi trikovi

Paralele sa smrti Michaela Jacksona su zapanjuju─çi. Tko ─çe se sada hrvati sa Princeovim ogromnim katalogom pjesama?

Ho─çe li Warner Brothers kupiti prava na njegovu glazbu od njegovih nasljednika, na isti na─Źin kako se Sony domogao prava na pjesme Michaela Jacksona nakon njegove smrti?

A tko dobiva kontrolu nad tisu─çama neobjavljenih pjesama koje je Prince imao u svom trezoru?

Predlo┼żeno je glazbenoj industriji da se njegove pjesme mogu koristiti sljede─çih stotinu godina od strane proizvo─Ĺa─Źa, zamjenjivih, korporativno – porobljenih pop zvijezda.

Dr┼żite svoj pogled na onoga tko ─çe provaliti u trezor i reciklirati te pjesme. To bi moglo biti pravo otkrivenje.
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , ,