Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » POLICIJA: Prince je UBIJEN!

POLICIJA: Prince je UBIJEN!

prince-ubojstvoPolicija je navodno pokrenula istragu o ubojstvu u svezi smrti poznatog pjevača Princea, vjerujući da je ‘vrlo vjerojatno’ zvijezda ubijena u sablasno sličnim okolnostima kao i Michael Jackson

Detektivi istražuju da li je Princeu bilo pripisana pretjerana količina lijekove koji su bili uzrok njegove smrti. Policija je postavila tim za istraživanje droge “crack” na mjestu zločina i odbijali su izdati javnu informaciju o samoubojstvu, kaznenog odjela za umorstva.

‘On je definitivno bio ubijen, samo moramo saznati tko je to učinio”, rekao je policijski insajder.

Potvrđene su sumnjive okolnosti

Njegovi nasljednici su ga odlučili kremirati samo jedan dan nakon njegove smrti. Što su htjeli sakriti?

Njegov konačni Instagram, objavljen tjedan dana prije njegove smrti, sadrži čudnu poruku koja je glasila: “Kad misliš da su siguran”.

Da li se ta poruka odnosi na “paklene pse” glazbene industrije koji su bili na njegovu repu, neprijatelja protiv kojih je proveo boreći se čitav svoj ​​život? Da bi stvari bile još više sumnjive, naziv ovog Instagram posta misteriozno je obrisan nakon njegove smrti.

prince-ubojstvo-instagramNekoliko dana prije smrti, u svom posljednjem javnom pojavljivanju, princ je rekao fanovima da “pričekaju nekoliko dana prije nego što troše svoje molitve”.

To zvuči kao riječi nekoga tko je znao da ga Iluminati glazbene industrija ima na svojem nišanu.

Povijest se ponavlja – isti stari prljavi trikovi

Paralele sa smrti Michaela Jacksona su zapanjujući. Tko će se sada hrvati sa Princeovim ogromnim katalogom pjesama?

Hoće li Warner Brothers kupiti prava na njegovu glazbu od njegovih nasljednika, na isti način kako se Sony domogao prava na pjesme Michaela Jacksona nakon njegove smrti?

A tko dobiva kontrolu nad tisućama neobjavljenih pjesama koje je Prince imao u svom trezoru?

Predloženo je glazbenoj industriji da se njegove pjesme mogu koristiti sljedećih stotinu godina od strane proizvođača, zamjenjivih, korporativno – porobljenih pop zvijezda.

Držite svoj pogled na onoga tko će provaliti u trezor i reciklirati te pjesme. To bi moglo biti pravo otkrivenje.
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , ,