Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » Švedska VLADA troši milione da bi nagovorila svoje građane da jedu insekte i time spriječe KLIMATSKE PROMJENE

Švedska VLADA troši milione da bi nagovorila svoje građane da jedu insekte i time spriječe KLIMATSKE PROMJENE

hrana-insektiŠvedska vlada je izuzetno bizarno predana u borbi protiv klimatskih promjena trošeći velike sume novca poreznih obveznika za razvoj i proizvodnju “mesa” napravljeng od crva i cvrčaka

“Vinnova”, švedska vladina agencija koja distribuira novac za istraživanje i razvoj, troši oko 2,7 milijarde kruna (261 milijuna dolara) za zamjenu konvencionalnog meso s ‘climate-friendly’ mesom insekata i drugih čudnih alternativa.

Mljac …

Breitbart News izvještava:

Zeleni aktivisti i Ujedinjeni narodi stoje iza političkih inicijativa poput one “Ponedjeljak bez mesa’ – pristup prema vegetarijanstvu – koji se temelji na pretpostavci da potrošnja mesa potiče klimatske promjene.

Drugi način da se smanji taj takozvani teret na zemlju je da se mesni protein zemjeni proteinom dobivenim iz mesa insekata.

U tu svrhu, agencija Vinnova je dodjelila pola milijuna kruna petnaest različitih projekata diljem zemlje, od kojih je svaki sa zadatkom stvaranja “jestivog prototipa” nove hrane.

Među projektima koji vam potiču “slinu na usta”, financiraju su pokušaj da se proizvede “dobar i zdrav proizvod od crva koji se uzgajaju na ostacima hrane, te postaju klimatsko prijateljski izvor proteina”, “prototip hrane” izrađene od “rafiniranih crva”, mljeveno meso napravljeno od “klimatski pametnih kukaca”, kao što su cvrčci… itd.

Ostale “primamljive” prehrambene ponude koje uključuju kukce su “klimatsko-gljivični proteini”, “zdravi vegetarijanski roštilj” napravljen od nusproizvoda i vlaknastih sirovina, i “plavi sir” – kao proizvodnapravljen od graha

U studenom će biti održano natjecanje za odabir najboljeg proizvoda, s potencijalno dodatnih dva milijuna kruna ulaganja od strane Vlade da se “hrana” digne od tla.

Prema priopćenju iz Vinnove, projekt ima za cilj povećanje konkurentnosti švedske prehrambene industrije s “proizvodima koji su razvijeni na temelju ekonomskih sirovina koje se mogu proizvesti u Švedskoj.”

U priopćenju se obavještava da Šveđani mogu gledati prema naprijed u budućnost kroz ovu vrstu hrane koja će se uskoro naći u njihovim trgovinama.

Ove inicijative će natjerati građane da prijeđu na konvencionalno meso da bi se borili protiv klimatskih promjen, poput Danske koja trenutno razmišlja da li će provesti novi porez na crveno meso.

Stoka navodno pridonosi desetini globalnih emisija, a Etičko povjerenstvo iz Danske je preporučilo početni porez na meso, s obzirom da će se to proširiti kasnije na svo crveno meso.

Napad na potrošnju mesa je utjecao također i na SAD.

Patrick Wood, američki ekonomist i stručnjak za globalnu vladu, autor knjige “Trojanski konj Globalnih pretvorbi” je izjavio kako je napad na meso globalna i kao i mnoge ideje, ideja “Održivosti” koja je dio plana UN-ove Agende 21.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , , , , , , ,