Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » OPASAN PRESEDAN: SUD oduzeo majci dijete jer je spomenulo CHEMTRAILS u školi

OPASAN PRESEDAN: SUD oduzeo majci dijete jer je spomenulo CHEMTRAILS u školi

shemtrails-skola“Ja sada mogu vidjeti samo svoju kćer samo preko radnika socijalne sigurnosti koji je sada iznad mene, a sudac je rekao da je to tako jer sam spomenula Chemtrails, i da će stati na kraj tome.”

Sudac iz grada Boulder države Colorado, je dao nalog za otimanje djeteta od majke jer majka vjeruje da se Chemtrail raspršuje u atmosferu, otkrivaju sudski dokumenti.

Sudac DD D.D. Mallard je rekao majci Becci Vandb da bi “99% ljudi znali da su to samo contrailsi”, i rekao je da je ona “toliko uronjena u subkulturu’ da ‘je ona opasnost za svoju kćer.”

“Ja sada mogu vidjeti samo svoju kćer samo preko radnika socijalne sigurnosti koji je sada iznad mene, a sudac je rekao da je to tako jer sam spomenula Chemtrails, i da će stati na kraj tome.”

Becca je istaknula da nije bilo optužbi o zapuštanju ili zlostavljanju djeteta od strane suda ili škole njezine kćeri. Ona nema kaznenih prijava i nikada nije imala veze sa državnim službama za zaštitu.

“Ja sam osuđena za izražavanje svojih stavova o Chemtrailsima”.

Kći Becce Vandb želi biti sa svojom majkom, ali je država drži podalje od nje. Dozvoljeni su samo nadzirani posjeti, jer sudac Mallard vjeruje da je Becca ‘uronjena u opasnu filozofiju subkulture.

OPASAN PRESEDAN

“Škola je sudcu pomogla omogućiti pritvor jer se djevojčica usudila raspravljati s njima o Chemtrailsima, te je prijavila sumnjiv razgovor”.

Nedavno je povijesna tužba podnesena u Kanadi, u nastojanju da razotkrije i zaustavi praksa Chemtrailsa koji se raspršuju u atmosferu.

Tužba tvrdi da kanadska i američka vlada provode geoinženejring program koji ima za cilj rasprišivati otrovne tvari i čestica u atmosferu – i ugrožavati živote milijuna građana.

U međuvremenu, u sudac iz Colorada je oteo dijete iz njezine obiteljske kuće jer joj je majka izražavala svoje uvjerenje da se Chemtrailsi raspršuju u atmosferu. Nešto nije u redu ovdje.
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , ,