Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » OPASAN PRESEDAN: SUD oduzeo majci dijete jer je spomenulo CHEMTRAILS u ┼íkoli

OPASAN PRESEDAN: SUD oduzeo majci dijete jer je spomenulo CHEMTRAILS u školi

shemtrails-skola“Ja sada mogu vidjeti samo svoju k─çer samo preko radnika socijalne sigurnosti koji je sada iznad mene, a sudac je rekao da je to tako jer sam spomenula Chemtrails, i da ─çe stati na kraj tome.”

Sudac iz grada Boulder dr┼żave Colorado, je dao nalog za otimanje djeteta od majke jer majka vjeruje da se Chemtrail raspr┼íuje u atmosferu, otkrivaju sudski dokumenti.

Sudac DD D.D. Mallard je rekao majci Becci Vandb da bi “99% ljudi znali da su to samo contrailsi”, i rekao je da je ona “toliko uronjena u subkulturu’ da ‘je ona opasnost za svoju k─çer.”

“Ja sada mogu vidjeti samo svoju k─çer samo preko radnika socijalne sigurnosti koji je sada iznad mene, a sudac je rekao da je to tako jer sam spomenula Chemtrails, i da ─çe stati na kraj tome.”

Becca je istaknula da nije bilo optu┼żbi o zapu┼ítanju ili zlostavljanju djeteta od strane suda ili ┼íkole njezine k─çeri. Ona nema kaznenih prijava i nikada nije imala veze sa dr┼żavnim slu┼żbama za za┼ítitu.


“Ja sam osu─Ĺena za izra┼żavanje svojih stavova o Chemtrailsima”.

K─çi Becce Vandb ┼żeli biti sa svojom majkom, ali je dr┼żava dr┼żi podalje od nje. Dozvoljeni su samo nadzirani posjeti, jer sudac Mallard vjeruje da je Becca ‘uronjena u opasnu filozofiju subkulture.

OPASAN PRESEDAN

“┼ákola je sudcu pomogla omogu─çiti pritvor jer se djevoj─Źica usudila raspravljati s njima o Chemtrailsima, te je prijavila sumnjiv razgovor”.

Nedavno je povijesna tu┼żba podnesena u Kanadi, u nastojanju da razotkrije i zaustavi praksa Chemtrailsa koji se raspr┼íuju u atmosferu.

Tu┼żba tvrdi da kanadska i ameri─Źka vlada provode geoin┼żenejring program koji ima za cilj raspri┼íivati otrovne tvari i ─Źestica u atmosferu – i ugro┼żavati ┼żivote milijuna gra─Ĺana.

U me─Ĺuvremenu, u sudac iz Colorada je oteo dijete iz njezine obiteljske ku─çe jer joj je majka izra┼żavala svoje uvjerenje da se Chemtrailsi raspr┼íuju u atmosferu. Ne┼íto nije u redu ovdje.
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , ,