Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » Imate li trovanje aspartamom? OSOBNO ISKUSTVO nakon kojeg ćete ostati šokirani

Imate li trovanje aspartamom? OSOBNO ISKUSTVO nakon kojeg ćete ostati šokirani

aspartam-trovanjeAspartam se prodaje kao dijetetski proizvod u mnogim proizvodima hrane i pića s obzirom na činjenicu da omogućuje proizvođačima hrane da izbjegnu korištenje šećera, zamijenivši ga s umjetnom tvari za koju tvrde da ima okus poput šećera

Međutim, kemijski zaslađivač kojeg konzumiraju milijuni diljem svijeta nije uopće učinkovit dijetalni prizvod. On vas može udebljati, a najgore od svega da može napraviti vašem zdravlju mnogo štete.

Žena u ovoj priči, koja je htjela ostati anonimna, prepričala je svoj doživljaj sa ovim “dijetalnim nadomjestkom prehrani”, i nadamo se da će njezina priča služiti kao upozorenje svima koji troše dijetalne napitke čiji je sastojak aspartam.

Žena je počela biti bolesna u 2001. Prvo je počela dobivati grčeve u želucu, koji su je toliko boljeli da joj je bilo teško hodati okolo, pa čak i ustati iz kreveta.

Imala je nekoliko učinjenih biopsija kako bi se utvrdilo što nije u redu s njom. Liječnici joj nisu mogli dati definitivnu dijagnozu, ali su sumnjali da bi mogla imati multiplu sklerozu (MS).

Do ožujka 2002. godine pila je 24 različite vrste lijekova na recept i morala biti u invalidskim kolicima. Ona je imala toliko bolova i osjećala se tako bolesnom da je ona zapravo osjećala da je smrt blizu.

Počela je finalne pripreme, te je prepisala svoju kuću, bankovne račune, i životno osiguranje na ime svoje starije kćeri, da bi njezina mlađa djeca mogla biti zbrinuta.

Konačno je isplanirala putovanje na Floridu kako bi mogla imati još jedan, posljednji bijeg od stvarnosti. Njezin put je bio zakazan za 22. ožujka. Njezina sestra ju je međutim zvala 19. ožujka da pita o njezinim rezultatima testa.

Tijekom razgovora, njezina sestra se podsjetila članka kojeg je pročitala o opasnostima od trovanja aspartamom. Upitala ju je preko telefona, da li je ikada pila gazirana pića sa aspartamom.

Sestra je odgovorila da je to činila i da upravo pije jedno piće! Njezina sestra joj je rekla da više nikada ne pije pića sa aspartamom i e-poštom joj je poslala članak o trovanju aspartam.

Ubrzo nakon toga, žena je nazvala svoju sestru da joj saopći nevjerojatne vijesti – ona je prestala piti dijetna gazirana pića, i samo 32 sati kasnije, ona je bila u stanju hodati i više nije imala grčeve mišića!

Kad je stigla do Floride, ona više nije trebala uzimati bezbroj tableta na recept i samo je trebala uzimati jednu tabletu – onu za trovanje aspartam. Nakon toga, ona je doživjela potpuni oporavak!

Aspartam se prodaje diljem svijeta, a kao zamjena za šećer i nalazi se u svim dijetalnom bezalkoholnom piću, kao što su dijetalna Cola i dijetalni Pepsi. Također je pronađen u umjetnim sladilima poput NutraSweet, Equal, i Spoonful; i koristi se u mnogim drugim proizvodima kao zamjena za šećer.

>>Aspartam je neurotoksin koji se dobiva kao izmet GMO bakterije E.Coli uzgajan na otpadnim vodama

Aspartam se prodaje kao dijetetski proizvod, ali on nije uopće dijetetski proizvod. U stvari, on će vas udebljati zato jer uzrokuje tjelesnu žudnju za ugljikohidratima.

Ono što moće učiniti vašem tijelu da se udeblja, je samo mali dio onoga što Aspartam radi. Aspartam je otrovna kemikalija koja mijenja kemiju mozga. On može i uzrokuje teške napadaje. Ovaj kemikalija mijenja razinu dopamina u mozgu, a to je posebno smrtonosno za svakoga tko boluje od Parkinsonove bolesti.

Aspartam je vrlo otrovan, a evo i zašto. Jedan od otrovnih sastojaka aspartama je drvni alkohol. Kada temperatura aspartama prelazi 30 stupnjeva C, drvni alkohol u aspartamu se pretvara u formaldehid, a zatim u mravlju kiselinu, zbog čega dolazi do metaboličke acidoze.

Formaldehid se grupira u isti razred otrova kao i cijanid i arsen – koje su vrlo smrtonosni toksini. Jedina razlika je u tome što … formaldehid ubija tiho, i to traje malo duže. A, u procesu ubijanja ljudi, on uzrokuje sve vrste neuroloških problema.

Postoje 92 dokumentirana simptoma trovanja aspartamom koja dovode do kome i smrti. Većina ovih simptoma su neurološki, jer aspartam napada i uništava živčani sustav.

Ljudi koji imaju trovanja aspartamom često pate od simptoma kao što su zaduh, povišeni krvni tlak, proljev – zabavno, zar ne? – Bol u želucu, intenzivan svrab i osip.

Dakle, ako ste naišli na slične probleme kao što ima i žena u ovoj priči, bilo bi dobro da zapitate svog liječnika koji su simptomi trovanja aspartamom i vidite da li on može biti uzrok vaših zdravstvenih problema.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , , , ,