Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » Građani izvještavaju o pojavi CRNIH CHEMTRAILSA diljem svijeta (VIDEO)

Građani izvještavaju o pojavi CRNIH CHEMTRAILSA diljem svijeta (VIDEO)

crni-chemIzvješća o crnim Chemtrailsima dolaze sa svih strana svijeta, kao što su korisnici počeli upload slika i videa koji prikazuju gusti crni dim koji ostaje kao trag iza zrakoplova na nebu iznad gradova diljem svijeta

Taj novi fenomen je puno puta snimljen na videu u zadnje vrijeme, a do sada nitko nije bio u stanju objasniti što predstavaljaju te crne crte na nebu.

U video u nastavku vidjet ćete da drugi “obični” Chemtrailsovi ne rade sjenu, pa teorije o sjeni ne može biti točna, što se tiče crnih Chemtrailova.

Činjenica je da oblaci bacaju sjenu na tluo, ali ne i na nebo, ali mi ne vidimo sjene Chemtrailsa na tlu, kao što ne vidimo sjenu oblaka na nebu.

Oni nas špricaju sa crnim Chemtrailsima, a zatim špricaju direktno okomito sa bijelim Chemtrailsima, stvarajući učinak sjene! To je apsolutno ludo!

Zašto nas zaprašuju, i zašto su kemijski tragovi posatli crni, umjesto bijeli? Molimo vas, nemoj reći da je to putnički zrakoplov jer je suviše velik trag da bi bio normalan putnički zrakoplov.

Molimo pogledajte sljedeći video u nastavku, i nećete vjerovati u ono što vidite.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , , ,