Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » Gra─Ĺani izvje┼ítavaju o pojavi CRNIH CHEMTRAILSA diljem svijeta (VIDEO)

Gra─Ĺani izvje┼ítavaju o pojavi CRNIH CHEMTRAILSA diljem svijeta (VIDEO)

crni-chemIzvje┼í─ça o crnim Chemtrailsima dolaze sa svih strana svijeta, kao ┼íto su korisnici po─Źeli upload slika i videa koji prikazuju gusti crni dim koji ostaje kao trag iza zrakoplova na nebu iznad gradova diljem svijeta

Taj novi fenomen je puno puta snimljen na videu u zadnje vrijeme, a do sada nitko nije bio u stanju objasniti što predstavaljaju te crne crte na nebu.

U video u nastavku vidjet ─çete da drugi “obi─Źni” Chemtrailsovi ne rade sjenu, pa teorije o sjeni ne mo┼że biti to─Źna, ┼íto se ti─Źe crnih Chemtrailova.

Činjenica je da oblaci bacaju sjenu na tluo, ali ne i na nebo, ali mi ne vidimo sjene Chemtrailsa na tlu, kao što ne vidimo sjenu oblaka na nebu.

Oni nas ┼ípricaju sa crnim Chemtrailsima, a zatim ┼ípricaju direktno okomito sa bijelim Chemtrailsima, stvaraju─çi u─Źinak sjene! To je apsolutno ludo!

Za┼íto nas zapra┼íuju, i za┼íto su kemijski tragovi posatli crni, umjesto bijeli? Molimo vas, nemoj re─çi da je to putni─Źki zrakoplov jer je suvi┼íe velik trag da bi bio normalan putni─Źki zrakoplov.

Molimo pogledajte sljedeći video u nastavku, i nećete vjerovati u ono što vidite.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , , ,