Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PREVARENI SMO! SPRIJE─îIMO ORE┼áKOVI─ćA DA ‘UNI┼áTI’ HRVATSKU: Istina o porezu na nekretnine!

PREVARENI SMO! SPRIJE─îIMO ORE┼áKOVI─ćA DA ‘UNI┼áTI’ HRVATSKU: Istina o porezu na nekretnine!

oreskovic-delozacije-porezIstina koja se marketinški skriva!

Premijer Ore┼íkovi─ç svojim ne poznavanjem hrvatskog jezika javnosti odaje dojam kao da je neki smije┼íni lik kojeg nitko ne shva─ça ozbiljno. Me─Ĺutim, on ─Źini i najavljuje neke vrlo ozbiljne stvari za Hrvatsku koje bi ju doslovce mogle uni┼ítiti.

A gra─Ĺani o dalje ┼íute. Tako on sa smije┼íkom prilazi bankarima a BLOKIRANE i siroma┼íne hrvatske gra─Ĺane uop─çe ne vidi. Tako on pri─Źa o prodaji hrvatske zemlje stranim korporacijama, a hrvatske poljoprivrednike i poduzetnike uop─çe ne vidi.

Tako on najavljuje ÔÇśpla─çanjeÔÇÖ ┼żivota u zdravstvu, a hrvatske bolesnike uop─çe ne ─Źuje. Tako on najavljuje porez na nekretnine, i pokazuje da je do┼íao na mjesto premijera da izvr┼íi posljednji cilj u svrhu uni┼ítenja Hrvatske: Privatno vlasni┼ítvo ne smije postojati!

Ne zato jer ─çe Hrvatima tako biti biti bolje, nego zato ┼íto to od njega tra┼że ÔÇśpravi vlasnici HrvatskeÔÇÖ. Ore┼íkovi─çu za koga radi┼í? Kome si sluga?

Ako je sve ┼íto ─Źini┼í ÔÇô oduzimanje suvereniteta vlastitoj dr┼żavi. Ono malo ┼íto ga je ostalo u rukama hrvatskih gra─Ĺana!

Donosimo vam video koji otkriva istinu o porezu na nekretnine koji ─çe se prema saznanjima Ve─Źernjeg lista odvijati u dvije faze.

U prvoj fazi, od 1. sije─Źnja 2018., porez na nekretnine bit ─çe u stvari ÔÇťpodebljanaÔÇŁ komunalna naknada, koja odlazi u povijest. Puna primjena poreza na nekretnine, koja ─çe se temeljiti na procjeni stvarne vrijednosti nekretnina, po─Źet ─çe od 1. sije─Źnja 2020. godine.
 

 
(dnevno.hr/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,