Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PREVARENI SMO! SPRIJEČIMO OREŠKOVIĆA DA ‘UNIŠTI’ HRVATSKU: Istina o porezu na nekretnine!

PREVARENI SMO! SPRIJEČIMO OREŠKOVIĆA DA ‘UNIŠTI’ HRVATSKU: Istina o porezu na nekretnine!

oreskovic-delozacije-porezIstina koja se marketinški skriva!

Premijer Orešković svojim ne poznavanjem hrvatskog jezika javnosti odaje dojam kao da je neki smiješni lik kojeg nitko ne shvaća ozbiljno. Međutim, on čini i najavljuje neke vrlo ozbiljne stvari za Hrvatsku koje bi ju doslovce mogle uništiti.

A građani o dalje šute. Tako on sa smiješkom prilazi bankarima a BLOKIRANE i siromašne hrvatske građane uopće ne vidi. Tako on priča o prodaji hrvatske zemlje stranim korporacijama, a hrvatske poljoprivrednike i poduzetnike uopće ne vidi.

Tako on najavljuje ‘plaćanje’ života u zdravstvu, a hrvatske bolesnike uopće ne čuje. Tako on najavljuje porez na nekretnine, i pokazuje da je došao na mjesto premijera da izvrši posljednji cilj u svrhu uništenja Hrvatske: Privatno vlasništvo ne smije postojati!

Ne zato jer će Hrvatima tako biti biti bolje, nego zato što to od njega traže ‘pravi vlasnici Hrvatske’. Oreškoviću za koga radiš? Kome si sluga?

Ako je sve što činiš – oduzimanje suvereniteta vlastitoj državi. Ono malo što ga je ostalo u rukama hrvatskih građana!

Donosimo vam video koji otkriva istinu o porezu na nekretnine koji će se prema saznanjima Večernjeg lista odvijati u dvije faze.

U prvoj fazi, od 1. siječnja 2018., porez na nekretnine bit će u stvari “podebljana” komunalna naknada, koja odlazi u povijest. Puna primjena poreza na nekretnine, koja će se temeljiti na procjeni stvarne vrijednosti nekretnina, počet će od 1. siječnja 2020. godine.
 

 
(dnevno.hr/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,