Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » UTJECAJAN LUTERANSKI PASTOR TVRDI DA JE ISUS BIO HERMAFRODIT

UTJECAJAN LUTERANSKI PASTOR TVRDI DA JE ISUS BIO HERMAFRODIT

isis-krizKršćanske crkve su počele sa reformacijama, a one izgledaju čuno na prvi pogled. Isus je bio interseksualac, kaže utjecajan pastor

Usred nacionalne rasprave o transeksualnim WC-ima, utjecajni luteranski pastor je tvrdio je Isus bio “interseksualac”.

Pastor, Clint Schnekloth je to izjavio citirajući pismo Thomas Jeffersona koje zagovara materijalističko tumačenje Biblije, piše Infowars.

“Vjerujem u djevičansko rođenje, iako mnogi moji kolege kršćani ne. Ja mislim da to znači da je Isus bio interseksualac”, naveo je poznati pastor.

“Interseksualac” je izraz koji se koristi od strane LGBT zajednice i opisuje ljude rođene s oba, muška i ženska spola.

Schnekloth, koji je također dobro poznat autor i govornik u evanđeosko luteranskoj crkvi u Americi, jako je cijenjen od strane drugih crkvenih vođa i time ima veliku moć: on kontrolira dvije od najvećih ELCA Facebook stranica i piše vjerski sadržaj.

Tako njegova izjava “interseksualnosti” odražava ne samo mišljenje jednog crkvenog pastora nego i glavne crkve.

Prošle godine, na primjer, Engleska crkva je htjela da vjernici kršćani misle da je Bog ‘ona’, unatoč tome što se Isus odnosi na Boga i Oca.

lutaran-pastorOrganizacija Žene i Crkva (WATCH), aktivistička kler skupina, poznata po svojem pritisku na Anglikanskou crkvu da prihvati ženske biskupe, želi mijenjati službenu crkvenu liturgiju da uključuje ženski jezik i slike koje opisuju Boga.

“U posljednje dvije ili tri godine smo vidjeli pravi preporod i interes za feminizmom u Crkvi, i mlađi ljudi sve više zainteresirani kako rodne kategorije ne bi trebale biti dio stereotipa”, rekao je velečasni Emma Percy, član WATCH-a za Guardian.

“Moramo provesti jezik o Bogu koji pokazuje da se Bog može izraziti u mnogo različitih pojmova.”
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , ,