Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » CHUCK NORRIS SE BORI PROTIV ‘CHEMTRAILS’ ZAPRA┼áIVANJA I ‘NEBESKIH ZLO─îINACA’

CHUCK NORRIS SE BORI PROTIV ‘CHEMTRAILS’ ZAPRA┼áIVANJA I ‘NEBESKIH ZLO─îINACA’

chuck-norris-chemLegenda borila─Źkih vje┼ítine optu┼żuje “nebeske zlo─Źince” da vode tajni rat protiv javnosti

Glumac i aktivist Chuck Norris proziva “Nebeske kriminalce” u svom najnovijem obra─çanju javnosti u kojem razmatra nekoliko dokaza koji pokazuju globalnu shemu geoin┼żenjeringa koja je ve─ç u tijeku.

U ┼íokantnom World Net Daily editorijalu zvijezda serije “Walker, teksa┼íki rend┼żer” upozorava vlade da prikrivaju podvrgavanje populacije eksperimentima modifikacije vremena, pi┼íe Infowars.

Razotkrivaju─çi apstrakte Nacionalnog centra za biotehnolo┼íke informacije iz 2003. koji su zaklju─Źili da “imunizacija uz pomo─ç aerosola omogu─çuje obe─çavaju─çi na─Źin cijepljenja”, a Norris je ustvrdio da je upitno da ameri─Źka vlada jo┼í nije testirala tu metodu ili druge metode cijepljenja uz pomo─ç aerosola na ameri─Źkom stanovni┼ítvu.

“Tijekom posljednjih 13 godina, od tog istra┼żivanja, da li netko misli da je nemogu─çe da su sproveli takva masovna cijepljenja ili imunizacija iz zraka na pokusnim lokacijama u SAD-u?”, pita Norris.

“Koliko je aviona ve─ç raspr┼íuje kemijske koktele po svijetu u ime osiguranja javnog zdravlja?”


“Bez obzira na namjeru ili opravdanja, i da li je ili ne svrha masovno cijepljenje ili neka druga zavjera”, pi┼íe Norris, “ako ne vjerujete u to samo pogledajte u nebo i vidjet ─çete “dimne” zavjese iznad vas kao ┼íto vam mogu snimiti i kod mene u gradu Lake Havasu, Arizona.”

Leganda borila─Źkih vje┼ítina, koji tvrdi da su on i njegova supruga svjedoci geoin┼żenjeringa nad svojim ran─Źom u Teksasu, sugerira da mo┼żda postoji mogu─çe zata┼íkavanje revolucionarne studije od pro┼íle godine koja dokazuje ┼ítetne nuspojave po ljude vezane uz geoin┼żenjering.

“Zanimljivo”, ka┼że Norris “, na 2. rujna 2015. godine, samo dva tjedna nakon ┼íto je istra┼żivanje objavljeno, 16 stranica velik znanstveni ─Źlanak dr J. Marvin Herndona, a koji se temelji na samo dva pitanja o kemijskom sastavu, povu─Źen je bez daljnje rasprave iz novina uz obja┼ínjenje: “Rije─Ź na papiru ─Źesto nije dovoljno znanstveno objektivna za istra┼żiva─Źki ─Źlanak.”

Norris traga za odgovorima koji slijede smrt velikih zvijezda koje su tako─Ĺer osudile globalni fenomen kemijskih mlazova – chemtrailsa, kao ┼íto je i legenda country glazbe Merle Haggard.

Norris tako─Ĺer navodi stihove iz pjesme “Sanjar” preminule pop zvijezda Prince, koji je tako─Ĺer govorio o “Chemtrailsima” tijekom PBS nastupa u 2009. godini.

“… Princ , koji je nedavno preminuo pro┼ílog tjedna, pjevao u svojoj pjesmi ‘Dreamer’:

‘Dok helikopter kru┼żi iznad nas, ova teorija postaje sve dublja. Mislim da prskaju kemikalijama po cijelom gradu dok spavamo? Od sada ostajem budan, mo┼żete me zvati sanjar, probudi se, probudi se.”
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , , , , ,