Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » CHUCK NORRIS SE BORI PROTIV ‘CHEMTRAILS’ ZAPRAŠIVANJA I ‘NEBESKIH ZLOČINACA’

CHUCK NORRIS SE BORI PROTIV ‘CHEMTRAILS’ ZAPRAŠIVANJA I ‘NEBESKIH ZLOČINACA’

chuck-norris-chemLegenda borilačkih vještine optužuje “nebeske zločince” da vode tajni rat protiv javnosti

Glumac i aktivist Chuck Norris proziva “Nebeske kriminalce” u svom najnovijem obraćanju javnosti u kojem razmatra nekoliko dokaza koji pokazuju globalnu shemu geoinženjeringa koja je već u tijeku.

U šokantnom World Net Daily editorijalu zvijezda serije “Walker, teksaški rendžer” upozorava vlade da prikrivaju podvrgavanje populacije eksperimentima modifikacije vremena, piše Infowars.

Razotkrivajući apstrakte Nacionalnog centra za biotehnološke informacije iz 2003. koji su zaključili da “imunizacija uz pomoć aerosola omogućuje obećavajući način cijepljenja”, a Norris je ustvrdio da je upitno da američka vlada još nije testirala tu metodu ili druge metode cijepljenja uz pomoć aerosola na američkom stanovništvu.

“Tijekom posljednjih 13 godina, od tog istraživanja, da li netko misli da je nemoguće da su sproveli takva masovna cijepljenja ili imunizacija iz zraka na pokusnim lokacijama u SAD-u?”, pita Norris.

“Koliko je aviona već raspršuje kemijske koktele po svijetu u ime osiguranja javnog zdravlja?”

“Bez obzira na namjeru ili opravdanja, i da li je ili ne svrha masovno cijepljenje ili neka druga zavjera”, piše Norris, “ako ne vjerujete u to samo pogledajte u nebo i vidjet ćete “dimne” zavjese iznad vas kao što vam mogu snimiti i kod mene u gradu Lake Havasu, Arizona.”

Leganda borilačkih vještina, koji tvrdi da su on i njegova supruga svjedoci geoinženjeringa nad svojim rančom u Teksasu, sugerira da možda postoji moguće zataškavanje revolucionarne studije od prošle godine koja dokazuje štetne nuspojave po ljude vezane uz geoinženjering.

“Zanimljivo”, kaže Norris “, na 2. rujna 2015. godine, samo dva tjedna nakon što je istraživanje objavljeno, 16 stranica velik znanstveni članak dr J. Marvin Herndona, a koji se temelji na samo dva pitanja o kemijskom sastavu, povučen je bez daljnje rasprave iz novina uz objašnjenje: “Riječ na papiru često nije dovoljno znanstveno objektivna za istraživački članak.”

Norris traga za odgovorima koji slijede smrt velikih zvijezda koje su također osudile globalni fenomen kemijskih mlazova – chemtrailsa, kao što je i legenda country glazbe Merle Haggard.

Norris također navodi stihove iz pjesme “Sanjar” preminule pop zvijezda Prince, koji je također govorio o “Chemtrailsima” tijekom PBS nastupa u 2009. godini.

“… Princ , koji je nedavno preminuo prošlog tjedna, pjevao u svojoj pjesmi ‘Dreamer’:

‘Dok helikopter kruži iznad nas, ova teorija postaje sve dublja. Mislim da prskaju kemikalijama po cijelom gradu dok spavamo? Od sada ostajem budan, možete me zvati sanjar, probudi se, probudi se.”
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

ISTRAŽIVANJE OTKRILO: Žene s većim stražnjicama su zdravije i inteligentnije
Europska unija je na putu kojim je išao SSSR kada se počinjao raspadati

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , , , , ,

reklama