Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » HRVATI BUDITE SE: Orešković započeo masovnu privatizaciju Hrvatske! OSTAJEMO BEZ SVEGA!

HRVATI BUDITE SE: Orešković započeo masovnu privatizaciju Hrvatske! OSTAJEMO BEZ SVEGA!

totalna-rasprodaja-oreskovic-hrvatskaTim Orešković izabran je da zada zadnji udarac Hrvatskoj?! Nekada moramo dotaknuti dno i rasprodati sve ono što su Hrvatski građani stvorili u Jugoslaviji

‘Postupak javne nabave usluga savjetnika za početnu i neovisnu ocjenu portfelja trgovačkih društava u vlasništvu Republike Hrvatske prije donošenja odluke o privatizaciji trgovačkih društava u vlasništvu RH’- naziv je javnog natječaja objavljenog na službenim stranicama, što u prijevodu znači da se traže radnici koji će procijeniti državnu imovinu, prije nego ju predaju u privatne ruke.

Na popisu su čak 54 tvrtke koje su u hrvatskom vlasništvu a koje bi uskoro mogle biti vlasništvo privatne klike. Među tvrtkama koje se procjenjuju su u Hrvatske šume, Hrvatske autoceste, HEP, Plinacro, Hrvatska lutrija, ACI, Jadrolinija, Zračne luke, Hrvatska pošta, Petrokemija i Brijuni Rivijera.

Drugim riječima apsolutno sve što je danas hrvatsko, uskoro bi moglo biti privatno, što je samo korak do potpunog rastakanja države. Odnosno do nestanka države koja će se pretvoriti u niz sestrinskih tvrtki korporacije RH d. o. o.


Vode su nam privatizirane što znači da ‘privatnik’ može zavrnuti pipu kad bud želio, šume će nam biti privatizirane što znači da možda više nećemo moću šetati šumom bez dozvole. (S tim su već počeli).

I autoceste će privatizirati što znači da ako netko odluči, više ih nećemo moći koristiti, i žalosno je da Hrvatska šuti na apsolutnu raspodjelu hrvatske zemlje u privatne ruke, odnosno u ruke elitnih glavešina o čijoj ćemo milosti ili nemilosti i ucjenama na kraju ovisiti – svi.

Kao što smo u startu pisali Tihomir Orešković je lik koji je kao zagovornik globalizma, i korporatizma radio dugi niz godina prije nego li je neizabrano, i po nama nedemokratski došao na čelu države kojom sada upravlja kao da je najobičnija tvrtka, a hrvatski ljudi njezini zaposlenici – bez ičega svojega.

To je zapravo i krajnji cilj, te samo jedan korak do apsolutne kontrole stanovništva koje ne smije ništa posjedovati – po nalogu vrhuške koja zapravo vlada. I čini nam se kako je Tim Orešković u Hrvatsku poslan samo zbog toga – U ime novog svjetskog poretka Hrvatskoj zadati posljednji udarac. No, tko vidi, vidi, a tko ne….

Mislite da vam u krajnjem slučaju ostaju vaše kuće i zemljište? Grdno se varate, i njih vam mogu oduzeti.
 
(dnevno.hr/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,