Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » AUSTRALSKI STARI NARODNI LIJEK ZA RAK KO┼ŻE: Patlid┼żan!

AUSTRALSKI STARI NARODNI LIJEK ZA RAK KO┼ŻE: Patlid┼żan!

patlidzanStanovnici Australije, zahvaljuju─çi ovoj fitohemikaliji iz patlid┼żana, lije─Źe rak ko┼że na ovaj na─Źin ve─ç desetlje─çima

Fitokemikalija poznata pod imenom BEC5 je ekstrakt patlid┼żana kojeg je otkrio dr. Bill E. Cham, nakon ┼íto je ─Źuo za lijek narodne medicine australskih poljoprivrednika.

Naime, oni su ga upoznali s preparatom za rak oka kojim su izlije─Źili stoku. Farmeri su stoku izlije─Źili nano┼íenjem toplog obloga na─Źinjenog od sjemenki vo─çke poznate kao ─Ĺavolja jabuka, latinskog imena Solanum linnaeanum. Ova biljka je dio Solanacea obitelji, koja uklju─Źuje povr─çe poput raj─Źice i patlid┼żana.

BEC5 se ve┼że za receptore na povr┼íini stanice raka. Nakon ┼íto stanica ‘probavi’ ekstrakt patlid┼żana, dolazi do njenog pucanja pa je tako stanica raka uni┼ítena, a njezin sadr┼żaj reapsorbira tijelo.

U lije─Źenju preko 80.000 slu─Źajeva raka ko┼że, BEC5 je pokazao svoju u─Źinkovitost. Naime, invazivni i ne-invazivni nemelanomski karcinomi ko┼że vrste su raka koje su lije─Źene patlid┼żanom.

Rak je u svakom pojedina─Źnom slu─Źaju oti┼íao u remisiju i nije se vratio. Stanovnici Australije, zahvaljuju─çi ovoj fitohemikaliji, lije─Źe rak ko┼że na ovaj na─Źin ve─ç desetlje─çima.

Spomenuti BEC5 ubija stanice raka, a ne ┼íteti drugim zdravim stanicama u ljudskom tijelu, pa se tako─Ĺer mo┼że koristiti za lije─Źenje aktinski keratoze, kao i pjega na ko┼żi uzrokovanih suncem ili staro┼í─çu.

Mogu─çi predikator raka ko┼że je aktinska keratoza. Pretjerano izlaganje suncu uzrokuje crvene mrlje koje su sastavljene od abnormalnih stanica koje mogu mutirati u maligne i to u osnovnim ili ni┼żim slojevima ko┼że.

Jo┼í jedan ─Źesti oblik raka ko┼że su ro┼żnate stanice karcinoma, taj rak uzrokuje gotovo dvije tisu─çe smrti godi┼ínje. Ovo tkivo je u obliku bradavica i ima nepravilnu rub, ali ga je mogu─çe lije─Źiti ekstraktom patlid┼żana.

Ova tvar iz patlid┼żana je pokazala uspje┼ínost u preko 78 posto slu─Źajeva i to kad se nanosi osam tjedana, kori┼ítena u obliku kreme tijekom 25 godina za potrebe klini─Źkih istra┼żivanja u Australiji i Velikoj Britaniji. Krema ima 100 postotni uspjeh u uklanjanju raka, od kojih se ni jedan nije vratio u narednih pet godina, ako se koristi 12 tjedana.

Mo┼żda zvu─Źi nevjerojatno, ali s ovim prirodnim lijekom brojne bi operacije mogle biti sprije─Źene, a zdravlje o─Źuvano.
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , ,