Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » VIDEO: ILEGALNI IMIGRANTI USPOSTAVILI KONTROLNE PUNKTOVE U GRČKOJ, TRAŽE OD GRAĐANA OSOBNE ISKAZNICE NA PREGLED

VIDEO: ILEGALNI IMIGRANTI USPOSTAVILI KONTROLNE PUNKTOVE U GRČKOJ, TRAŽE OD GRAĐANA OSOBNE ISKAZNICE NA PREGLED

imigranti-grcka-punktoviLjevičarski volonteri pomažu nezakonitim radnjama “izbjeglica” koji glume policiju u tuđoj državi

Alarmantni video iz mjesta Idomeni u Grčkoj pokazuje kako su migranti postavili sinkroniziranu kontrolnu točku, a zatim zahtijevali da vide dokumente grčkih građana prije nego ih odbiju pustiti da prođu.

Isječak počinje s reporterom koji opisuje kako su “izbjeglice” zauzele cestu kako bi protestirali protiv ne dopuštanja prolaska preko granice, piše Infowars.

“Svaki put kada je kamion prođe preko granice, oni ga zaustave”, navodi novinar, nakon čega slijede inspekcije papira isporuke kamiona od strane dezerterskih imigranata. Ovako se ne ponašaju izbjeglice već dezerteri.

Drugog vozača kamiona su onda ispitivali njegovom mjestu isporuke od strane bradatog imigranta. Kad im je vozač rekao da ide u Švedsku da dostavi plodove, oni su odgovorili “ne”. NEMA PROLAZA!

Vozač je čak pokazivao svoje identifikacijske papire jednom od migranata “dokazujući da je grčki građanin”. Vozač kamiona na kraju napušta granicu i pokušava pronaći drugi put.

Ubrzo nakon toga, ljevičarski “volonteri” stižu s hranom i da bi podržali nezakonite radnje migranata, koji su “održavali cestu zatvorenom”.
 

 
Na pitanje o svojoj zemlji podrijetla, grčki volonteri odbijaju odgovoriti, a jedan od njih potvrđuje: “Zašto želiš znati iz koje smo mi zemlje … zašto je to važno?”

“Evo zašto je to važno: ako aktivno podržavate kriminalne aktivnosti i invaziju vojske. Oni očito znaju, i to je razlog zašto se oni odbijaju identificirati”, piše Chris Menahan.

Možemo biti sigurni da imigranti rade za Otvoreno društvo George Sorosa ili jednu od njegovih mnogih srodnih podružnica. Ako se ti okupatori ne izbace i ne okrene politika, Europa je gotova!”

Najšokantniji aspekt videa je da su Grci rado pristali pokazati svoje dokumente ilegalnim migranatima koji nisu ni državljani zemlje.

Kako Europa počinje stezati granične kontrole vala “izbjeglica”, priljev polako jenjava no prosvjedi ilegalnih imigranata su postali sve više nasilni.

U prosincu smo izvijestili o muslimanskim ilegalnim migrantima koji su razvili transparent na makedonskoj granici na kojem je pisalo: “otvorite ili umrite”, prije nego što su nastavli napadati policiju kamenjem.

 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,