Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » POTPISUJE ZA NOVI SVJETSKI POREDAK: Evo ┼íto Kolinda radi u SAD-u na poziv masonerije!

POTPISUJE ZA NOVI SVJETSKI POREDAK: Evo što Kolinda radi u SAD-u na poziv masonerije!

kolinda-odrzivi-razvojNa marginama sastanaka na visokoj razini na kojima ─çe sudjelovati u New Yorku, Predsjednica Republike odr┼żat ─çe i niz bilateralnih sastanaka

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarovi─ç boravit ─çe od srijede, 20. travnja do nedjelje 24. travnja u Sjedinjenim Ameri─Źkim Dr┼żavama gdje ─çe u New Yorku sudjelovati na tematskoj raspravi Op─çe skup┼ítine Ujedinjenih naroda na visokoj razini o postizanju ciljeva odr┼żivog razvoja (SDGs) i na sve─Źanosti potpisivanja me─Ĺunarodnog sporazuma o klimatskim promjenama prihva─çenog u Parizu.

Drugim rije─Źima, Predsjednica ─çe sudjelovati na sve─Źanosti potpisivanja uspostave Novog svjetskog poretka o ─Źemu mo┼żete ─Źitati u nastavku.

U petak, 22. travnja 2016. godine hrvatska predsjednica sudjelovat ─çe na Prvoj konferenciji Udru┼żenja hrvatsko-ameri─Źkih stru─Źnjaka (ACAP) u Washingtonu, navodi se u priop─çenju iz Ureda predsjednice.

Po izvr┼ínoj odredbi iz 1993. godine, Predsjednik Bill Clinton stvorio je Predsjedni─Źko Vije─çe za Odr┼żivi Razvoj da bi pribli┼żili UN-ovu Agendu 21 javnosti, preko federalne vlade.


Dokument vije─ça u ┼íesnaest ta─Źaka, “Odr┼żiva Amerika,” potvrdila je obvezu da sprovede Agendu u SAD-u. Njihove tri strategije, ljudska ┼żivotna sredina, ekonomija i dru┼ítvena jednakost su prikazani preko tri mu─Ĺusobno spojena/preklopljenja kruga.

Fraza “odr┼żivi razvoj” dala je Agendi 21 pozitivnu sliku, ali na kraju, to samo slu┼żi da smiri i da podvede ljude ovim marketing┼íkim trikom dok se ne izgradi ‘zla’ infrastruktura.

Federalisti su 1787. godine upotrijebili istu strategiju kada su distribuirali Federalne Papire kako bi uvjerili javnost da narod posjeduje svu snagu vlade; ┼íto je trebalo da zna─Źi da novi ustav ne─çe imati nikakav uticaj na te┼íko dobijene slobode koje su dobili preko Ameri─Źke revolucije.

UN-ova Agenda 21 – Odr┼żivi Razvoj je akcijski plan da se dobije kontrola nad svim zemlji┼ítem, vodom, mineralima, biljkama, ┼żivotinjama, gra─Ĺevinama, svim proizvodnim postrojenjima, svim informacijama, svom energijom, kao i svim ljudima u svijetu.

Agenda 21 je postavljena sa ciljem da sru┼íi sve ono ┼íto nosi privatno vlasni┼ítvo ili individualizam. Odr┼żivi razvoj je na putu prema vama. Agenda dominacije i kontrole dolazi …
 
(dnevno.hr/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,