Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » POTPISUJE ZA NOVI SVJETSKI POREDAK: Evo što Kolinda radi u SAD-u na poziv masonerije!

POTPISUJE ZA NOVI SVJETSKI POREDAK: Evo što Kolinda radi u SAD-u na poziv masonerije!

kolinda-odrzivi-razvojNa marginama sastanaka na visokoj razini na kojima će sudjelovati u New Yorku, Predsjednica Republike održat će i niz bilateralnih sastanaka

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović boravit će od srijede, 20. travnja do nedjelje 24. travnja u Sjedinjenim Američkim Državama gdje će u New Yorku sudjelovati na tematskoj raspravi Opće skupštine Ujedinjenih naroda na visokoj razini o postizanju ciljeva održivog razvoja (SDGs) i na svečanosti potpisivanja međunarodnog sporazuma o klimatskim promjenama prihvaćenog u Parizu.

Drugim riječima, Predsjednica će sudjelovati na svečanosti potpisivanja uspostave Novog svjetskog poretka o čemu možete čitati u nastavku.

U petak, 22. travnja 2016. godine hrvatska predsjednica sudjelovat će na Prvoj konferenciji Udruženja hrvatsko-američkih stručnjaka (ACAP) u Washingtonu, navodi se u priopćenju iz Ureda predsjednice.

Po izvršnoj odredbi iz 1993. godine, Predsjednik Bill Clinton stvorio je Predsjedničko Vijeće za Održivi Razvoj da bi približili UN-ovu Agendu 21 javnosti, preko federalne vlade.

Dokument vijeća u šesnaest tačaka, “Održiva Amerika,” potvrdila je obvezu da sprovede Agendu u SAD-u. Njihove tri strategije, ljudska životna sredina, ekonomija i društvena jednakost su prikazani preko tri muđusobno spojena/preklopljenja kruga.

Fraza “održivi razvoj” dala je Agendi 21 pozitivnu sliku, ali na kraju, to samo služi da smiri i da podvede ljude ovim marketingškim trikom dok se ne izgradi ‘zla’ infrastruktura.

Federalisti su 1787. godine upotrijebili istu strategiju kada su distribuirali Federalne Papire kako bi uvjerili javnost da narod posjeduje svu snagu vlade; što je trebalo da znači da novi ustav neće imati nikakav uticaj na teško dobijene slobode koje su dobili preko Američke revolucije.

UN-ova Agenda 21 – Održivi Razvoj je akcijski plan da se dobije kontrola nad svim zemljištem, vodom, mineralima, biljkama, životinjama, građevinama, svim proizvodnim postrojenjima, svim informacijama, svom energijom, kao i svim ljudima u svijetu.

Agenda 21 je postavljena sa ciljem da sruši sve ono što nosi privatno vlasništvo ili individualizam. Održivi razvoj je na putu prema vama. Agenda dominacije i kontrole dolazi …
 
(dnevno.hr/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,