Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » KOLINDA RASKRINKANA: Biv┼ía ─Źlanica TRILATERALNE KOMISIJE po─Źinila veleizdaju!?

KOLINDA RASKRINKANA: Biv┼ía ─Źlanica TRILATERALNE KOMISIJE po─Źinila veleizdaju!?

kolinda-rockefellerÔÇťTe izjave ravne su veleizdaji nacionalnih interesa u mnogim dana┼ínjim tzv. demokratskim, ure─Ĺenim dr┼żavama, kojima komunizam i antifa┼íizam nisu temelj ure─Ĺenja.”

─îinjenica je da Hrvati ─Źesto znaju nasjesti na ÔÇśla┼żnoÔÇÖ domoljublje, slatkorje─Źive ljude i lijepa lica koja nas eto korak po korak vode svjetskom cilju novom svjetskom poretku u kojemu ne─çe vi┼íe biti ni domovine a kamoli slobode da domovinu ljubi┼í! Kao ┼íto mo┼żete vidjeti, Europa radi upravo na tome – Domovinski rat postaje gra─Ĺanski i svi ┼íute. I neva┼żno je ┼íto ─çe na┼ía djeca o tom ratu u─Źiti, pi┼íe Dnevno.hr.

Hrvatska ne treba ni postojati, kao ni njezini ljudi. Jer, što će nam Hrvatska kad imamo Europu? Što će nam Hrvati kad imamo multi-kulti naciju Europljana? Patriotizam, što je to? Nešto nazadno? Nešto iz Srednjeg vijeka?

Kolinda Grabar Kitarovi─ç je ako se sje─çamo u borbi za Pantov─Źak, pojavila se, defacto, niotkuda, kao i premijer Ore┼íkovi─ç. Moramo joj priznati da je kako lijepa tako i sposobna, da je njeno obrazovanje jednako zavidno kao i karijera te njena uklju─Źenost u sva svjetska zbivanja.

No ne mo┼żemo, da se ne zapitamo, tko bi Kolinda bila i koliko bi uspje┼ína bila da nije svoj put poplo─Źala ulaskom u masonsku ma┼íineriju predvo─Ĺenu s Rockefellerom! Hey ljudi, ÔÇô Rockefellerom?

Kolinda je tako kao ─Źlanica Trilateralne komisije, na koju mnogi zaboravljaju postala predsjednica Republike Hrvatske. Slu─Źajno? Jednako slu─Źajno koliko je Ore┼íkovi─ç (korporatist) neizabrano postao premijer. Svojom pojavom osvojila je Hrvate, katolike, iako je umjesto Kristu zahvaljivala brojevima, bave─çi se numerologijom jo┼í u predizborno vrijeme.

Kolinda je ─Źvrsto iznijela stav i to ne onaj koji imaju Hrvati domoljubi, ve─ç onaj koji mora imati po zakonima Novog svjetskog poretka koji u ime cijele Hrvatske upravo potpisuje u SAD-u, i kojemu je glavni cilj oslabiti posebnosti ali i stvarnosti dr┼żava ─Źlanica. Ali ni┼íta zato je li? Neki su progledali a nekiÔÇŽ.

Na Kolindinu izdaju koju tek sad primje─çuje nemali broja ÔÇ×naivnihÔÇť Hrvata koji je godinama ─Źekao povratak domoljublja na politi─Źku scenu reagirali su i brojni domooljubi, hrvatski branitelji koji su izgubili povjerenje u nju i njeno vodstvo, mo┼żda prekasno.

Ako ste Vi sluga, kao i premijer Orešković (koji ne poznaje ne samo hrvatski jezik, već ni Hrvatsku samu, i koji je došao niotkuda i otići će u nitko i ništa kao i vi), mi Hrvati to nismo!

Gospo─Ĺo Kolinda Grabar Kitarovi─ç, nitko od Hrvata iza vas vi┼íe ne stoji, niti Vama, a niti mutavcu od premijera ne vjerujemo. Oboje ste politi─Źki mrtvaciÔÇŁ.

Njeni pokušaji da pomiri dvije nepomirljive ideologije sada bjelodano padaju u vodu.
 
(dnevno.hr/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,