Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » KOLINDA RASKRINKANA: Bivša članica TRILATERALNE KOMISIJE počinila veleizdaju!?

KOLINDA RASKRINKANA: Bivša članica TRILATERALNE KOMISIJE počinila veleizdaju!?

kolinda-rockefeller“Te izjave ravne su veleizdaji nacionalnih interesa u mnogim današnjim tzv. demokratskim, uređenim državama, kojima komunizam i antifašizam nisu temelj uređenja.”

Činjenica je da Hrvati često znaju nasjesti na ‘lažno’ domoljublje, slatkorječive ljude i lijepa lica koja nas eto korak po korak vode svjetskom cilju novom svjetskom poretku u kojemu neće više biti ni domovine a kamoli slobode da domovinu ljubiš! Kao što možete vidjeti, Europa radi upravo na tome – Domovinski rat postaje građanski i svi šute. I nevažno je što će naša djeca o tom ratu učiti, piše Dnevno.hr.

Hrvatska ne treba ni postojati, kao ni njezini ljudi. Jer, što će nam Hrvatska kad imamo Europu? Što će nam Hrvati kad imamo multi-kulti naciju Europljana? Patriotizam, što je to? Nešto nazadno? Nešto iz Srednjeg vijeka?

Kolinda Grabar Kitarović je ako se sjećamo u borbi za Pantovčak, pojavila se, defacto, niotkuda, kao i premijer Orešković. Moramo joj priznati da je kako lijepa tako i sposobna, da je njeno obrazovanje jednako zavidno kao i karijera te njena uključenost u sva svjetska zbivanja.

No ne možemo, da se ne zapitamo, tko bi Kolinda bila i koliko bi uspješna bila da nije svoj put popločala ulaskom u masonsku mašineriju predvođenu s Rockefellerom! Hey ljudi, – Rockefellerom?


Kolinda je tako kao članica Trilateralne komisije, na koju mnogi zaboravljaju postala predsjednica Republike Hrvatske. Slučajno? Jednako slučajno koliko je Orešković (korporatist) neizabrano postao premijer. Svojom pojavom osvojila je Hrvate, katolike, iako je umjesto Kristu zahvaljivala brojevima, baveći se numerologijom još u predizborno vrijeme.

Kolinda je čvrsto iznijela stav i to ne onaj koji imaju Hrvati domoljubi, već onaj koji mora imati po zakonima Novog svjetskog poretka koji u ime cijele Hrvatske upravo potpisuje u SAD-u, i kojemu je glavni cilj oslabiti posebnosti ali i stvarnosti država članica. Ali ništa zato je li? Neki su progledali a neki….

Na Kolindinu izdaju koju tek sad primjećuje nemali broja „naivnih“ Hrvata koji je godinama čekao povratak domoljublja na političku scenu reagirali su i brojni domooljubi, hrvatski branitelji koji su izgubili povjerenje u nju i njeno vodstvo, možda prekasno.

Ako ste Vi sluga, kao i premijer Orešković (koji ne poznaje ne samo hrvatski jezik, već ni Hrvatsku samu, i koji je došao niotkuda i otići će u nitko i ništa kao i vi), mi Hrvati to nismo!

Gospođo Kolinda Grabar Kitarović, nitko od Hrvata iza vas više ne stoji, niti Vama, a niti mutavcu od premijera ne vjerujemo. Oboje ste politički mrtvaci”.

Njeni pokušaji da pomiri dvije nepomirljive ideologije sada bjelodano padaju u vodu.
 
(dnevno.hr/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,