Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Tajne ruske medicine: Prirodno liječenje dijabetesa

Tajne ruske medicine: Prirodno liječenje dijabetesa

dijabetes-lijek-rusijaDijabetes se svrstava u najčešće bolesti u svijetu, a održavanje normalne razine šećera u krvi je prvo i najvažnije pravilo za sve koje pate od ove bolesti

Moderna medicina to u većini slučajeva uspješno rješava lijekovima, ali u nekim slučajevima priroda umnogome doprinosi redovitoj terapiji.

Hren, zob i jaje, osnovni su sastojci tri recepta koji pomažu kod ove bolesti. Naravno, ovo ne isključuje uzimanje redovite terapije i posjete liječniku.

RECEPT SA HRENOM

Temeljito oprati jedan korijen hrena (ne ljuštiti), sitno isjeckati devet režnjeva češnjaka. Pomiješajte i sve zajedno staviti u sterilnu teglu. Smjesu zalijte sa svježom pivom i ostavite na tamnom mjestu da stoji deset dana.

Nakon toga procijedite i uzimajte tu tekućinu prva dva dana po jednu žličicu 2-3 puta dnevno, a svih ostalih dana po jednu žlicu tri puta dnevno, prije jela.

Ova mješavina ima za cilj da sruši visok šećer u roku od mjesec dana i održava ga pod kontrolom.

RECEPT SA ZOBI

Zalijte 50 grama zrna zobi s pola litre prokuhane i ohlađene vode. Smjesu kuhajte na tihoj vatri, 10-15 minuta ali pazite da ne proključa. Skinite s vatre, poklopite i ostavite da odstoji jedan sat.

Procijedite i ulijte u sterilnu bocu. Tako spremljen napitak uzimajte 3-4 puta dnevno po pola čaše prije jela. Ova količina bi vam trebao trajati između 2 do 3 tjedna.

RECEPT SA JAJETOM

Umutite jedno jaje, pa u njega iscijedite sok od jednog limuna. Smjesu dobro promiješajte i uzimajte svako jutro na prazan želudac. Piti najmanje dva tjedna.
 
(sputniknews.com/uredio:NSP)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , ,