Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » ZNANSTVENICI SU SADA NOVA INKVIZICIJA: Predlažu zakon koji će kriminalizirati ‘poricatelje klimatskih promjena’ i slati ih u zatvor (VIDEO)

ZNANSTVENICI SU SADA NOVA INKVIZICIJA: Predlažu zakon koji će kriminalizirati ‘poricatelje klimatskih promjena’ i slati ih u zatvor (VIDEO)

globačno-zagrijavanje-lazZnanstvenici su novi inkvizicija. Bolesnicima nikada kraja u suzbijanju slobode govora i slobode razmišljanja

“Odbor za konstruktivno sutra” (CFACT) objavio je videozapis na YouTubeu u četvrtak koji prikazuje popularizatora znanosti Bill Nye-a “The Science Guy” koji sugerira da “poricatelje klimatskih promjena” i energetske izvršne direktore, svi zajedno trebaju biti tretirani ni više niti manje nego kao ratni zločinaci.

CFACT član Marc Marono citira zagovornika okoliša Robert F. Kennedya Jr. koji je rekao da “poricatelji klimatskih promjena” i energetski izvršni direktori trebaju biti u zatvoru pored ratnih zločinaca, te je pitao Nye-a da li je takva retorika je previše ekstremna. Nye čini se, ne misli da je to preekstremno.

“U tim slučajevima, za mene kao poreznog obveznika i birača, govor o ekstremnoj sumnji o klimatskim promjenama utječe na kvalitetu života javnih građana. Tako da mogu vidjeti da su ljudi vrlo zabrinuti i da se provoditi kaznena istrage, kao i sudjelovanje u raspravama poput ove.”

Drugim riječima, Nye, kao i ostatak totalitarnog ljevičarskog društva, misli da barem vrijedi ozbiljno razmisliti o kaznenom progonu onoga tko kaže da su klimatkse promjene laž i onoga tko se ne slaže s pravovjerjem o klimatskim promjenama.

Današnji (anti)znanstveni proces očito ne uključuje slobodoumnu raspravu, već okrutno ukidanje neslaganja.

I kako ironično da Nye, kao “javni građanin”, zamjera drugima koji utječu na njegovu kvalitetu života, budući da su “naprednjaci” poput Nyea opsjednuti kontrolom kvalitete života svih ostalih.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , ,