Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » PREPPERS » USPANIČENA ELITA KUPUJE LUKSUZNE BUNKERE OTPORNE NA BOMBE ZA SLUČAJ GRAĐANSKIH NEMIRA I KATASTROFA

USPANIČENA ELITA KUPUJE LUKSUZNE BUNKERE OTPORNE NA BOMBE ZA SLUČAJ GRAĐANSKIH NEMIRA I KATASTROFA

radijacija-zemljaPodzemna skloništa će zašititi “visokovrijedne pojedinace” iz “javnosti”

U panici pripadnici elite kupuju luksuzne bunkere ispod zemlje za preživljavanje, otporne na bombe jer se boje masovnih građanskih nemira koji bi mogli biti na horizontu.

Tvrtka koja stoji iza izgradnje ovog kompleksa,Vivos, kaže da su objekti za “zaštitu visokovrijednih pojedinaca” u slučaju apokaliptičnog scenarija u kojem će “milijuni nestati ili još gore, boriti se za opstanak kao žrtve”.

“Gdje ćete ići kada pakao i kaos udari?”, pita se promotivna reklama za luksuzna skloništa.

Najveći objekt, pod nazivom Europa Jedan, se nalazi se u Njemačkoj, te je “jedan od najznačajnijih fortifikacijskih i masivnih podzemnih skloništa za opstanak na Zemlji, duboko ispod vapnenačke planine” i “sigurno osiguran od javnosti, iza zatvorenih i osiguranih zidova, neprobojnih vrata”.

Novinarka Lynn Parramore je rekla da je posjetila i neke druge bunkere na drugim lokacijama poput Indiane koji se nlazi u bivšem komunikacijskom objektu još iz doba Hladnog rata.

“Sagrađen tijekom Hladnog rata da izdrži 20 megatonske eksplozije, rasprostire se kroz nekoliko kilometara, podzemni kompleks može smjestiti do 80 ljudi, u trajanju od najmanje jedne godine potpuno autonomnog preživljavanje, bez potrebe za izlaskom na površinu”, navodi promotivna reklama za bunker na web stranici tvrtke Vivos.

Glavna snaga prodaje tvrtke Vivos je lokacija objekta, koji je “sigurnoj udaljenosti od linije Novog Madrida i stoga je dobro skrovište za bijeg od “događaja tipa tsunami”.

“Kada idete po zemlju osjećate se kao da ste u vrlo lijepom hotelu”, rekla je Parramore.
 

 
“Ovo je za bogate ljude koji su zabrinuti zbog raznih katastrofa scenarija, ali zajednička tema među njima je strah od građanskih nemira, strah od ustanka onih “99%” ljudi“, dodala je.

Jedinice u nekim od podzemnih skloništa, koja također dolaze s godinu dana opskrbom hranom i vodom, kreću se već od 35.000 dolara, ali oni najluksuzniji se prodaju za čak 3 milijuna dolara.

“Nema jamstva da će naša rasa nastaviti i dalje, dakle to naša je odgovornost da učinimo sve što je u našoj moći da opstanu”, upozoravaVIvos web stranicu, koja poziva elitiste da im se obratite za daljnje informacije.

Kao što smo izvijestili prošli tjedan, milijunaši se panično sele iz Chicaga i drugih velikh gradovima zbog zabrinutosti oko rasnih napetosti i porasta stope kriminala.

“Oko 3.000 osoba s neto imovinom od $ 1 milijun ili više” je napustilo Chicago u zadnjih godinu dana prema pisanju Chicago Tribunea.

Pariz i Rim se također vidi masovni egzodus milijunaša, dok bogata elita također pravi sobe panike u svojim velikim gradskim stanovima zbog straha od potencijalnih građanskih nemira i brutalnog porasta kriminala.
 

 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: PREPPERS · Tags: , , , , , , , ,