Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » PREPPERS » USPANI─îENA ELITA KUPUJE LUKSUZNE BUNKERE OTPORNE NA BOMBE ZA SLU─îAJ GRA─ÉANSKIH NEMIRA I KATASTROFA

USPANI─îENA ELITA KUPUJE LUKSUZNE BUNKERE OTPORNE NA BOMBE ZA SLU─îAJ GRA─ÉANSKIH NEMIRA I KATASTROFA

radijacija-zemljaPodzemna skloni┼íta ─çe za┼íititi “visokovrijedne pojedinace” iz “javnosti”

U panici pripadnici elite kupuju luksuzne bunkere ispod zemlje za pre┼żivljavanje, otporne na bombe jer se boje masovnih gra─Ĺanskih nemira koji bi mogli biti na horizontu.

Tvrtka koja stoji iza izgradnje ovog kompleksa,Vivos, ka┼że da su objekti za “za┼ítitu visokovrijednih pojedinaca” u slu─Źaju apokalipti─Źnog scenarija u kojem ─çe “milijuni nestati ili jo┼í gore, boriti se za opstanak kao ┼żrtve”.

“Gdje ─çete i─çi kada pakao i kaos udari?”, pita se promotivna reklama za luksuzna skloni┼íta.

Najve─çi objekt, pod nazivom Europa Jedan, se nalazi se u Njema─Źkoj, te je “jedan od najzna─Źajnijih fortifikacijskih i masivnih podzemnih skloni┼íta za opstanak na Zemlji, duboko ispod vapnena─Źke planine” i “sigurno osiguran od javnosti, iza zatvorenih i osiguranih zidova, neprobojnih vrata”.

Novinarka Lynn Parramore je rekla da je posjetila i neke druge bunkere na drugim lokacijama poput Indiane koji se nlazi u bivšem komunikacijskom objektu još iz doba Hladnog rata.

“Sagra─Ĺen tijekom Hladnog rata da izdr┼żi 20 megatonske eksplozije, rasprostire se kroz nekoliko kilometara, podzemni kompleks mo┼że smjestiti do 80 ljudi, u trajanju od najmanje jedne godine potpuno autonomnog pre┼żivljavanje, bez potrebe za izlaskom na povr┼íinu”, navodi promotivna reklama za bunker na web stranici tvrtke Vivos.

Glavna snaga prodaje tvrtke Vivos je lokacija objekta, koji je “sigurnoj udaljenosti od linije Novog Madrida i stoga je dobro skrovi┼íte za bijeg od “doga─Ĺaja tipa tsunami”.


“Kada idete po zemlju osje─çate se kao da ste u vrlo lijepom hotelu”, rekla je Parramore.
 

 
“Ovo je za bogate ljude koji su zabrinuti zbog raznih katastrofa scenarija, ali zajedni─Źka tema me─Ĺu njima je strah od gra─Ĺanskih nemira, strah od ustanka onih “99%” ljudi“, dodala je.

Jedinice u nekim od podzemnih skloni┼íta, koja tako─Ĺer dolaze s godinu dana opskrbom hranom i vodom, kre─çu se ve─ç od 35.000 dolara, ali oni najluksuzniji se prodaju za ─Źak 3 milijuna dolara.

“Nema jamstva da ─çe na┼ía rasa nastaviti i dalje, dakle to na┼ía je odgovornost da u─Źinimo sve ┼íto je u na┼íoj mo─çi da opstanu”, upozoravaVIvos web stranicu, koja poziva elitiste da im se obratite za daljnje informacije.

Kao ┼íto smo izvijestili pro┼íli tjedan, milijuna┼íi se pani─Źno sele iz Chicaga i drugih velikh gradovima zbog zabrinutosti oko rasnih napetosti i porasta stope kriminala.

“Oko 3.000 osoba s neto imovinom od $ 1 milijun ili vi┼íe” je napustilo Chicago u zadnjih godinu dana prema pisanju Chicago Tribunea.

Pariz i Rim se tako─Ĺer vidi masovni egzodus milijuna┼ía, dok bogata elita tako─Ĺer pravi sobe panike u svojim velikim gradskim stanovima zbog straha od potencijalnih gra─Ĺanskih nemira i brutalnog porasta kriminala.
 

 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: PREPPERS · Tags: , , , , , , , ,