Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » O NJEMU PRIČA CIJELI SVIJET: Sa 16 godina dobio rak, pobjegao od kuće i sam se izliječio, evo i kako!

O NJEMU PRIČA CIJELI SVIJET: Sa 16 godina dobio rak, pobjegao od kuće i sam se izliječio, evo i kako!

bill-rakPo povratku kući, Billy je pregledao sva primljena pisma, i uzeo sve informacije koje je smatrao korisnim. Duboko je analizirao i konačno se odlučio za tretman koji mu se činio ispravnim

U listopadu 1994. godine, tinejdžer Bili Best obolio je od raka. Ova vijest punila je naslovnice američkih novina zbog Bilijevog bijega od kuće kako bi izbjegao kemoterapiju .

Tada je imao svega 16 godina i dijagnozu Hodgkinovog limfoma.

Prošao je kroz nekoliko ciklusa kemoterapije, ali agresivni tretman učinio ga je jako slabim i bolesnim, pa je odlučio prekinuti s kemoterapijom, usprkos tome što mu je predviđeno da će živjeti maksimalno 2 godine. Odlučio je da će radije živjeti svoj ​​život koliko god on kratak bio – pod vlastitim pravilima.

Spakirao je svoj ​​ruksak i pobjegao od kuće, ne znajući da će ga taj čin odvesti na put do otkrića alternativnog načina liječenja .

Tog davnog sudbonosnog dana, bez ijedne riječi i pozdrava, Bili se spakirao, uzeo svoj ​​skateboard, nekoliko stotina dolara i otputovao autobusom do Teksasa. U državi Teksas je ostao kod prijatelja u Houstonu koji ga je primio i dao mu prenoćište. Istovremeno, u Norvelu, odakle je pobjegao,. Bestova obitelj digla je uzbunu zbog njegove sigurnosti i narušenog zdravlja. Nakon nekoliko dana u očaju, kontaktirali su medije u posljednjem pokušaju da lociraju sina.

Priča o bijegu tinejdžera medijima se proširila poput stihije, pojavljujući se na naslovnicama svih novina i televizijskih vijesti. Policija je u većini država uzbunila javnost tražiti ćelavog tinejdžera. Novinari su kampirali ispred kuće Bestovih roditelja koji su strepili nad telefonom i molili Boga da ih sin nazove.

Zahvaljujući ogromnoj medijskoj pažnji, silna podrška javnosti došla je do obitelji Best u obliku pisama i poziva. Činilo se da svatko ima neki savjet za njihovog nestalog sina. Ono što je vratilo Billyja obitelji bilo je obećanje roditelja da može liječiti alternativnom medicinom i potraži terapiju koja mu odgovara.

Po povratku kući, Billy je pregledao sva primljena pisma, i uzeo sve informacije koje je smatrao korisnim. Duboko je analizirao i konačno se odlučio za tretman koji mu se činio ispravnim.

3 glavna koraka koja je odlučio poduzeti bila su:

- Bolnički tretman injekcijama

- Promjena prehrane

- Esijak čaj

Dnevno je pio 3 decilitra Esijak čaja, domorodačkog napitka s antikancerogenim biljkama porijeklom iz Kanade, koji je proslavila medicinska sestra Rene Kejs i koji je i danas jako popularan u prirodnom načinu liječenja raka.

Također, Billy je iz prehrane izbacio mlijeko, meso, brašno i šećer , a jeo je što više lokalno uzgojene organske hrane koju je pripremao u gušena posuđu, uglavnom je konzumirao integralne žitarice i povrće.

Također se odlučio za terapiju injekcijama u bolnici umjesto standardne kemoterapije, koje su mu ubrizgavali direktno u limfne čvorove. Terapiju je otkrio kanadski biolog Gaston Naesens, a riječ je o spoju kamfora, kisika i mineralnih soli. Ove tvari ne napadaju direktno tumor, već snažno podižu imunitet.

Čuvši za tretman, njegov doktor izvijestio je Bilija roditelje socijalnjo službi, koja je na sreću odbila njegovu prijavu jer su smatrali da je blizu punoljetnosti i da je pokazao da se može sam brinuti o sebi.

Bili Best je ozdravio za 2,5 mjeseca, a u desetljeću koja je uslijedila, njegov oporavak nadmašio je sva očekivanja!

Gostovao je u brojnim emisijama ii konferencijama u vezi prirodnog liječenja raka diljem SAD-a, i danas i dalje širi svoju poruku.

Posljednjih 15 godina Bili se trudi naglašava važnost prehrane u borbi protiv bolesti. Njegova poruka je da ono što unosimo u naše tijelo uvelike utječe i na naše zdravlje, kao i da prednost trebaju imati namirnice iz lokalnog okruženja.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(kurir.rs,atma.hr/uredio:NSP)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , ,