Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ‘ORGANIZATOR’ IMIGRANTSKE KRIZE SOROS: Europa se mora brzo zadužiti na financijskom tržištu radi plaćanja ilegalnih imigranata

‘ORGANIZATOR’ IMIGRANTSKE KRIZE SOROS: Europa se mora brzo zadužiti na financijskom tržištu radi plaćanja ilegalnih imigranata

soros-eu-novacSoros poziva Europljane da plate za podrivanje i protivljenje imigraciji. Savjetuje članice EU da koriste novac za borbu protiv “anti-imigrantskog” naseljavanja Europe

George Soros pozvao je nametanje novog tereta duga Europljanima koji moraju platiti za uništavanje izvornih izbjegličkih zemalja, piše Infowars.

“Čelnici EU-a moraju prihvatiti ideju da će učinkovito rješavanje krize zahtijevati ‘val’ sredstava, prije nego “mrvice” sredstava koja se izdvajaju iz godine u godinu.

“Trošenje veliku količine novca na početku će omogućiti EU da učinkovitije odgovoriti na neke od najopasnijih posljedica izbjegličke krize”, piše milijarder i “dobrotvor” za The New York Review of Books .

Osim povećanja PDV-a (poreza na dodanu vrijednost) “doprinosa” iz zemalja članica, Soros poziva članice da posude novac od financijskih banaka, tako je i dodao da je obaveza dug kojim će spasiti kontinent koji je proizveo tzv. “krizu u eurozoni” odgovorne za anemični gospodarski rast i nezaposlenost.

“EU trenutno ima trostruki-A kreditni rejting koji je iskorišten i omogućuje EU da posudi novac na tržištu kapitala po vrlo atraktivnim uvjetima. A s globalnim kamatnih stopama koje su blizu najniže povijesne razine, sada je posebno povoljan trenutak da se Europa zaduži”, piše on.

Soros savjetuje članicama Unije da posude novac “vrlo brzo”, kako bi se izbjegla politička oporba.

Osim što će trošiti posuđeni novac na masivne socijalnih programa za ilegalne migrante, Soros smatra da vlade moraju koristiti infuziju gotovine da “odgovore učinkovitije na neke od najopasnijih posljedica izbjegličke krize-uključujući i anti-imigrantsko raspoloženje u svojim državama članicama koje su dobile potporu autoritarnih političkih stranaka.”

Političke stranke koje se protive plimnom valu imigranata koji ulazi u Europu s Bliskog istoka i Afrike, stekle su vlast u Njemačkoj, Francuskoj, Austriji, Danskoj, Finskoj, Italiji i drugim zemljama članicama EU-a. Osim protivljenja neograničenoj imigraciji, mnogi od političkih stranaka usklađeni su protiv Europske unije i političke elite.

“Od Španjolske do Švedske i Poljske, populističke protestne stranke se šire” Josef Joffe je napisao u veljači za njemački list Die Zeit.

“U Americi je “mainstream medij” neprijatelj. Ovdje se nazivaju “The ‘Lügenpresse” [lažna štampa].

Soros poziva Europljane da plate za podrivanje i protivljenje imigraciji. Ogroman je većina stanovništva u Europi protive imigraciji, globalistickoj trgovačkoj ponudi i vladavini neizabranih autoriteta EU.
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , ,