Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ‘ORGANIZATOR’ IMIGRANTSKE KRIZE SOROS: Europa se mora brzo zadu┼żiti na financijskom tr┼żi┼ítu radi pla─çanja ilegalnih imigranata

‘ORGANIZATOR’ IMIGRANTSKE KRIZE SOROS: Europa se mora brzo zadu┼żiti na financijskom tr┼żi┼ítu radi pla─çanja ilegalnih imigranata

soros-eu-novacSoros poziva Europljane da plate za podrivanje i protivljenje imigraciji. Savjetuje ─Źlanice EU da koriste novac za borbu protiv “anti-imigrantskog” naseljavanja Europe

George Soros pozvao je nametanje novog tereta duga Europljanima koji moraju platiti za uni┼ítavanje izvornih izbjegli─Źkih zemalja, pi┼íe Infowars.

“─îelnici EU-a moraju prihvatiti ideju da ─çe u─Źinkovito rje┼íavanje krize zahtijevati ‘val’ sredstava, prije nego “mrvice” sredstava koja se izdvajaju iz godine u godinu.

“Tro┼íenje veliku koli─Źine novca na po─Źetku ─çe omogu─çiti EU da u─Źinkovitije odgovoriti na neke od najopasnijih posljedica izbjegli─Źke krize”, pi┼íe milijarder i “dobrotvor” za The New York Review of Books .

Osim pove─çanja PDV-a (poreza na dodanu vrijednost) “doprinosa” iz zemalja ─Źlanica, Soros poziva ─Źlanice da posude novac od financijskih banaka, tako je i dodao da je obaveza dug kojim ─çe spasiti kontinent koji je proizveo tzv. “krizu u eurozoni” odgovorne za anemi─Źni gospodarski rast i nezaposlenost.

“EU trenutno ima trostruki-A kreditni rejting koji je iskori┼íten i omogu─çuje EU da posudi novac na tr┼żi┼ítu kapitala po vrlo atraktivnim uvjetima. A s globalnim kamatnih stopama koje su blizu najni┼że povijesne razine, sada je posebno povoljan trenutak da se Europa zadu┼żi”, pi┼íe on.


Soros savjetuje ─Źlanicama Unije da posude novac “vrlo brzo”, kako bi se izbjegla politi─Źka oporba.

Osim ┼íto ─çe tro┼íiti posu─Ĺeni novac na masivne socijalnih programa za ilegalne migrante, Soros smatra da vlade moraju koristiti infuziju gotovine da “odgovore u─Źinkovitije na neke od najopasnijih posljedica izbjegli─Źke krize-uklju─Źuju─çi i anti-imigrantsko raspolo┼żenje u svojim dr┼żavama ─Źlanicama koje su dobile potporu autoritarnih politi─Źkih stranaka.”

Politi─Źke stranke koje se protive plimnom valu imigranata koji ulazi u Europu s Bliskog istoka i Afrike, stekle su vlast u Njema─Źkoj, Francuskoj, Austriji, Danskoj, Finskoj, Italiji i drugim zemljama ─Źlanicama EU-a. Osim protivljenja neograni─Źenoj imigraciji, mnogi od politi─Źkih stranaka uskla─Ĺeni su protiv Europske unije i politi─Źke elite.

“Od ┼ápanjolske do ┼ávedske i Poljske, populisti─Źke protestne stranke se ┼íire” Josef Joffe je napisao u velja─Źi za njema─Źki list Die Zeit.

“U Americi je “mainstream medij” neprijatelj. Ovdje se nazivaju “The ‘L├╝genpresse” [la┼żna ┼ítampa].

Soros poziva Europljane da plate za podrivanje i protivljenje imigraciji. Ogroman je ve─çina stanovni┼ítva u Europi protive imigraciji, globalistickoj trgova─Źkoj ponudi i vladavini neizabranih autoriteta EU.
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , ,