Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Tajni kompleks usred pustinje: NLO baza, nuklarni bunker…?

Tajni kompleks usred pustinje: NLO baza, nuklarni bunker…?

egipat-bazaNeobičan objekt usred egipatske pustinje vidljiv na Google Earthu zagolicala je maštu teoretičara zavjere i zagovaratelja teorije o pristustvu izvanzemaljaca među nama

Neobičan objekt usred egipatske pustinje vidljiv na Google Earthu zagolicao je maštu teoretičara zavjere i zagovaratelja teorije o pristustvu izvanzemaljaca među nama.

Kompleks, smješten u opustošenom krajoliku istočno od Kaira, sastoji se od dvije zgrade koje se šire poput krakova, a okružen je misterioznim krugovima.

Objekt je otkrila ekipa Secureteam10 koja se godinama bave istraživanjima NLO-a, kao i otkrivanjima tajni vezanih uz vanzemaljske vrste i oblike na zemlji koje vlade diljem svijeta žele prikriti.

Neki su napisali da ih čudan objekt podsjeća na film Ratovi zvijezda, neki smatraju kako se radi o nuklearnim bunkerima, pješčanim farmama i podzemnim bazama ili pak se radi o bazi za ispaljivanje raketa, prenosi Daily Mail.
 

 
Postoji teorija i da je objekt tajna NLO baza egipatske vlade.

Jedan je pak komentator na Youtubeu upozorio na činjenicu da se objekt nalazi vrlo blizu autoceste pa je samim time, ističe, i malo vjerojatno da se radi o nečem tajanstvenom.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(24sata.hr/uredio:NSP)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , ,