Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » OPET IZNENADIO: ┼áto je sada napravio Putin (VIDEO)

OPET IZNENADIO: Što je sada napravio Putin (VIDEO)

putin-njemackiRuski predsjednik Vladimir Putin iznenadio je sudionike i publiku kada je tijekom foruma u Sankt Peterburgu usko─Źio kao prevoditelj biv┼íem dr┼żavnom tajniku Ministarstva obrane Njema─Źke Willy Wimmer

Putin ne prestaje iznena─Ĺivati – ovog puta odli─Źnim poznavanjem njema─Źkog jezika. Tijekom sesije “Pitanja i odgovori”, Wimmer je govorio o ruskim nacionalnim vrijednostima.

Samo ┼íto je prevoditelj krenuo prevoditi, Putin ga je zaustavio: “Nismo se razumjeli, rekao je na┼í gost”, preveo je ruski predsjednik s njema─Źkog rije─Źi Willy Wimmera i dodao: “Molim Vas, nastavite”.

“Bio sam iznena─Ĺen kada su ruski predstavnici govorili da ne postoje nacionalne ideje”, rekao je on, dodaju─çi da mu je kao strancu, kada promatra Rusiju, potpuno jasno o ─Źemu oni govore”, nastavio Putin prevo─Ĺenje.

“Tu je po┼ítovanje ljudskih prava, mira u svijetu. Vi branite interese va┼í nacije. Podr┼żavate obiteljske i vjerske vrijednosti”, rekao je Wimmer

Biv┼íi njema─Źki tajnik obrane je kasnije za “Russia Today” rekao da je bio iznena─Ĺen kako dobro ruski predsjednik zna njema─Źki.

“Moj prevoditelj je bio iznena─Ĺen, ja sam bio iznena─Ĺen, ali i ─Źitava publika se iznenadila kada je ruski predsjednik iskoristio ovu priliku i pokazao nam svoje odli─Źno poznavanje njema─Źkog jezika”, rekao je on.

On je odbacio mogu─çnost da je sve to mogao biti dobro pripremljen PR trik.

“Nije bilo ┼íanse pripremiti nekog za ovaj doga─Ĺaj. Sve se dogodilo zato ┼íto je mladi─ç … pokrenuo je pitanje koje se ticalo prija┼ínjeg dana”, rekao je on i dodao da je to bilo jedno ugodno iznena─Ĺenje za sve.
 

 
(sputniknews.com/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,