Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » OPET IZNENADIO: Što je sada napravio Putin (VIDEO)

OPET IZNENADIO: Što je sada napravio Putin (VIDEO)

putin-njemackiRuski predsjednik Vladimir Putin iznenadio je sudionike i publiku kada je tijekom foruma u Sankt Peterburgu uskočio kao prevoditelj bivšem državnom tajniku Ministarstva obrane Njemačke Willy Wimmer

Putin ne prestaje iznenađivati – ovog puta odličnim poznavanjem njemačkog jezika. Tijekom sesije “Pitanja i odgovori”, Wimmer je govorio o ruskim nacionalnim vrijednostima.

Samo što je prevoditelj krenuo prevoditi, Putin ga je zaustavio: “Nismo se razumjeli, rekao je naš gost”, preveo je ruski predsjednik s njemačkog riječi Willy Wimmera i dodao: “Molim Vas, nastavite”.

“Bio sam iznenađen kada su ruski predstavnici govorili da ne postoje nacionalne ideje”, rekao je on, dodajući da mu je kao strancu, kada promatra Rusiju, potpuno jasno o čemu oni govore”, nastavio Putin prevođenje.

“Tu je poštovanje ljudskih prava, mira u svijetu. Vi branite interese vaš nacije. Podržavate obiteljske i vjerske vrijednosti”, rekao je Wimmer

Bivši njemački tajnik obrane je kasnije za “Russia Today” rekao da je bio iznenađen kako dobro ruski predsjednik zna njemački.

“Moj prevoditelj je bio iznenađen, ja sam bio iznenađen, ali i čitava publika se iznenadila kada je ruski predsjednik iskoristio ovu priliku i pokazao nam svoje odlično poznavanje njemačkog jezika”, rekao je on.

On je odbacio mogućnost da je sve to mogao biti dobro pripremljen PR trik.

“Nije bilo šanse pripremiti nekog za ovaj događaj. Sve se dogodilo zato što je mladić … pokrenuo je pitanje koje se ticalo prijašnjeg dana”, rekao je on i dodao da je to bilo jedno ugodno iznenađenje za sve.
 

 
(sputniknews.com/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,