Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » NORVEŠKOG POLITIČARA SILOVAO SOMALIJSKI IZBJEGLICA ‘Nemojte ga deportirati, i on je žrtva!’

NORVEŠKOG POLITIČARA SILOVAO SOMALIJSKI IZBJEGLICA ‘Nemojte ga deportirati, i on je žrtva!’

silovanje-norveskaA SEBE TVRDI DA JE “HETEROSEKSUALNI MUŠKARAC” I DA JE SILOVAN U VLASTITOJ KUĆI

Karstena Nordala Haukena, norveškI političar koji sebe opisuje kao ‘socijalista, feminista i antirasista’ prije pet godina silovao je somalijski izbjeglica.

Nakon istrage i suđenja, Somalijac je osuđen na 4 godine i šest mjeseci zatvora. Kaznu je do kraja odslužio, no norveške vlasti sada su mu odbile zahtjev za azil i odlučile ga deportirati u Somaliju.

Norveškog političara lijeve orijentacije Karstena Nordala silovao je migrant iz Somalije. U njegovoj kući, pod okolnostima koje još nisu sasvim razjašnjene.

Somalijac je potom bio uhićen i na brzinu osuđen na četiri i pol godine zatvora. Međutim, norveške vlasti su ubrzo odlučile da je ipak najpametnije da ga protjeraju iz zemlje ..

Međutim, nije se ni na tome završilo.

SupereUropejac Nordal čije riječi prenosi Daily Mail – upravo je izvjavio:

“Ja sam heteroseksualni muškarac kojeg je silovao somalijski izbjeglica. Moj život se pretvorio u ruševine, ali sada se osjećam krivim što tog prijestupnika deportiraju iz Norveške “.

Superevropejac je dodatno objasnio: “U prvim trenucima sam osjetio olakšanje i sreću što će (iz Norveške) nestati zauvijek.

Smatrao sam da je norveška država s pravom uzela na sebe odgovornost za konačni revanš, kao što razjareni otac štiti svoje dijete kojem je učinjena nepravda.

“Ali, ja sada također imam i jak osjećaj krivnje i odgovornosti. Ja sam postao razlog što on više neće živjeti u Norveškoj, što je otpremljen u mračnu i neizvjesnu budućnost u Somaliji (i tamo nastaviti silovati)”.

Nordal je još ocijenio da su za ono što se njemu dogodilo krivi “nepravedni svijet” i “odgoj izbjeglice na kojeg su utjecali i rat i očajanje”.

Tvrdi da je poslije silovanja sam sebe liječio i da je za to koristio – alkohol i marihuanu.

Evo supereuropejca kojeg nimalo nije briga što bi njegov Somalijac – da nije deportiran – mogao silovati još kojeg “heteroseksualnog muškarca”. Ili ženu.

Uopće ovom norveškom političaru ne pada na pamet da zapravo žali i što je Somalijac deportacijom lišen te mogućnosti.

Ovaj “heteroseksualac” svojoj zemlji duguje bar objašnjenje: kako se Somalijac našao u njegovoj kući i kako je do silovanja zaista došlo.

S obzirom na žaljenje, ne treba unaprijed isključiti ni mogućnost da za sve nije kriv samo Somalijac.

U normalnim vremenima sve ovo bi se smatralo bolesnim i degenerativnim …

No to ništa ne čudi kada se u njihovim zemljama nalaze ovakvi jumbo plakati.

finska-silovanje-imigranti
 
(fakti.org/uredio:NSP)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , ,