Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » NORVE┼áKOG POLITI─îARA SILOVAO SOMALIJSKI IZBJEGLICA ‘Nemojte ga deportirati, i on je ┼żrtva!’

NORVE┼áKOG POLITI─îARA SILOVAO SOMALIJSKI IZBJEGLICA ‘Nemojte ga deportirati, i on je ┼żrtva!’

silovanje-norveskaA SEBE TVRDI DA JE “HETEROSEKSUALNI MU┼áKARAC” I DA JE SILOVAN U VLASTITOJ KU─ćI

Karstena Nordala Haukena, norve┼íkI politi─Źar koji sebe opisuje kao ‘socijalista, feminista i antirasista’ prije pet godina silovao je somalijski izbjeglica.

Nakon istrage i su─Ĺenja, Somalijac je osu─Ĺen na 4 godine i ┼íest mjeseci zatvora. Kaznu je do kraja odslu┼żio, no norve┼íke vlasti sada su mu odbile zahtjev za azil i odlu─Źile ga deportirati u Somaliju.

Norve┼íkog politi─Źara lijeve orijentacije Karstena Nordala silovao je migrant iz Somalije. U njegovoj ku─çi, pod okolnostima koje jo┼í nisu sasvim razja┼ínjene.

Somalijac je potom bio uhi─çen i na brzinu osu─Ĺen na ─Źetiri i pol godine zatvora. Me─Ĺutim, norve┼íke vlasti su ubrzo odlu─Źile da je ipak najpametnije da ga protjeraju iz zemlje ..

Me─Ĺutim, nije se ni na tome zavr┼íilo.

SupereUropejac Nordal ─Źije rije─Źi prenosi Daily Mail – upravo je izvjavio:

“Ja sam heteroseksualni mu┼íkarac kojeg je silovao somalijski izbjeglica. Moj ┼żivot se pretvorio u ru┼íevine, ali sada se osje─çam krivim ┼íto tog prijestupnika deportiraju iz Norve┼íke “.

Superevropejac je dodatno objasnio: “U prvim trenucima sam osjetio olak┼íanje i sre─çu ┼íto ─çe (iz Norve┼íke) nestati zauvijek.

Smatrao sam da je norve┼íka dr┼żava s pravom uzela na sebe odgovornost za kona─Źni revan┼í, kao ┼íto razjareni otac ┼ítiti svoje dijete kojem je u─Źinjena nepravda.


“Ali, ja sada tako─Ĺer imam i jak osje─çaj krivnje i odgovornosti. Ja sam postao razlog ┼íto on vi┼íe ne─çe ┼żivjeti u Norve┼íkoj, ┼íto je otpremljen u mra─Źnu i neizvjesnu budu─çnost u Somaliji (i tamo nastaviti silovati)”.

Nordal je jo┼í ocijenio da su za ono ┼íto se njemu dogodilo krivi “nepravedni svijet” i “odgoj izbjeglice na kojeg su utjecali i rat i o─Źajanje”.

Tvrdi da je poslije silovanja sam sebe lije─Źio i da je za to koristio – alkohol i marihuanu.

Evo supereuropejca kojeg nimalo nije briga ┼íto bi njegov Somalijac – da nije deportiran – mogao silovati jo┼í kojeg “heteroseksualnog mu┼íkarca”. Ili ┼żenu.

Uop─çe ovom norve┼íkom politi─Źaru ne pada na pamet da zapravo ┼żali i ┼íto je Somalijac deportacijom li┼íen te mogu─çnosti.

Ovaj “heteroseksualac” svojoj zemlji duguje bar obja┼ínjenje: kako se Somalijac na┼íao u njegovoj ku─çi i kako je do silovanja zaista do┼ílo.

S obzirom na ┼żaljenje, ne treba unaprijed isklju─Źiti ni mogu─çnost da za sve nije kriv samo Somalijac.

U normalnim vremenima sve ovo bi se smatralo bolesnim i degenerativnim …

No to ni┼íta ne ─Źudi kada se u njihovim zemljama nalaze ovakvi jumbo plakati.

finska-silovanje-imigranti
 
(fakti.org/uredio:NSP)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , ,