Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » AUSTRIJSKI LIST: VRIJEME JE ZA RAZGOVOR O TOME DA LI BI ISLAM TREBAO BITI ZABRANJEN U EUROPI

AUSTRIJSKI LIST: VRIJEME JE ZA RAZGOVOR O TOME DA LI BI ISLAM TREBAO BITI ZABRANJEN U EUROPI

islam-europa“Sada moramo dozvoliti rasprave o tome da li bi islam kao takav trebao biti zabranjen u Europi.”

Posljedice napada u Bruxellesu su ve─ç tu. Izjava Wolfganga Fellnera u autrijskim dnevnom novinama “├ľsterreich” stvorila je zgra┼żanje me─Ĺu lokalnim muslimanima, pi┼íe Infowars.

U nedavnom izdanju je novinar izjavio: “Sada moramo dozvoliti rasprave o tome da li bi islam kao takav trebao biti zabranjen u Europi.”

Prema islamskoj vjerskoj zajednici u Austriji, Fellner napada “sredi┼ínje ljudsko pravo vjerske slobode”, te da Fellnerova izjava “ne bi trebao biti u ti┼íini”, rekla je glasnogovornica Islamske zajednice u Austriji (IGGi├ľ), Carla Amina Baghajati, u priop─çenju.

Islam je priznata religija u Austriji.

Izjava u austrijskim novinama, dolazi samo nekoliko dana nakon uvodniku u velikom talijanskom listu “Il Giornale”, koji je predlo┼żio isto, razgovor o ukidanju islama u Europi.

Ove novine su smatraju samim mainstreamom, i nisu neka publikacija krajnje desnice, koja predlo┼że to isto ve─ç godinama.

Ovakvi prijedlozi dolaze nakon teroristi─Źkih napada u Bruxellesu po─Źinjenih od strane muslimana, i nedostatak volje za borbu protiv islamskog terorizma tzv. umjerenih muslimana, koji imaju pote┼íko─ça u propovijedanju stihova o d┼żihadu u Kuranu, ┼íto bi, naravno, moglo priznati da Kuran nije savr┼íen.
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,