Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » AUSTRIJSKI LIST: VRIJEME JE ZA RAZGOVOR O TOME DA LI BI ISLAM TREBAO BITI ZABRANJEN U EUROPI

AUSTRIJSKI LIST: VRIJEME JE ZA RAZGOVOR O TOME DA LI BI ISLAM TREBAO BITI ZABRANJEN U EUROPI

islam-europa“Sada moramo dozvoliti rasprave o tome da li bi islam kao takav trebao biti zabranjen u Europi.”

Posljedice napada u Bruxellesu su već tu. Izjava Wolfganga Fellnera u autrijskim dnevnom novinama “Österreich” stvorila je zgražanje među lokalnim muslimanima, piše Infowars.

U nedavnom izdanju je novinar izjavio: “Sada moramo dozvoliti rasprave o tome da li bi islam kao takav trebao biti zabranjen u Europi.”

Prema islamskoj vjerskoj zajednici u Austriji, Fellner napada “središnje ljudsko pravo vjerske slobode”, te da Fellnerova izjava “ne bi trebao biti u tišini”, rekla je glasnogovornica Islamske zajednice u Austriji (IGGiÖ), Carla Amina Baghajati, u priopćenju.

Islam je priznata religija u Austriji.

Izjava u austrijskim novinama, dolazi samo nekoliko dana nakon uvodniku u velikom talijanskom listu “Il Giornale”, koji je predložio isto, razgovor o ukidanju islama u Europi.

Ove novine su smatraju samim mainstreamom, i nisu neka publikacija krajnje desnice, koja predlože to isto već godinama.

Ovakvi prijedlozi dolaze nakon terorističkih napada u Bruxellesu počinjenih od strane muslimana, i nedostatak volje za borbu protiv islamskog terorizma tzv. umjerenih muslimana, koji imaju poteškoća u propovijedanju stihova o džihadu u Kuranu, što bi, naravno, moglo priznati da Kuran nije savršen.
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,