Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, SVIJET U RATU » NOVINAR MAINSTREAM MEDIJA razotkrio kako je SAD-ov ‘rat protiv terorizma’ povećao terorizam za 4.500 posto

NOVINAR MAINSTREAM MEDIJA razotkrio kako je SAD-ov ‘rat protiv terorizma’ povećao terorizam za 4.500 posto

obama-bushRat protiv terorizma se nastavlja bez kraja na vidiku, pumpajući milijarde dolara u vojno-industrijski kompleks i dajući ogromne ovlasti domaćim i nadzornim federalnim agencijama

Neodređen i nevidljivi terorist je najveći bauk u povijesti čovječanstva stvorien od strane profitera smrti i uništenja.

Doista je stvoren, kao što je pokazao izvještaju Ben Swana koja pokazao da je terorizam na Bliskom istoku bio je gotovo nepostojeći prije američkog rata protiv terorizma, piše Thefreethoughtproject.

Ove zapanjujuće brojke potiču na pitanje kako netko može opravdati nastavak takve neuspjele strategije.

“Prema izvještajima iz naše vlastite američke vlade SAD-a, izvješća o smrti od terorizma na Bliskom istoku između 2002. i 2014. godine poraslia su 4.500 posto.

No, idemo malo dublje. Uzmimo za primjer samo zemlju Irak. Prije američke invazije 2003., znate li koliko je napada samoubojica bilo u Iraku? Niti jedan.

U povijesti ove zemlje, do tada nikada nije bio niti jedan teroristički napad samoubojica. No, od američke invazije na Irak 2003. godine, desilo ih se 1.892.

A što je s Afganistanom? Samo prošle godine, pobunjenici su ubili 2,643 civila što je najveći broj otkada je UN počeo voditi evidenciju.

Kako je u Pakistanu? 14 godina prije 11. rujna 2001. godine postojao je jedan napad samoubojica na pakistanske tlu. U 14 godina od tada, bilo je 486 samoubilačkih napada.

Isto vrijedi i za proteklih 14 godina u Somaliji (88), Jemenu (85), Libiji (29), Nigeriji (91) i Siriji (165) “.

U nedostatku logičnog opravdanja za kampanju smrti i uništenja poznatoj kao “rat protiv terorizma”, što bi spriječilo da on traje vječno? SAD i druge zemlje su se obvezale proširiti korištenje bomba i metaka kako se ISIS sve više širi.

Odgovor možda leži u 6.000.000.000.000 dolara $ koji su potrošeni na ratove u Iraku i Afganistanu, potičući ratno gospodarstvo u Americi kroz industrija smrti i nadzora.

“Da bi dobili perspektivu u sve to, to znači da smo potrošili 75.000 $ po američkom kućanstvu, a većina je tog novca posuđeno.”

Da nahrani svoj trbuh, vojno-industrijska zvijer je pobila 7.000 vojnika, a više tisuća je ozlijeđeno, a 22 američka veterana počine samoubojstvo svakoga dana.

Vlada i mainstream mediji su majstori u Hegelovoj dijalektici – stvoranja problema, zaustaviti reakcije, i pružiti rješenje. Potičući bijes usmjeren na nebulozni bauk koji im omogućuje beskrajni rat.

Dok većina mainstream mediji rado nose transparent rata kroz dezinformacije, Ben Swann dokazuje da se “rat protiv terorizma” zapravo prijevara koja potiče još više terorizma.

Swann je izvješće dolazi za petama druge razorne analize Instituta za ekonomiju i mir. Otkrili su da je “broj ljudi ubijenih u svijetu od terorističkih akata povećan sa 3.329 u 2000. na 32,658 u 2014.”

Terorizam smrti je skočio za 80% u 2014. godini, najveći porast od 2000. godine i više nego je narodikad doživio.

Većina od njih su, naravno, na Bliskom istoku, gdje SAD i njezini saveznici koncentriraju svoj rat protiv terorizma. Irak, Afganistan, Pakistan, Sirija, zajedno s Nigerijom, iznosio je 78% rata protiv terorizma u 2014. godini.

Sumorni izvještaj Ben Swanna je ohrabrujući znak da možemo dosegnuti vrhunac u razotkrivanju tragičnog i lažnog rata protiv terorizma. Kroz širenje informacija, možemo skupiti dovoljno snage i slomiti stisak propagande i beskonačnog rata.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: Featured, SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , ,