Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » Ljevičari žele mikročipirati našu djecu da bi spriječili otmicu. No to stvarno nije nužno, evo zašto !

Ljevičari žele mikročipirati našu djecu da bi spriječili otmicu. No to stvarno nije nužno, evo zašto !

mikrocip-djecaNajmanje dva puta dnevno, roditelj zove BrickHouse sigurnosnu službu da bi postavio isto pitanje: “Da li je moguće usaditi mikročip za praćenje u moje dijete?”

Oni sada razvijaju MANJE nametljivu tehnologiju za praćenje djece.

Jordyn Taylor iz Observera sugerira roditeljima ovo rješenje dok GPS lokatori ne postanu dovoljno mali da bi se ugradili u vašu djecu.

Kada su radi o nosivim GPS lokatorima, roditelji mogu također biti zainteresirani za “Odjeću Dana nezavisnosti”, odjevnu liniju koju je stvorio bivši CNN-ov kontributor Lauren Thierry, čiji sin, Liam, ima autizam.

Osim što čini ovaj odjevni predmet je da je bez gumbi, oznaka i patentnih zatvarača i ima diskretno skrivene pretince dizajnirane za pohranu GPS lokatora.

EMPOWER GPS tracker, kojeg roditelji mogu pratiti putem pametnog telefona, dostupan je svakome besplatno (kupci će i dalje, međutim, moraju platiti naknadu za aktivaciju 69,95 $ i $ 14,95 mjesečna naknada za uslugu).

Druga mogućnost je opcija “Followmee”, GPS aplikacija za 4 dolara sada sa oko 100.000 korisnika. Nakon preuzimanja aplikacije na djetetov telefon, roditelji se mogu prijaviti na Followmee.com i primati redovite obavijesti o geografskom položaju svojeg djeteta.

Prema zadanim postavkama, aplikacija bilježi njihov položaj svakih 10 minuta, ali roditelji mogu prilagoditi postavke tako da se ažuriranja svake minute.

VIdite li sada čudno nametanje opcije da se djeca čipiraju. Da li bi vi kao roditelj pratili svoje dijete pomoću mikročipa? Koji dobri roditelj bi to napravio?

Zadiranje u djetetovo tijelo i stavljanje čipa ispod njegove kože nije više jedina opcija, i nadamo se da neće nikada biti obavezna. Izbor sada postoji.

pracenje-mikrocip
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , ,