Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Hillary Clinton u Missouriju: ‘┼Żelim pobjedu u svim dr┼żavama da CRNI MAJMUN ne pomisli da ga se bojim’

Hillary Clinton u Missouriju: ‘┼Żelim pobjedu u svim dr┼żavama da CRNI MAJMUN ne pomisli da ga se bojim’

hillary-majmunPREDSJEDNIČKA KAMPANJA IZBACILA NA POVRŠINU SUKOB U VRHU DEMOKRATSKE STRANKE

Dok je pro┼ílog tjedna ─Źitav svijet pratio pobjede Donald Trumpa, tijekom drugog superutorka u SAD desili su se veoma simboli─Źni doga─Ĺaji na demokratskim predizborima u Sent-Luisu i Missouriju gdje je tijekom brojanja glasova Bernie Sanders dugo vremena vodio s malom razlikom, a onda se Hillary Clinton odjednom na┼íla ispred njega. Me─Ĺutim, kada su u centralnu izbornu komisiju stigli podaci sa posljednjih izbornih jedinica ispostavilo se da su Bernie Sanders i Hillary Clinton dobili jednak broj glasova, s razlikom od jedva 0,1 posto. Pritom je Hillary, ipak, pobijedila!

Sli─Źna situacija bila je u Illinoisu, rodnom kraju Clintonove, ali je ona u toj dr┼żavi od samog po─Źetka vodila s malom razlikom i na kraju prestigla Sandersa za svega dva delegata za sabor stranke koji ─çe odlu─Źivati ÔÇőÔÇőo nominaciji za predsjednika SAD.

Stvar je u tome ┼íto je dr┼żava Missouri postala simbol terora onih koji su u SAD do┼íli na vlast poslije Trumanovog dr┼żavnog prevrata, a sada vuku Hillary Clinton u Bijelu ku─çu. Simbol terora protiv naroda SAD koji se “osmjelio” da 1940. glasa za Franklina Delano Roosevelta, ┼íto je SAD i u─Źinilo jednim od osniva─Źa antihitlerovske koalicije.

Ti ljudi su upravo u Missouriju demonstrativno izazvali neuspjeh Rooseveltovih socijalnih programa nakon ┼íto su malo korigirali financijsko-arhitektonske planove velikog ameri─Źkog arhitekte Minorua Jamasakija. Na kraju se Pruit Igou, jedan od prvih regija socijalnog stambenog prostora za tamnopute radnike, koji su do┼íli u Sant-Louis u vrijeme i uo─Źi rata raditi u tvornicama namjenske proizvodnje, pokazao neprikladnim za stanovanje i postao zona apsolutne dominacije narkotika i mladih bandita.


Uo─Źi drugog superutorka predsjednik SAD Barack Obama je dao intervju listu “Atlantik” u kojem je javno pogazio koncepciju vanjske politike Hillary Clinton, koja je dotad uspje┼íno nametana ─Źitavom svijetu. On je izjavio da se ponosi time ┼íto 2013. nije dozvolio bombardiranje Assadove Sirije i samim tim demonstrirao svoju doktrinu vanjske politike SAD koja je dobila naziv “Ne ─Źiniti prljave gluposti”.

Ovim intervjuom on je otvoreno objavio rat svom biv┼íem dr┼żavnom tajniku i mnogi su o─Źekivali da ─çe se Hillary Clinton upla┼íiti i zaustaviti svoju izbornu ma┼íinu. Me─Ĺutim, ona je o─Źito u posljednjem trenutku, ipak, telefonirala u Missouri i temom obra─çanja izazvala skandal: “Ja ho─çu ovu dr┼żavu! Ja danas ho─çu sve dr┼żave, do posljednje, da taj crni majmun ne bi pomislio da ga se pla┼íim! “.

Posljedice tih postupaka nisu predvidive, utoliko prije ┼íto ve─ç sada ve─çina Amerikanaca ne vjeruje u iskrenost Hillary Clinton, a posebno ┼íto u slu─Źaju da pobijedi, oni nikada ne─çe povjerovati da je ona po┼íteno dobila izbore.

U takvoj situaciji, ameri─Źki narod koji energi─Źno podr┼żava Trampa i Sandersa, pokazuje se de facto kao saveznik ruskog naroda koji se bori s baukom nacizma u Ukrajini i kanibalima u Siriji koji svoj sotonizam prikrivaju islamisti─Źkom herezom i uni┼ítavaju tradicionalni islam.

To sa svoje strane navodi na sje─çanje na 1940. godinu kada su Amerikanci za predsjednika SAD odabrali Franklin Delano Roosevelta, ┼íto je u─Źinilo ameri─Źki i sovjetski narod saveznicima u borbi s hitlerovskom Njema─Źkom. A sada┼ínje savezni┼ítvo, unato─Ź razli─Źitim mi┼íljenjima, koje se neo─Źekivano pojavilo, navodi nas da se ponovno zapitamo: kako se dogodilo da su dva naroda koji su slomili nacizam, postali neprijatelji poslije pobjede o─Źiglednog pakla na zemlji i kakvi su izbori u SAD potrebni Rusiji u 2016 . godini.
 
(fakti.org/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,