Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Hillary Clinton u Missouriju: ‘Želim pobjedu u svim državama da CRNI MAJMUN ne pomisli da ga se bojim’

Hillary Clinton u Missouriju: ‘Želim pobjedu u svim državama da CRNI MAJMUN ne pomisli da ga se bojim’

hillary-majmunPREDSJEDNIČKA KAMPANJA IZBACILA NA POVRŠINU SUKOB U VRHU DEMOKRATSKE STRANKE

Dok je prošlog tjedna čitav svijet pratio pobjede Donald Trumpa, tijekom drugog superutorka u SAD desili su se veoma simbolični događaji na demokratskim predizborima u Sent-Luisu i Missouriju gdje je tijekom brojanja glasova Bernie Sanders dugo vremena vodio s malom razlikom, a onda se Hillary Clinton odjednom našla ispred njega. Međutim, kada su u centralnu izbornu komisiju stigli podaci sa posljednjih izbornih jedinica ispostavilo se da su Bernie Sanders i Hillary Clinton dobili jednak broj glasova, s razlikom od jedva 0,1 posto. Pritom je Hillary, ipak, pobijedila!

Slična situacija bila je u Illinoisu, rodnom kraju Clintonove, ali je ona u toj državi od samog početka vodila s malom razlikom i na kraju prestigla Sandersa za svega dva delegata za sabor stranke koji će odlučivati ​​o nominaciji za predsjednika SAD.

Stvar je u tome što je država Missouri postala simbol terora onih koji su u SAD došli na vlast poslije Trumanovog državnog prevrata, a sada vuku Hillary Clinton u Bijelu kuću. Simbol terora protiv naroda SAD koji se “osmjelio” da 1940. glasa za Franklina Delano Roosevelta, što je SAD i učinilo jednim od osnivača antihitlerovske koalicije.

Ti ljudi su upravo u Missouriju demonstrativno izazvali neuspjeh Rooseveltovih socijalnih programa nakon što su malo korigirali financijsko-arhitektonske planove velikog američkog arhitekte Minorua Jamasakija. Na kraju se Pruit Igou, jedan od prvih regija socijalnog stambenog prostora za tamnopute radnike, koji su došli u Sant-Louis u vrijeme i uoči rata raditi u tvornicama namjenske proizvodnje, pokazao neprikladnim za stanovanje i postao zona apsolutne dominacije narkotika i mladih bandita.

Uoči drugog superutorka predsjednik SAD Barack Obama je dao intervju listu “Atlantik” u kojem je javno pogazio koncepciju vanjske politike Hillary Clinton, koja je dotad uspješno nametana čitavom svijetu. On je izjavio da se ponosi time što 2013. nije dozvolio bombardiranje Assadove Sirije i samim tim demonstrirao svoju doktrinu vanjske politike SAD koja je dobila naziv “Ne činiti prljave gluposti”.

Ovim intervjuom on je otvoreno objavio rat svom bivšem državnom tajniku i mnogi su očekivali da će se Hillary Clinton uplašiti i zaustaviti svoju izbornu mašinu. Međutim, ona je očito u posljednjem trenutku, ipak, telefonirala u Missouri i temom obraćanja izazvala skandal: “Ja hoću ovu državu! Ja danas hoću sve države, do posljednje, da taj crni majmun ne bi pomislio da ga se plašim! “.

Posljedice tih postupaka nisu predvidive, utoliko prije što već sada većina Amerikanaca ne vjeruje u iskrenost Hillary Clinton, a posebno što u slučaju da pobijedi, oni nikada neće povjerovati da je ona pošteno dobila izbore.

U takvoj situaciji, američki narod koji energično podržava Trampa i Sandersa, pokazuje se de facto kao saveznik ruskog naroda koji se bori s baukom nacizma u Ukrajini i kanibalima u Siriji koji svoj sotonizam prikrivaju islamističkom herezom i uništavaju tradicionalni islam.

To sa svoje strane navodi na sjećanje na 1940. godinu kada su Amerikanci za predsjednika SAD odabrali Franklin Delano Roosevelta, što je učinilo američki i sovjetski narod saveznicima u borbi s hitlerovskom Njemačkom. A sadašnje savezništvo, unatoč različitim mišljenjima, koje se neočekivano pojavilo, navodi nas da se ponovno zapitamo: kako se dogodilo da su dva naroda koji su slomili nacizam, postali neprijatelji poslije pobjede očiglednog pakla na zemlji i kakvi su izbori u SAD potrebni Rusiji u 2016 . godini.
 
(fakti.org/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,