Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » CERN u Švicarskoj odgovoran za pojavu lebdećih gradova diljem svijeta? (VIDEO)

CERN u Švicarskoj odgovoran za pojavu lebdećih gradova diljem svijeta? (VIDEO)

grad-lebdeciPojavile su se hipoteze da CERN pokušava otvoriti interdimenzionalni portal ka drugom univerzumu i postoji velika zabrinutost da bi to moglo imati velike posljedice po sve nas

Neki istraživači vjeruju da je crvotočina iz CERN-a odgovorna za misteriozne lebdeće gradove

Nedavno se ponovno pojavila udarna vijest o misterioznom lebdećem gradu u Kini. Lebdeći gradovi u Kini su se pojavjivali u nekoliko navrata.

Dok jedni ovaj fenomen objašnjavaju kao prirodnu “fatamorganu” ili optičku iluziju, drugi vjeruju da ovi gradovi ipak imaju drugačije porijeklo.

Na stotine ljudi u Dalianu je imalo prilike vidjeti misteriozni lebdeći grad. Snimka je objavio i kineski CCTV News.

Vjeruje se da su lebdeći gradovi koji su se pojavili na nekoliko mjesta u Kini zapravo “paralelni svemir” koji se slučajno pojavio uslijed otvaranja interdimenzionog portala u CERN-u.
 

 
Pored izvještaja da se misteriozni lebdeći grad pojavio u kineskim gradovima Dalijan, Fošan i Huangšan, ima i izvještaja o uočavanju slične pojave u selu Dula u Nigeriji 2011. godine ali i u Hastingsu u Engleskoj iu Kaliforniji u SAD.

Pojavile su se hipoteze da CERN pokušava otvoriti interdimenzionalni portal ka drugom univerzumu i postoji velika zabrinutost da bi to moglo imati velike posljedice po sve nas.

Ima i onih koji vjeruju da je ovo test Iluminata koji žele provjeriti kako će javnost reagirati na projekt Plava zraka (Blue beam).

Inače, projekt Plavia zraka je plan Iluminatija da hologramskom projekcijom isceniraju drugi dolazak Krista.

Scott Vering, urednik sajta UFO Sightings Daily, vjeruje da su lebdeći gradovi povezani s vanzemaljcima i NLO-ima.

On je rekao da je to u stvari bio ogromni matični NLO koji je pokušao sakriti na nebu i koji je aktivirao svoju površinu poput ogledala kako bi reflektirao suprotnu sliku, tj. krajolik zgrada.

Ipak, meteorolozi negiraju sve ove teorije i hipoteze objašnjavajući da je to najobičnija pojava fatamorgane, optičke iluzije koja se javlja uslijed inverzije i distorzije svjetlosnih zraka zbog objekata na vodi i prolaska svjetlosti kroz zrak različite temperature.
 

 
(webtribune.rs/uredio:NSP)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , ,