Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » CERN u ┼ávicarskoj odgovoran za pojavu lebde─çih gradova diljem svijeta? (VIDEO)

CERN u Švicarskoj odgovoran za pojavu lebdećih gradova diljem svijeta? (VIDEO)

grad-lebdeciPojavile su se hipoteze da CERN pokušava otvoriti interdimenzionalni portal ka drugom univerzumu i postoji velika zabrinutost da bi to moglo imati velike posljedice po sve nas

Neki istra┼żiva─Źi vjeruju da je crvoto─Źina iz CERN-a odgovorna za misteriozne lebde─çe gradove

Nedavno se ponovno pojavila udarna vijest o misterioznom lebde─çem gradu u Kini. Lebde─çi gradovi u Kini su se pojavjivali u nekoliko navrata.

Dok jedni ovaj fenomen obja┼ínjavaju kao prirodnu “fatamorganu” ili opti─Źku iluziju, drugi vjeruju da ovi gradovi ipak imaju druga─Źije porijeklo.

Na stotine ljudi u Dalianu je imalo prilike vidjeti misteriozni lebde─çi grad. Snimka je objavio i kineski CCTV News.

Vjeruje se da su lebde─çi gradovi koji su se pojavili na nekoliko mjesta u Kini zapravo “paralelni svemir” koji se slu─Źajno pojavio uslijed otvaranja interdimenzionog portala u CERN-u.
 

 
Pored izvje┼ítaja da se misteriozni lebde─çi grad pojavio u kineskim gradovima Dalijan, Fo┼ían i Huang┼ían, ima i izvje┼ítaja o uo─Źavanju sli─Źne pojave u selu Dula u Nigeriji 2011. godine ali i u Hastingsu u Engleskoj iu Kaliforniji u SAD.

Pojavile su se hipoteze da CERN pokušava otvoriti interdimenzionalni portal ka drugom univerzumu i postoji velika zabrinutost da bi to moglo imati velike posljedice po sve nas.


Ima i onih koji vjeruju da je ovo test Iluminata koji ┼żele provjeriti kako ─çe javnost reagirati na projekt Plava zraka (Blue beam).

Ina─Źe, projekt Plavia zraka je plan Iluminatija da hologramskom projekcijom isceniraju drugi dolazak Krista.

Scott Vering, urednik sajta UFO Sightings Daily, vjeruje da su lebde─çi gradovi povezani s vanzemaljcima i NLO-ima.

On je rekao da je to u stvari bio ogromni mati─Źni NLO koji je poku┼íao sakriti na nebu i koji je aktivirao svoju povr┼íinu poput ogledala kako bi reflektirao suprotnu sliku, tj. krajolik zgrada.

Ipak, meteorolozi negiraju sve ove teorije i hipoteze obja┼ínjavaju─çi da je to najobi─Źnija pojava fatamorgane, opti─Źke iluzije koja se javlja uslijed inverzije i distorzije svjetlosnih zraka zbog objekata na vodi i prolaska svjetlosti kroz zrak razli─Źite temperature.
 

 
(webtribune.rs/uredio:NSP)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , ,