Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, UPOZORENJE HRANA ! » GMO GIGANTI U STRAHU zbog onoga ┼íto im je 14-godi┼ínja djevojka rekla. Ona im je trn u oku, i oni su poduzeli akcije (VIDEO)

GMO GIGANTI U STRAHU zbog onoga što im je 14-godišnja djevojka rekla. Ona im je trn u oku, i oni su poduzeli akcije (VIDEO)

monsanto-djevojkaVeć desetljećima, biotehnološka industrija radi na preuzimanju prehrambene industrije svojim genetski modificiranim (GMO) proizvodima

Monsanto i druge multinacionalne korporacije infiltrirale su se u najvi┼íu razinu federalnih agencija tako da njihova patentirana Frankeinstein-hrana mo┼że biti temelj na tr┼żi┼ítu.

Oni su u vi┼íe navrata razotkriveni za kori┼ítenje la┼żne znanosti, a istodobno sprje─Źavaju samostalna nezavisna istra┼żivanje dok se GMO usjevi odobravaju u prodaji. Oni tro┼íe milijune na ogla┼íavanje da bi uvjerili javnost da je njihova hrana sigurna za ljudsko zdravlje i okoli┼í.

Vremena se mijenjaju, kako alternativni mediji otkrivaju put do suzbijanje industrijske propagande i donose nezavisna istra┼żivanja na svjetlost dana.

I to stvarno funkcionira, kao ┼íto pokazuje nedavna anketa da gotovo 90% potro┼ía─Źa ┼żeli znati je li njihova hrana je GMO ili ne. Sre─çom, oni su bili uspje┼íni u razotkrivanju poku┼íaja savezne vlade da zabrani ozna─Źavanje GMO hrane.

Rachel Parent, 14-godi┼ínja djevojke je odigrala veliku ulogu u edukaciji drugih ljudi sa svojom kampanju. Njezina postignu─ça uklju─Źuju raspravljanje sa Kevin O’Learyjem na nacionalnoj televiziji, govor na TEDx doga─Ĺaju, i sastanak sa biv┼íim kanadskim ministrom zdravstva Rona Ambroseom.
 

 
Dok se biotehnolo┼íka industrija pretvara da nije uznemirena sa aktivistima, rezotkriveni dokumenti pokazuju da su Monsanto i njihove kohorte toliko upla┼íeni da oni tro┼íe velike koli─Źine novca kojim se financiraju napadi na Rachel i druge ratnike istine.

Aktivisti─Źke grupa “US Right to Know (USRTK)” dobila je dokumente koji uklju─Źuju internu e-po┼ítu biotehnolo┼íkih korporacija. Oni su razgovarali o tome kako bi se suprotstavili 14-godi┼ínjoj Rachel, te zatra┼żili pomo─ç od sveu─Źili┼ínih profesora da napadnu njezinu vjerodostojnost.

“Uglavnom su znanstvenici oni koji napadaju, ali Rachel je odustaje. Agrokemijska industrija o─Źito je prili─Źno ugro┼żena ovom tinejd┼żerskom u─Źenicom, pa to je razlog za┼íto se oni bore protiv nje.”, ka┼że Gary Ruskin, co-direktor USRTK-a”.

U kolovozu 2014. godine Monsanto je dao 25.000 dolara sveu─Źili┼ínom profesoru po imenu Kevin Folta koje “mo┼że koristiti po vlastitom naho─Ĺenju u potpori svojih istra┼żiva─Źkih projekata.”


Profesor Folta je dokazao da je spreman biti bijesni pas Monsanta, i napadati 14-godišnju djevojku.

Iako Folta negira rade u ime Monsanto, dokumenti pokazuju da je Folta pisao ─Źlanke, blogove, doprinosio web strnici GMOAnswers.com koja je u vlasni┼ítvu trova─Źkih GMO kompanija, prisustvovao javnim raspravama, tribinama i doga─Ĺanjima, te branio GMO tehnologiju; on je tako─Ĺer lobirao u Kongresu i drugim vladinim agencijama.”

Folta je tako─Ĺer zatra┼żio da se uspostavi protuargument na Rachelinu perspektivu u svezi GMO hrane. Zahtjev je glasio: “Kako se sla┼żete/ne sla┼żete sa 14 godina starom aktivisticom koja je protiv GMO hrane Rachel Parent, koja prema svojim rije─Źima nije protiv znanosti, ve─ç za odgovornu znanost i eti─Źki napredak?”

Nekoliko dana kasnije, video se pojavio na internetu “Kako se sla┼żete ne sla┼żete sa 14-godi┼ínjom GMO aktivisticom?”

Folta tako─Ĺer planira postaviti web stranicu pod nazivom kidsrighttotruth.com, u nadi da ─çe privu─çi ─Źitatelje sa Racheline sli─Źno nazvane web stranice “Kids Right to Know“. On je pisao javnoj biotehnolo┼íkoj firmi za odnose sa javno┼í─çu s javno┼í─çu kako bi volio da napadnu “sme─çe” znanost i informacije na web stranici kojom upravlja Rachel Parent.”

Rachel se ne zboji u svom plemenitom nastojanju da širi istinu i svijest o opasnostima GMO hrane.

“To definitivno otvara o─Źi ljudima”, rekla je Rachel. “S jedne strane bila sam jako iznena─Ĺena i razo─Źarana da je profesor sveu─Źili┼íta ciljao i diskreditirao na┼íu web stranicu, koja je stvarno posve─çena mladima.

“A s druge strane, bila sam zadovoljna da je moja stranica protiv GMO hrane “Kids Right to Know” stvaranje do┼żivjela uspjeh i napade … tako da je bilo malo gorko malo slatko. “, rekla je Rachel

Puno stariji mu┼íkarci bi bili u strahu napraviti ono ┼íto je Rechel napravila. Svaka joj ─Źast i samo naprijed…
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , , , , , ,