Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » FBI NAREDIO AMERIČKIM SREDNJIM ŠKOLAMA DA PRIJAVLJUJU UČENIKE KOJI DIJELE MIŠLJENJE ‘PROTIV VLADE’

FBI NAREDIO AMERIČKIM SREDNJIM ŠKOLAMA DA PRIJAVLJUJU UČENIKE KOJI DIJELE MIŠLJENJE ‘PROTIV VLADE’

srednja-skola-fbiNova inicijativa FBI-a se temelji na britanskom programu “protuterorističkog” masovnog nadzora koji nalaže srednjim školama diljem Amerike da daju izvještaje o učenicima koji izražavaju “anti-vladina” i “anarhistička” politička uvjerenja

Srednjoškolci “su idealne mete za regrutiranje od strane nasilnih ekstremista koji traže potporu za svoje radikalne ideologije, strane borbene mreže, ili obavljanje radnji ciljanog nasilja unutar amričkih granica, piše Infowars.

“Srednje škole moraju ostati oprezne u edukaciji svojih studenata o načinu na koji se pokreće nasilni ekstremizam i potencijalne posljedice prisvajanja ekstremističke vjere”, navodi neklasificirani dokument objavljen u siječnju od strane FBI Ureda i Agencije za provođenje zakona.

U dokumentu se tvrdi da su nastavnici javne škole “u jedinstvenoj poziciji utjecati na promjenu, priopćavanje afirmativne poruke, ili olakšavanje interventne aktivnosti”, uključujući informiranje o studentima.

Dokument poziva profesore na “promatranje i procjenu u svezi ponašanja i komunikacije” studenata “koji su prigrlili ekstremističku ideologiju.”

Svrha ove akcije je “označavanje terorističkih organizacija”, a FBI programski cilj ove akcije je “prepoznati domaće nasilne ekstremističke pokrete”, uključujući i anti-vladine skupine.

Prema FBI-u “neki tinejdžeri prihvaćaju domaće nasilne ekstremističke ideologije [i] njihova uvjerenja mogu prodrijeti kroz obiteljske norme, i često utječu na njih. Ova ideologija potiče predrasude koje dovode do mržnje i netolerancije, i izražava potrebu za akcijom.”

FBI razmatra emancipaciju Teorije otkupljenja (napuštanje zlatnog standarda u korist fiat valute), bježanje od odgovornosti da kao američki državljanin plaćate porez i “teorije zavjere”, uključujući razmišljanja koja govore o formiranju globalne vlade i policijske države, pokazateljem ekstremističkih ili suverenih građanskih ideologija.

FBI-eva mreža srednjoškolskih špijuna je inicijativa koja je dio većeg plana “identificiranjea i određivanja prioriteta” prijetnji.

Bivši obavještajni stručnjaci su svjesni da su Sjedinjene Države na putu da postanu totalitarna high-tech nadzorna država koja će uskoro konkurirati istočnonjemačkoj “Inoffizieller Mitarbeiter” varijanti “kulture” nadzora za vrijeme i nakon Hladnog rata.
 
(NSP)

FRONTMAN GRUPE EAGLES OF DEATH: U klubu gdje je izvršen pariški pokolj zaštitari su bili u dosluhu sa teroristima
SKANDAL U EU PARLAMENTU: Grčki zastupnik trajno izbačen iz parlamenta zbog govora o Turcima. Evo što je rekao... (VIDEO)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , ,

reklama