Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » FBI NAREDIO AMERI─îKIM SREDNJIM ┼áKOLAMA DA PRIJAVLJUJU U─îENIKE KOJI DIJELE MI┼áLJENJE ‘PROTIV VLADE’

FBI NAREDIO AMERI─îKIM SREDNJIM ┼áKOLAMA DA PRIJAVLJUJU U─îENIKE KOJI DIJELE MI┼áLJENJE ‘PROTIV VLADE’

srednja-skola-fbiNova inicijativa FBI-a se temelji na britanskom programu “protuteroristi─Źkog” masovnog nadzora koji nala┼że srednjim ┼íkolama diljem Amerike da daju izvje┼ítaje o u─Źenicima koji izra┼żavaju “anti-vladina” i “anarhisti─Źka” politi─Źka uvjerenja

Srednjo┼íkolci “su idealne mete za regrutiranje od strane nasilnih ekstremista koji tra┼że potporu za svoje radikalne ideologije, strane borbene mre┼że, ili obavljanje radnji ciljanog nasilja unutar amri─Źkih granica, pi┼íe Infowars.

“Srednje ┼íkole moraju ostati oprezne u edukaciji svojih studenata o na─Źinu na koji se pokre─çe nasilni ekstremizam i potencijalne posljedice prisvajanja ekstremisti─Źke vjere”, navodi neklasificirani dokument objavljen u sije─Źnju od strane FBI Ureda i Agencije za provo─Ĺenje zakona.

U dokumentu se tvrdi da su nastavnici javne ┼íkole “u jedinstvenoj poziciji utjecati na promjenu, priop─çavanje afirmativne poruke, ili olak┼íavanje interventne aktivnosti”, uklju─Źuju─çi informiranje o studentima.

Dokument poziva profesore na “promatranje i procjenu u svezi pona┼íanja i komunikacije” studenata “koji su prigrlili ekstremisti─Źku ideologiju.”

Svrha ove akcije je “ozna─Źavanje teroristi─Źkih organizacija”, a FBI programski cilj ove akcije je “prepoznati doma─çe nasilne ekstremisti─Źke pokrete”, uklju─Źuju─çi i anti-vladine skupine.

Prema FBI-u “neki tinejd┼żeri prihva─çaju doma─çe nasilne ekstremisti─Źke ideologije [i] njihova uvjerenja mogu prodrijeti kroz obiteljske norme, i ─Źesto utje─Źu na njih. Ova ideologija poti─Źe predrasude koje dovode do mr┼żnje i netolerancije, i izra┼żava potrebu za akcijom.”

FBI razmatra emancipaciju Teorije otkupljenja (napu┼ítanje zlatnog standarda u korist fiat valute), bje┼żanje od odgovornosti da kao ameri─Źki dr┼żavljanin pla─çate porez i “teorije zavjere”, uklju─Źuju─çi razmi┼íljanja koja govore o formiranju globalne vlade i policijske dr┼żave, pokazateljem ekstremisti─Źkih ili suverenih gra─Ĺanskih ideologija.

FBI-eva mre┼ża srednjo┼íkolskih ┼ípijuna je inicijativa koja je dio ve─çeg plana “identificiranjea i odre─Ĺivanja prioriteta” prijetnji.

Biv┼íi obavje┼ítajni stru─Źnjaci su svjesni da su Sjedinjene Dr┼żave na putu da postanu totalitarna high-tech nadzorna dr┼żava koja ─çe uskoro konkurirati isto─Źnonjema─Źkoj ÔÇťInoffizieller MitarbeiterÔÇŁ varijanti “kulture” nadzora za vrijeme i nakon Hladnog rata.
 
(NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , ,