Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Novi Svjetski Poredak, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » Putin otkrio zavjeru: Pametna tehnologija je alat Novog svjetskog poretka za ┼ípijuniranje

Putin otkrio zavjeru: Pametna tehnologija je alat Novog svjetskog poretka za špijuniranje

putin-tehnologija-sijuniranjePutin je u Kremlju rekao kako je Novi svjetski poredak do┼íao na genijalnu ideju da “prodaje klijentima ure─Ĺaje koji ─çe ┼ípijunirati njih i njihove obitelji”

“Pametna tehnologija je alat Novog svjetskog poretka za ┼ípijuniranje i moramo biti vrlo oprezni kada biramo u kojoj mjeri ─çe pametna tehnologija biti zastupljena u na┼íim ┼żivotima”, rekao je ruski predsjednik Vladimir Putin, pi┼íe Yournewswire.

Putin je na sastanku s inozemnom turisti─Źkom grupom u Kremlju pro┼ílog tjedna rekao kako je Novi svjetski poredak do┼íao na genijalnu ideju da “prodaje klijentima ure─Ĺaje koji ─çe ┼ípijunirati njih i njihove obitelji”.

On je naveo da se prosje─Źan ameri─Źki dom danas prati bolje nego maksimalno osiguran zatvor.


Samsung je priznao da njihovi pametni televizori slušaju i snimaju razgovore svojih mušterija i da se takvi snimci šalju neimenovanoj trećoj strani.

Televizori i hladnjaci su naj─Źe┼í─çi ku─çanski ure─Ĺaji u koje je sada inkorporirana Wi-Fi pametna tehnologija. Me─Ĺutim, ima mnogo naizgled nevinih ku─çanskih ure─Ĺaja koji se mogu koristiti za prislu┼íkivanje. Tu spadaju ma┼íina za pranje su─Ĺa, toster, aparat za kavu, perilica rublja, budilica itd.

Putin, koji ima obi─Źaj se sastajati s inozemnim turisti─Źkim skupinama u Kremlju kada mu njegov raspored to dopusti, sreo se sa ve─çinski ameri─Źkom grupom u subotu i raspravljao s njima 15 minuta o raznim stvarima, od zimskih vremenskih prilika pa sve do prijetnje pametne tehnologije po na┼íe ┼żivote.

Carolina Dibo iz Reylija u Sjevernoj Karolini, rekla je da je Putin bio vrlo ljubazan i ugodan i da je govorio engleski mnogo bolje nego ┼íto drugi tvrde. “Zamolila sam ga za jedan savjet, a on je rekao da se ─Źuvam pametne tehnologije”, rekla je ona.

Mo┼żda trenutno nemate mnogo ure─Ĺaja povezanih s internetom u va┼íem domu, ali ti ure─Ĺaji dobivaju na popularnosti i uskoro biste mogli nabaviti neki pametni ure─Ĺaj koji ─çe vas ┼ípijunirati, a da toga niste ni svjesni.
 
(webtribune.rs/uredio:NSP)

Filed under: Novi Svjetski Poredak, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , , , , ,