Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Novi Svjetski Poredak, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » Putin otkrio zavjeru: Pametna tehnologija je alat Novog svjetskog poretka za špijuniranje

Putin otkrio zavjeru: Pametna tehnologija je alat Novog svjetskog poretka za špijuniranje

putin-tehnologija-sijuniranjePutin je u Kremlju rekao kako je Novi svjetski poredak došao na genijalnu ideju da “prodaje klijentima uređaje koji će špijunirati njih i njihove obitelji”

“Pametna tehnologija je alat Novog svjetskog poretka za špijuniranje i moramo biti vrlo oprezni kada biramo u kojoj mjeri će pametna tehnologija biti zastupljena u našim životima”, rekao je ruski predsjednik Vladimir Putin, piše Yournewswire.

Putin je na sastanku s inozemnom turističkom grupom u Kremlju prošlog tjedna rekao kako je Novi svjetski poredak došao na genijalnu ideju da “prodaje klijentima uređaje koji će špijunirati njih i njihove obitelji”.

On je naveo da se prosječan američki dom danas prati bolje nego maksimalno osiguran zatvor.

Samsung je priznao da njihovi pametni televizori slušaju i snimaju razgovore svojih mušterija i da se takvi snimci šalju neimenovanoj trećoj strani.

Televizori i hladnjaci su najčešći kućanski uređaji u koje je sada inkorporirana Wi-Fi pametna tehnologija. Međutim, ima mnogo naizgled nevinih kućanskih uređaja koji se mogu koristiti za prisluškivanje. Tu spadaju mašina za pranje suđa, toster, aparat za kavu, perilica rublja, budilica itd.

Putin, koji ima običaj se sastajati s inozemnim turističkim skupinama u Kremlju kada mu njegov raspored to dopusti, sreo se sa većinski američkom grupom u subotu i raspravljao s njima 15 minuta o raznim stvarima, od zimskih vremenskih prilika pa sve do prijetnje pametne tehnologije po naše živote.

Carolina Dibo iz Reylija u Sjevernoj Karolini, rekla je da je Putin bio vrlo ljubazan i ugodan i da je govorio engleski mnogo bolje nego što drugi tvrde. “Zamolila sam ga za jedan savjet, a on je rekao da se čuvam pametne tehnologije”, rekla je ona.

Možda trenutno nemate mnogo uređaja povezanih s internetom u vašem domu, ali ti uređaji dobivaju na popularnosti i uskoro biste mogli nabaviti neki pametni uređaj koji će vas špijunirati, a da toga niste ni svjesni.
 
(webtribune.rs/uredio:NSP)

Filed under: Novi Svjetski Poredak, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , , , , ,