Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » POZNATI GENEALOG RAZOTKRIO: Obiteljska loza Donald Trumpa povezana krvnim srodstvom sa Hitlerom i Obamom

POZNATI GENEALOG RAZOTKRIO: Obiteljska loza Donald Trumpa povezana krvnim srodstvom sa Hitlerom i Obamom

trump-hitler-obamaBelgijski istra┼żiva─Źki tim na Sveu─Źili┼ítu u Bruxellesu je otkrio nevjerojatnu povezanost izme─Ĺu Donald Trumpa, Adolf Hitlera i Barack Hussein Obame

Ako je ve─ç poznata povezanost u obiteljskom drvu Donald Trumpa i Adolf Hitlera, belgijski istra┼żiva─Źi su bili iznena─Ĺeni otkri─çem da je predsjednik Obama imao zajedni─Źke ro─Ĺake sa oba politi─Źara, Trumpom i Hitlerom.

“Ako su veze njema─Źkih korijena obitelji Trump za Hitlerovo rodoslovlje ve─ç dobro poznate, pronala┼żenje zajedni─Źkih predaka izme─Ĺu Hitlera i Barack Obame je definitivno iznena─Ĺenje”, priznaje vode─çi istra┼żiva─Ź genealogije Jean-Anthony D’Alsace, pi┼íe Conspiracyclub.

“─îini se da je Obamin europski genetski bazen jo┼í vi┼íe usko povezan s obitelji Hitler”, priznaje on, vidno iznena─Ĺen.

Adolf Hitler, Donald Trump i predsjednik Barack Hussein Obama svi dijele zajedni─Źku genealogiju, a to je otkrio belgijski istra┼żiva─Źki tim pod vodstvom profesora Jean-Anthony D’Alsacea na Sveu─Źili┼ítu u Bruxellesu

Adolf Hitler i obitelj Trump

Donald Trump ima njema─Źke korijene koji su dobro poznati, obja┼ínjava asistent Thomas Emmanuel-Kant.

“Donald Trumpov djed, Fred Trump, koji se izvorno zvao Friedrich Drumpf, je ro─Ĺen je u gradu Kallstadt u Njema─Źkoj 1869. godine, do┼íao je u Ameriku u dobi od 16 godina”, obja┼ínjava poznati genealog

“Utvrdili smo da je druga sestri─Źna prabake Fred Trumpa bila u braku s Alister Hunijem 1712., zajedni─Źkim predakom Adolf Hitlera”, kazao je lokalnim novinarima.

Obama i Hitlerovo rodoslovlja

Ono ┼íto jo┼í vi┼íe iznena─Ĺuje su bliske veze izme─Ĺu predsjednika Sjedinjenih Ameri─Źkih Dr┼żava i obitelji Hitler, priznaje tim istra┼żiva─Źa.

“Europska obiteljska linija predsjednika Barack Hussein Obame i Adolf Hitler je jasno nedvojbena, ─Źak je i ─Źudno da ta informacija nije objavljen prije, jer su o─Źite”, priznaje istra┼żiva─Ź Jeanne-Marie Lafontaine.

“Obiteljska loza Anne Dunham, majke Barack Obame, je doista fascinantna. Na┼íli smo zajedni─Źke ro─Ĺake, ne samo s obitelji Hitler, koje su zajedno usko povezane vi┼íestrukim brakovima u pro┼ílom stolje─çu, ve─ç i sa baronom Lionel Nathan de Rothschildom, elitnim ┼żidovskim me─Ĺunarodnim bankarom i engleskim politi─Źarem, tako─Ĺer i sa Otto von Bismarckom, njema─Źkim prvim kancelarom koji je na utemeljio podrijetlo moderne njema─Źke dr┼żave

“Obamim genetski bazen ga je definitivno predodredio da bude, ─Źini se, veliki vo─Ĺa”, priznaje istra┼żiva─Ź kroz humor.

Genealo┼íko istra┼żivanje iz 2007. povijesnog genealo┼íkog dru┼ítva u Novoj Engleskoj je tako─Ĺer pokazalo da je Obamin daleki ro─Ĺak i Dick Cheney i nedavno objavljeno istra┼żivanje pokazalo je da tako─Ĺer i u vezi s George Bushom, isto tako.
 
(preveo:NSP)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , ,