Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » HOROR BIBLIJSKIH RAZMJERA: Milioni buba napali turiste na plaži, mještani se boje da stiže SMAK SVIJETA (VIDEO)

HOROR BIBLIJSKIH RAZMJERA: Milioni buba napali turiste na plaži, mještani se boje da stiže SMAK SVIJETA (VIDEO)

bube-najezdaNeki od mještana tvrde da je najezda insekata samo pokazatelj da dolazi “smak svijeta”

Na plažama u blizini Buenos Airesa pojavili su se milioni buba, a ova najezda je začudila mnoge. Neki su nazvali ovu pojavu “nesrećom biblijskih razmera” dok su drugi imali znanstvena objašnjenja za aktuelna događanja.

Turisti su bili užasnuti, dok su milijuni kukaca pokrivali kilometre obale nakon što su nahrupili na plažu.

Invazija buba biblijskih razmjera pogodila je plaže u Argentinskom ljetovalištu, no postoji li razlog za to?

Mještani su reagirali s užasom nakon što su uočili milijune buba kako se šeću na plažama u turističkom mjestu Mar de Ajo, 50 kilometara od glavnog grada Buenos Airesa.

U scenama poput horor filma, slike objavljene na društvenim medijima pokazuju plaže koje su pocrnile od pošasti kukaca koji su prekrivali kilometre plaža.

Iako nitko nije točno siguran što stoji iza ovog fenomena, društvene mreže su eksplodirale sa teorijama.

Neki vjeruju da je to predznak kraja svijeta uz komentatore koji tvrde da je priliv buba “zloslutno upozorenje na predstojeću propast” i “kraj vremena je blizu … oni to mogu osjetiti.”

Drugi su pak uvjerenja da je to povezano sa potresom koji je pogodio to područje prije invazije buba.

Jedan komentator je rekao: “Izgleda kao Crna kukuruzna buba (Heteronychus Arator), koji je poznata po masovnim letovima u ljeti / u jesen, gdje se pare, i to je to.

“Ili je to neka slična vrsta kukca. Oni žive pod zemljom i samo naa nekoliko dana u toj fazi izlaze van iz zemlje.”

Znanstvenici kažu da su kukci žive oko dvije godine pod zemljom i izlaze radi parenja. Oni samo žive još četiri dana tijekom ovog ciklusa.

Ovaj događaj se održava svake godine, a iako se u prošlosti to obično odvijalo u siječnju, u posljednjih nekoliko godina, to se dešava kasnije, no nitko ne zna zašto.

Sada lokalne vijesti prenose da mještani pokušavaju prodati kukace online. Prema jednom oglasu, čovjek prodaje za 46 funti po kilogramu.
 

 
(preveo:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,