Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » BRITANSKA KRALJICA ŠOKIRA SVIJET: ‘Isus Krist je Gospodar kojem služim’

BRITANSKA KRALJICA ŠOKIRA SVIJET: ‘Isus Krist je Gospodar kojem služim’

kraljica-elizabetaKojeg kralja kraljica spominje, Krista ili Antikrista – zapravo?

Ona je najbogatija na svijetu. Njena dinastija najveći je svjetski vlasnik zemljišta u vrijednosti od oko 17,6 milijardi funti odnosno preko 23,7 bilijuna eura što premašuje čak i dohodak cijele Europske unije. Ako se u obzir uzmu i svi opunomoćenici engleske kraljice procjenjuje se da njeno vlasništvo premašuje opsceni iznos od 33 trilijuna dolara. S obzirom na to da su posljednji podaci o vlasništvu kraljice objavljeni prije nekoliko godina, sada je taj broj još puno, puno veći.

Ona nominalno posjeduje preko 6,6 milijardi hektara zemljišta na planeti koja ima samo 36,8 milijarde hektara nenastanjenog zemljišta. Ona ima toliko novca u ovom trenutku da nema pojma što primjerice 100 eura znači za prosječnog čovjeka na zemlji. Ova žena doslovno bi mogla iskorijeniti svjetsku glad i siromaštvo, samo ako bi to htjela.

Razmislite o tome – mi živimo u svijetu u kojem jedna osoba može posjedovati 1/6 zemljišta na cijelom planetu i toliko novca da nitko ne bi trebao biti bez njega, da nitko na ovom svijetu nije gladan, a ipak događa se veliki apsurd i gladni su svi, osim kraljice naravno. Kako je to moguće?

Ta ista kraljica sada šokira čitav svijet izjavom: Isus Krist je Gospodar kojem služim! I ne samo to, britanska kraljica za svoj 90-i rođendan izdaje knjigu pod naslovom – Kralj kojem služim. Sve bi to bilo divno da se u ovom trenutku ne postavlja pitanje: Kojeg kralja kraljica spominje, Krista ili Antikrista – zapravo.

Ako je Krist zašto ga nikada nije spominjala? Zašto je gradila kraljevstvo na zemlji, a ne žudjela za onim na nebu? Zašto nije slijedila Krista koji kaže; Ostavi sve i pođi za mnom? Već je hlapljivo uzimala planet za sebe? Zašto sada pred kraj života ima nagon izjaviti da je Isus Krista taj kojemu ona služi. Gdje su plodovi? Kakav je to njezin Krist?

Malo je reći da je kraljica Elizabeta sablaznila ljude diljem planeta ovom izjavom. O čemu se radi? Radi li se o ismijavanju Isusa Krista, na isti način kako ga je 70-ih kroz razvrat i blud provlačila hippie generacija? Komentari ljudi na društvenim mrežama govore kako malo tko vjeruje u kraljičinu iskrenost, a pitanje je samo što knjiga koja izlazi u travnju zapravo naviješta? Kakvog kralja, kakvog Krista? S obzirom na masonsku povijest, kraljičine dinastije, zaista je teško povjerovati da je u pitanju Krist – kralj poniznih, tlačenih, siromašnih, mučenih.

Najzanimljivije je to što će se knjiga o šokantnoj vjeri kraljice prodavati i reklamirati u preko tisuću crkva diljem Velike Britanije a u kreaciji knjige sudjeluje i londonski institut za suvremeno kršćanstvo.

Kad sam pisao ovu knjigu, razgovarao sam s prijateljima svih religija, i svi su mi rekli da nisu znali da kraljica vjeruje u Boga, svi su zainteresirani za knjigu jer ona otkriva pravu kraljičinu vjeru’ kaže Mark Greene, izvršni direktor i koautor knjige, koji dodaje jednu čudnu izjavu i kaže kako je posve jasno da je kraljica ovisna o Isusu.

Navodno se kraljica u knjizi bavi i progonom kršćana kao i kršćanstvom Velike Britanije prema kojoj je, kako kaže kraljica, Bog bio vrlo milosrdan. Međutim, velik broj javnosti tvrdi – ova knjiga nagovijestit će Antikrista, a ne Krista, jer izlazi u strateško vrijeme, vrijeme u kojem svi viču – Ja sam taj.

“Pazite, da vas tko ne zavede! Jer će mnogi doći u moje ime i reći: “Ja sam. I mnoge će zavesti. (Marko 13,6)
 
(dnevno.hr/uredio:NSP)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , ,