Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » Šokantna tajna snimka: Piliće na peradarskim farmama ubijaju na najokrutnije moguće načine

Šokantna tajna snimka: Piliće na peradarskim farmama ubijaju na najokrutnije moguće načine

pilic-farmaŠokantne snimke nastale krajem prošle godine ovih dana su objavili svjetski portali. Na njima se, naime, vidi na tisuće pilića koje na pokretnu traku bacaju djelatnici nepoznate tvornice

Snimka pokazuje kako se pilićima koji su preslabi i nekorisni u daljnjem proizvodom procesu otkida glava. dok se one nesretnije jednostavno odbaci i pusti da umru od gladi.

Video je tajno snimljen od strane jedne udruge za prava životinja. Na snimci se vide radnici koji mlade životinje jednostavno bacaju na pokretnu traku, a neki pilići su još uvijek u ljusci iz koje su se izlegli.

Dio pilića kasnije dobiva hormone rasta kako bi za samo nekoliko tjedana dostigli veličinu dovoljnu za prodaju na tržištu.

Životinje se nekad ubija tako da im se polomi vrati, nekad za to posluži plin, a nekad ih se jednostavno baca u stroj za mljevenje. Upravo za ubijanje plinom Britanska služba za peradarstvo tvrdi da je human način eutanazije životinja.

Video je objavila grupa koja se zove Animal Equality, a pretpostavlja se da je video nastao u SAD-u iako je praksa slična diljem svijeta. Upozoravamo vas da je snimka u prilogu prilično uznemirujuća.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(index.hr/uredio:NSP)

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , ,