Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » ┼áokantna tajna snimka: Pili─çe na peradarskim farmama ubijaju na najokrutnije mogu─çe na─Źine

┼áokantna tajna snimka: Pili─çe na peradarskim farmama ubijaju na najokrutnije mogu─çe na─Źine

pilic-farmaŠokantne snimke nastale krajem prošle godine ovih dana su objavili svjetski portali. Na njima se, naime, vidi na tisuće pilića koje na pokretnu traku bacaju djelatnici nepoznate tvornice

Snimka pokazuje kako se pili─çima koji su preslabi i nekorisni u daljnjem proizvodom procesu otkida glava. dok se one nesretnije jednostavno odbaci i pusti da umru od gladi.

Video je tajno snimljen od strane jedne udruge za prava ┼żivotinja. Na snimci se vide radnici koji mlade ┼żivotinje jednostavno bacaju na pokretnu traku, a neki pili─çi su jo┼í uvijek u ljusci iz koje su se izlegli.

Dio pili─ça kasnije dobiva hormone rasta kako bi za samo nekoliko tjedana dostigli veli─Źinu dovoljnu za prodaju na tr┼żi┼ítu.

┼Żivotinje se nekad ubija tako da im se polomi vrati, nekad za to poslu┼żi plin, a nekad ih se jednostavno baca u stroj za mljevenje. Upravo za ubijanje plinom Britanska slu┼żba za peradarstvo tvrdi da je human na─Źin eutanazije ┼żivotinja.

Video je objavila grupa koja se zove Animal Equality, a pretpostavlja se da je video nastao u SAD-u iako je praksa sli─Źna diljem svijeta. Upozoravamo vas da je snimka u prilogu prili─Źno uznemiruju─ça.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(index.hr/uredio:NSP)

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , ,